keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Nyrkkiinnauraminen™

MINÄ keksin tuon "termin" eli nimityksen / nimen, ettekä sitten varasta sitä vitun mulkut. Ellette sitten mainitse minua sen mainitessanne. Kuten kuuluu.
Mutta eniwei.

Iroonista kyllä, on esimerkkikuvassani Sanni, mutta tämä tuli mieleeni kun mietin äsken sitä Blogijulkaisuani nimeltä "Ela näyttää keharilta" vai oliko se pelkkä "Ela" ja sitten tuli mieleeni se toinen veekerinpökäle, eli "Galis" eli "Vigidi Viiminen Ville-Galle" tai ehkäpä triviaalimmin "Ville" ?! Tai jopa "Ville-Kalle" ?!?!
En tiä.

Mutta kuitenkin. Tuli vain mieleeni tuo(kin) nykyajan vitun vitsaus kun nauretaan tuollatavalla tyhmästi "nyrkkiin", kuten NEEKERIT.

Koska kuuluisat Amerikkalaiset NEKRUT tekee niin, "Galis" yms tekee niin. Ja ne muutkin eleet ja ilmeet ja ruumiin asennot ja kehonkieli, KAIKKI matkittu kyseisestä kurjasta ja arvottoman kelvottomasta lähteestä.
Amerikan Neekeristä.
SANNI™  hekottaa avoimeen nyrkkiin / kämmeneen.LAKATKAA nauramasta noin.
Vitun idiootit.
Te ETTE näytä "khuulilta" tai mitään, vaan vain oudolta ja epäluonnollisen epäluontevalta ja tyhmältä. Kuten AINA jos ja kun valkoinen yrittää kyyristellä ja madaltua, ollakseen neekerten kanssa samalla viivalla.
Vitun idiootit.MIKSI     KUKAAN(!!!)   ylipäätään tekisi niin tai haluaisi tehdä niin.... se on jopa ehkä minun käsityskykyni tuollapuolen. En osaa ihan täysin sanoa.
Mutta luultavasti vain koska ovat tyhmiä ja kollektivistisia. SIKSI.

Tykätäänhän sitä koiristakin, joten miksei naureskella kuten nekrut, nyrkkiinsä. Ja heilua kuin jokin yksinkertainen hölisevä pölvästi kameran / peilin(?), edessä, ja sölköttää jotain tyhmää ja keksittyä tuubaa jostakin "laiffista huudissa" tai jotain muuta typerää sontaa, ja näyttää inhottavalta liian isoissa ja räikeissä ja perhanan TYPERISSÄ vaatteissa, samalla kun joku perkeleen päätäännyökyttävä lihava imbesilli joka ei kelpaisi edes Kesoilin kassalle, hytkyy jonkun "biittikoneen" lähistöllä, käännellen välillä jotain nappulaa ja tokaisten ehkä jotain niinkin taiteellisen lahjakasta kuin "ou jee" tai "joujoujoujou" tai "...hjieaaaah" tjns.
Samalla kun taustalla pyörittelee typeriä perseitään ehkäpä lajitelma tyhmiä "lutkatatuoituja" RUMIA vitun horoja, joille "horo" on kaiken lisäksi KUNNIAnimitys eikä edes halventava / haukkuma -sana.

Ja TUO on jonkun käsitys "ihan kelpo taiteesta" tjns.
Suksikaa kaikki vittuun.Tämä oli kai tässä.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti