maanantai 23. huhtikuuta 2018

MaMu vs "AktiiviMalli"

Saatanan Vitun Läskipäät perkele.

HAISTAKAA VITTU. Vitun TYRANNIT ja luuserit ja niljakkeet ja kiusaajat. Te tulette vielä tuntemaan tämän kaiken "sielussanne" myöhemmin, vaikkette nyt usko, mutta nakkelette typeriä kusipään jäykkäniskojanne saatanan häikäilemättömät junttihetero (rumilus!!!!!!) ketaleet.

Niin nin; kappas vaan kun saivat yht´äkkiä aikaiseksi tuollaisen projektin jolla lyödä jumalauta JO LYÖTYJÄ....SUOMALAISIA !! Aina vain vähän vielä alemmas ja alemmas jne, ja köyhdyttää köyhää jne, mutteivät tee perkeleen vitun kusipäiset paska-aivot vitun lahnat kilin vittuakaan "Maahanmuutolle"™ eli paskavadillisen neekereitä ja muita haitallisia paskamöykkyjä, kippaamiselle suomalaisten niskaan ja suomen, sinänsä, päälle ja haitaksi ja rumentamiseksi.
Vitun mulkut pikku roskaläjät.

Tosin JOS on niin että tässä YRITETÄÄNKIN ihan tahallaan sekä ärsyttää ja synnyttää tuskaa ja nöyryyttää ja tavoitella kusipäisen paskapäisyyden maailman herruutta ja ennätystä niin SIIIITTEN ! Sitten teette kai ihan "oikein" sinänsä, mutta muutoin........tämä on jo jotain niin kusipäistä ettei sitä oikein uskoisi edes "Valtiolta / Hallinnolta" eli Kansan VIHOLLISILTA numero uno.
Mutta olkaa huoleti, "Kansa" on yhtä paksukalloisen typerää kuin jäykkäniskaisen junttia ja...typerääkin ! Ei ne mihinkään ikinä havahdu.
Ja kuten Amerikankin esimerkistä näette; ei "Hallitusta / Valtiota / Lakia / Perustuslakia" näemmä voi kovin kauaa paeta, ennenkuin Hoi Polloi sortuu ja lankeaa takaisin siihen Luciferin tiukkaan puristusotteeseen, ja hei; onhan se AINUT / ainoa, mitä he on IKINÄ(!?) tunteneet, tässä elämässä, miljoonia vuosia !!!!

Joten ei se vaisto parveilla Sortajien ja Varkaiden ja Komentavien Loisten ja Tyrannien alle, ihan äkkiä kuole ja haihdu pois !

Ja tehdäkseen niin, ja vapauttaakseen itse ITSENSÄ, pitäisi näiden kaikkien miljoonien imbesillien kusilänttien paskapäiden kovanaamojen ja pelkurien MYÖNTÄÄ ensin itselleen ja muille, olleensa KOKO AJAN VÄÄRÄSSÄ. Tähän asti. Kaikessa, ja kaiken suhteen. Koko ajan. AINA.
Ihan ALUSTA asti. Kuin se "Raamatun" kaiketi jonkinlainen juutalais(?) mulkku, Aatami, joka meni HETI kättelyäkin aiemmin jo sössimään koko homman ja toisti sen joka ikinen mahdollinen kerta.
Toisinsanoen; ihmiset on olleet ilmeisesti alustaan asti, täysin kaistapäisiä idiootteja ja valineet VÄÄRIN. Paino sanalla VALITA !!! HUOM !!!!


-


Mutta eniwei, aatelkaa mitä kusipäisyyttä tuokin taas on.
Vittu se on jo melko kusipäistä ja öykkäröivää. Kai se on AINA sitäkin mitä Jukka Hankamäki kirjoitti jokin aikaa sitten Blogissaan, eli että suomessa nämä "johtajat" yrittävät tällätavoin toimiessaan, KOKO MUUN KANSAN(!!) tahtoa vastaan, luoda mielikuvaa VALLASTA ja kykeneväisyydestä, kun voivat tehdä mitä lystää, "katsokaas kuinka voimme polkea teitä ihan huoleti ja ihan pokkana" tyyliin.

Eikä suomlantilaiset yleensä ikinä jalkaudu ja edes "vaadi muutosta", toisin kuin nyt esim par´aikaa Nikaraguassako se oli, missä joutuivat "poliitikot" vetämään paskansa takaisin, kun "Kansa" ei digannutkaan pidennetystä orjatyöstä ja vähemmistä hynistä, oliko vanhuksille vai kenelle.
Juuri se on se mitä pitäisi MINIMISSÄÄN tehdä ja tapahtua. Mutta se vaatisi liikaa energiaa ja aikaa ja vaivaa ja ilmeisesti jonkinnäköistä suunnitteluakin, katsokaa esim kyttiä ! Nekin tekee sen vähän, ja se on muuten VÄHÄN(!!!), kaiken sen kiusan mitä tekevät "Kansalaisille" eli primääri kohteilleen, ja kaiken sen sekundäärisen kusipääntouhunsa mitä tekevät haittaa(?) ns rikollisille, kaiken sen ne tekee jos mahdollista, istuen, ja mahdollisimman yksinkertaisesti ja luottaen koiriin ja laitteisiin.
Nytkin juuri oli uutinen jossa oikein KEHUIVAT saatanan Perkeleet jollain tietonivaskallaan Toisista Ihmisistä. Hei molopäät; vittuako teillä ON(!!!!), ylipäätään, jokin "tietonivaska" Muista Ihmisistä !?!?
Saatanan lapselliset, moniongelmaiset, persoonallisuushäiriöiset, ylpeät paskahousut,  jengiytyvät pikkuniljakkeet ja kiusaajat, ja mulkut ja typerät(!) vitun kusipäät testosteroniöyhöt mulkvistit jäykkäniskatosikot sieluttomuudet ja hirviöt. Vitun raiskaajat.
Kaikki kytät tulisi RAISKATA ! AHahahaha, raiskaajat hoi; raiskatkaa Poliiseja !!! Kyttiä. Sikoja. Skoudeja.
ALISTAKAA niitä jos haluatte, minä kiitän jo etukäteen jos joku näin tekee. Erityisesti naarassika, eli kaiketi "emakko" ?! Olisi ihan hyvä kohde. Ja muslimit; tappakaa ja syökää ne niiden vitun aivottomat rakit ! Sanon siihenkin jo nyt, tässä vaiheessa, että shukran !

Tai menkää ja pamahtakaa keskellä jotain kyttäpesäkettä, sikojenpesää.

#KiittiSiitä!Mutta suksikaa molemmat ihmistenkiusaajat reppanat vitutun, eniwei. Kytät ja "poliitikot", jotka olette yksi ja sama, mutta 2 vähän eroavaa versiota. Molemmat loisia ja demoneja ja ilkiöitä ja pahansisuisia pikku roistoja ja alistajia ja hysteerisiä pelkurimaisia varkaita, ja epäreiluudesta eläviä koiranpaskantamia kollektivistisia ja laumaantuvia "simpanssipoliitikoita" ja apinoita, atavistisia loisiaja kusipäitä. Naurettavia ja itseään täynnäolevia lapsellisia pullistelijoita ja ylpistelijöitä ja hyvän sään öykkäreitä.
Mutta te lähdette kuin leppäkeihäs TYKIN SUUSTA(!) jos ja kun teistä TODELLA saadaan tarpeeksi. TIETÄKÄÄ tämä !

Ja tietäkää ettei tuo asemanne muiden kurittajana ole ANSAITTU eikä TODELLISTA eikä se KESTÄ. Ja siitä on HINTA maksettavana myöhemmin. Ja MINÄ(!) PIDÄN SIITÄ HUOLEN.
Luoja sanokoon mitä lystää, MINÄ KATSON ettei taakkanne ainakaan kevene !

That´s for fucking sure !

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti