maanantai 23. huhtikuuta 2018

Arttu PASKAri

Alias "Wiskari" tjns.

(Luultavasti Läski [os]).


Tuon taas näin tuon "Tulossa, Vain Elämää" ja ärsyynnyin suuresti. VITTU ! Vittuako sitä saatanan Arttua päästetään tuonnekin !??! Hei ?! Jukolauta ihan siis saatana oikeasti.
Onko teillä mitään vitun tajua mistään !??!?

MIKSI vitun vitussa Arttu Wittupään annetaan luulla, että se on joku vitun muusikko tai laulajakin vielä herra paratkoon !?!??!
M I K S I !!!?!?!?


Vittu eikö teille todella RIITÄ mikään ?? Se että suomella ON ihan oikeasti todella hyviä ja päteviäkin artisteja kuten vaikkapa Chisu ja Late Tähkä ja viihdyttävä Anssi Kelakin, joka käy jo yhden miehin komediashousta siinä missä livemuusikostakin, ja on muuten PALJON hauskempi kuin esim Sam Heedbär. Paljon !!
Katsokaa miltei mikä vain Anssin keikkavideo, esim sellainen kuin "livelab" jostain päin Stadia joskus vuosi pari sitten, ja saatte nauraa räikeästi enemmän kuin MILLEKÄÄN mitä Sami Hedberg on IKINÄ tehnyt. Ja se taasen luulee olevansa hauska / koomikko !
HAhahaa. Samoin kuin Arttu  luulee olevansa jumalauta jossakin tekemisissä musiikin kanssa. Vittu HAISTA VITTU VITUN ARTTU !!!

Ja suksi saatanan plösö manaatti, vitun tahnainen ISO muuli, vittuun sieltä hääiritsemästä paitsi oikeita MUUSIKOITA, niin ihan koko vitun kansaa jo an sich !


Aatelin jo silloin kun näin tuolta "Ruudusta", kun kävin NELOSEN "Ruudussa" eli "Ruutupalvelussa" eli "RUUTU" sai Virallisen Katsojan sinne "Nelosen Ruutuun" (Viralliseen! RUUTUUN!), mihin tekin voisitte ihan hyvin nyt muuten mennä(?!), sinne Nelosen "R U U T U U N" ...pitääkö tämä nyt rautalangasta jumalauta vääntää ?!? Mutta siis niin, nin ärsyynnyin HETI kättelyssä siitä kun kuulin minkä biisin se perkeleen vitun  flanellipaitainen, "laulava" sonni on mennyt raiskaamaan, tai anteeksi "astumaan"; eli Aikakoneen "Neiti Groove" !! V I T T U !!

Jumalauta VITTU ja paska ja perkeleen hevon helvetti sentään ! Haistakaa jukolauta VITTU !!

Vittu se oli suht hyvä biisi ja sellainen ihanan ysäri juttu ja se TOI tähän asti ihan hyvän 90-luku assosiaation, mutta nyt tuo vitun paskamursu meni "tulkitsi" sen sitten ihan likaviemärin pilssivedeksi ja silkaksi kurjaksi keskinkertaisenkin alle jääväksi sonnaksi. Vitun mulkku paska !
Mene nyt jo VITTU sentään sinne Huoltamon työhön sieltä ja ota se Heedbärin ponttooni mukaasi, vitun läski paskamulkku. Saatana sentään.


Ja MIKSI se Däni piti sinne ottaa hönkimään ?! Helvetin vanha kilpikonnannäköinen horo !?!? Se on niin vanha ja tyhmänMUOTOINENKIN, eikä vain tyhmänNÄKÖINEN. Ja TAKUULLA myös sen HAJUINEN ! Minä uskallan taata tämän; Däni, läheltä nähtynä tai "koettuna", haisee !

Itse asiassa sen kummemmin erittelemättä, ainoat 2 vähänkään minkään oloista biisiä tuossa kamaluuden kavalkaadissa oli alunperin "Dusty Springfieldin" ikiaikainen klassikko, jota edes APINA ei voisi munata (IHAN täysin), mutta ehkä "Aki Tykki" VOI !?!? Niin nin SE, eli siis "kauan" suomlanniksi, ja se Mira Luodin "vetämä" jokin Arttu Biisonin jokin biisi. Josta Mira on näemmä tai kuulemani mukaan tehnyt melko ytimekkään version ja mitä khuuleimmassa luukissa ! Se näytti ainakin melko komealta siinä se akka. Tyylikästä ! Mutta siinä liekin tuon kauden parhain anti, Miran yksi "luukki".


#KiittiSiitä!


ÄLKÄÄ tehkö Vain Elämäätä enää, ainakaan ennenkuin olette oppineet ja sisäistäneet .............jotakin. Te vain vesitätte koko muutoin niin lupaavan ja hienon jutun, joka on tuottanut muutaman totaalisen helmen, kuten Anssin / Sannin "2080-luvulla" jne.

Jos MITÄÄN, niin ehkä kannattaisi tehdä All Stars kausi 2, minulla olisi sille hienoja nimiehdotuksiakin mutten anna niitä teille, missä olisi AINAKIN Anssi Kela ja Sanni TAAS ! Ja jos Ändin saisi sinne houkuteltua nin se, ja Chisukin taas ja miksei vaikkapa ...no, pidän loput itselläni, mutta on pari sellaista mitä kukaan ei osaisi odottaa ja joilla on, kuten olen sanonut, niin vähän tunnettua ja stydiä / aliarvostettua kamaa että se on lähes käsittämätöntä ettei niitä tunneta paremmin.
Ja yksi mielenkiintoinen vieras voisi muuten ihan oikeastikkin olla se "kielimuija" Saara ! Se olisi ainakin viihdyttävä ja osaa se kai laulaakkin ja sen tarina on ainakin vähän erilainen, eikä mikään "mä kävin musatunneilla ja näin....ja j..a..JA! Niin nin ja sitten mä ...oon nyt sit ninkun tässä ! *kyyneleitä*...et...tälläst tää on...".

Ja ehkä joku uusi paikka ?!? EHKÄ joku....LINNA tjns !?!? Mitä suomlannissa ON ! Tai jokin muu Kartano kuin se sama VITUN "Hirvensalmi" keskellä jotain maalaispersereikää josta edes paikalliset ei ole koskaan ennen kuulleetkaan. Edes vittu Leville !?!? Kuinka VAIKEAA SE voi olla ?!?!
Tai Helsinkiin !?!? Ja se huone sellainen missä on ikkuna mistä näkyy lähes koko Stadi, kuten Tokio jostain kattohuoneistosta, sen tyylinen, näin sellaisen juuri jossain juutuub-videossa missä oli Anna Puut ja Tontsat ja oli siellä Lindholmin Känniläinenkin yms. Sellainen huone, mutta "akustoituna" jne.

Vittu jotain vitun MAKUA ja TAJUA !!
EI mitään VITUN "Arttua" !

Se pitäisi häätää muutenkin jo ihmisten ilmoilta ja vaatteista ja takaisin navettaan tai laitumille.

Nythän siellä jo tuollaiset paksummat oliot tarkeneekin ihan hyvin iliman paitaa !

Suksikaa helvetti vittuun !Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti