keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Köyhienkyykytys / Säännöstelypäivä™

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201804112200869335_u0.shtml

Ylikulutuspäivällä ☭ tarkoitetaan ajankohtaa, jona ihmisten luonnonvarojen kulutus ylittää laskennallisesti maapallon biokapasiteetin - eli kyvyn tuottaa uusiutuvia luonnonvaroja ja käsitellä fossiilisten polttoaineiden käytön aiheuttamia kasvihuonekaasupäästöjä. Suomalaisten ylikulutuspäivä perustuu KommariHippien luuloihin ja mielipiteisiin ja tyhmiin koiranpaskaisiin hörhöihin ja ajattelemattomiin, tympeän laiskoihin ulkoaopittuihin idiootti Dogmeihin ja kuvitelmiin ja laskelmiin eri maiden ekologisista jalanjäljistä.

Vittu mitä röyhkeää koiransontaa. Koko vitun paska.
HÄVETKÄÄ jukolauta vitun juutalaiset saastat, ja lakatkaa siellä sölköttämästä ja sanelemasta vitun narsistiset solipsistit ja muulinpaskantamat älykääpiöt näennäisöykkärit.

jos kaikki maailmassa eläisivät kuin suomalaiset, maapalloja tarvittaisiin 3,6

Niin.....ja jos kissalla olisi vaatteet, se olisi vaatteissa !
Ja "jos tädillä olisi munat, se olisi setä"
Ja jos Afrikka olisi kuussa, neekereillä olisi kylmä.
Ja jos jos jos jos jos jos jos ja jos !
Sössön sössön sössön söö !Rikkaat komentavat sedät, onko tää juttu nyt teille mieliksi ! Oletteko te nyt tyytyväisiä !? Onko tarpeeksi, rumaa, pimpsaa ja elintilaa ja materiaa ? KUULUUKO ÄÄNENNE ?!?! hierotaanko typerää rumaa mulkkuanne tarpeeksi ?


VITUN KÄÄPIÖT SAATANA !


"Jos Sami Hedberg söisi vielä yhdenkin lihapullan, se ei mahtuisi edes PERHEKOON Volkkariin! Saati sitten sellaiseen pieneen Fiiattiin"


Se mistä tuossa(kin) vitun MarxistiKoiranpaskaLeninisti ROSKASSA on OIKEASTI kyse, on se että Hienommat ja Jalommat (rikkaammat) Mulkut...anteeksi "Ihmiset" piti tietenkin kirjoittaa, niin nin, inhoaa sitä että plebeijit / Hoi Polloi / hollitupalaiset saa elellä niinkin leveästi kuin nyt elävät, vedenpaineet suihkuistaan mitätöityinä ja TeeVeitä jotka sammuttaa yht´äkkiä itse itsensä (kuin neekeri seistessään), paperinohuilla seinillä varustetuissa Puolalaisten ja Virolaisten känniläisten "rakentamissa" kurjissa surmanloukuissa homehelveteissä paskalaatikoissa, ja ajaen jollain vitun hipin mielikuvituksella toimivalla perkeleen "sähköautolla" joka ei pidä edes vaimeaa sihinää sen enempää kuin kuljekkaan mihinkään (paljolti kuten em. hipinketkun pieni ja rasittava, nalkuttava ja ämmämäinen, mieli) - kyykytettynä niin työssä kuin työttömänäkin, ja haukuttuna jatkuvasti joko "juntiksi" tai "rasistiksi" tai joksikin muuksi kuin minkälaisina kyseiset tyypit itse itseään pitävät ja/tai todella ovat.
Mutta tämä ei käy niille joilla on ollut "Valta"  jo vuosituhansia. Niille käy paljon mieluummin se että "Kansa" raataa pellolla, selkä hiessä ja yksissä ja samoissa vitun prehjuhousuissa vuosisadasta toiseen, kuten Mannetkin antavat sammarinsa perintönä eteenpäin, ja syövät korkeintaan(!) jotakin vitun öylättejä ja mahdollisia ilmaisia kaupan näytteitä ja ehkä kerran vuodessa jonkin miltei mehevän kinkun kannikan tjns, ja katselevat vain nöyrinä telkasta kun sellaiset hienot ja kelvolliset miehet ja älykkäät yksilöt, kuten "Timo Soini" esim, pyörähtelevät hienostuneesti erilaisissa Virallisissa Pressitilaisuuksissa ja säätelevät, pyytämättä ja yllättäin (ehkäpä juu ! kyllä!), ihmisten elämää ja kohtaloita ja tekevät Tärkeitä Päätöksiä, ....eli junou; päätöksiä joiden teko on KIELLETTY niiltä JOITA NE KOSKEVAT, ja jotka tulisi totta-vitun-kai tehdä kyseisten tyyppien ITSE.
Tämä typerä Perkeleen Pyörähtely on se mikä on tärkeää ja oikein "poliitikoiden" ym mulkeroiden mielestä.


Nooiiinn !! Ai kun nätisti menee siinä ! Juu gou göls ! "Anna askeleen viedä".


Näitä ^ vitun tiuskivia paskamulkkuja INNNNHOTTAA se että Tavalliset saa ajaa autolla ylipäätään, pitkin HEIDÄN planeettansa pintaa, ja syödä jotain muutakin kuin jotain kurjaa vitun mutavelliä tai mämmiä ja juoda muutakin kuin kantturan maitoa ja vettä.
Joten "sitä täytyy SÄÄDELLÄ" nääks !

SE, on se juttu. Valtion kanssa. AINA. "Säätely". Jottei olisi VAPAUTTA.

Tämä on HYVIN yksinkertaista.
Niin yksinkertaista että uskoisin tämän uppoavan jopa kissan sangen rajalliseen tajuntaan, jos se vain ymmärtäisi puhuttua ihmiskieltä.

Mutta kommarille / vasurille tämä lienee ihan totaalista Hepreaa ja mahdotonta ja luultavasti jonkunlaista "sortoa" tjns.
Ja maapallo on PALJON ISOMPI kuin te luulette. Ei sen "kantokyky" mistään ihmisapinoista taitu kilin vittuakaan. Tämä on KAIKKI pelkkää silkkaa SUURTA VALHETTA. Jota toistellaan niin häpeämättömän usein ja niin julkeasti, ettei Tavalliset uskoisi kenenkään ( ^ ) kehtaavan valehdella niin suuresti.
Mutta kyllä sellaisiakin on. Valitettavan paljon.

Ja hei, ihrapäät; JOS haluatte kantaa(!) jostakin tällaisesta huolta, niin miten olisi jos kävisitte saarnaamassa tästä siellä vitun tunkkaisessa hikisessä lantakasassa nimeltä "Intia", tai Afrikassa neekereille yms, Kiinanpiruille kenties ?! Junou, niille jotka siitä on VASTUUSSA.
Kuten lähes KAIKESTA PAHASTA maailmassa.
Primitiivirodut.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti