perjantai 13. huhtikuuta 2018

Musiikista Lyhyesti....

....en nykyään enää ymmärrä miksi joku kuuntelisi ulkomaista musiikkia.

Suomalainen musa on nykyään jo saavuttanut sellaisen tason, ettei ole juuri MITÄÄN syytä kuunnella mitään anglomulkkujen typerää pinnallista, muovista ja ylipirteää, kusipäistä ja lapsellista roskaa ja sontaa.


Suomalainen musiikki on melko ylivertaista siihen nähden. Ja suomalaisilla on PAAAALJON parempi laatuvaatimus kuin engelsmanneilla, jotka ovat pelkkiä pellejä ja lallattelevat koko ajan ja kaikkialla ja kevyesti ja kepeästi ja sanoinko jo  että koko ajan !? Ja MIKSI ?!?!
Aina ne samat saatanan vitun veisut ja jumputukset ja typerät renkutukset. Suksikoot jo vittuun ja vieköön sen Perkeleen kielensä mennessään.
Jos on oltava jostain täysin nurinkurisen käsittämättömästä syystä jokin vitun "Maailmankieli" niin olkoon se sitten jokin muu ja uusi, tai ikivanha. Sanskriitti vaikka tjns ? Oppisin mieluummin SEN kuin mitään kentlemannien pölvästien ylimielistä mulkkua vitun sölkötystä.

Kiitos.

Ja siis P.s Suomalainen musiikki on ollessaan hyvää, ylivertaista.
Kai tämän snaijaa vasta tarpeeksi vanhana ja kun sen sitten vain snaijaa.

Ei ole mitään tarvetta, muualla kuin päänsä sisällä, koettaa olla Ämeriikkäläinen.

Suksikoot vittuun.


Kiitos.
Tässä yksi niistä biiseistä minkä takia lähdin tämän kirjoituksen laatimaan.....

https://www.ruutu.fi/video/2747532


Ai hyvä luoja tuo on aivan mahtava. Ihana. Maaginen..lumoava ...en tiedä ....en saa tuosta tarpeekseni, ja nuo välihuudot yms...TUO on jo jumalauta MUSIIKKIA !
Ja mutkattoman "valkoista", ei MITÄÄN "poliittista". Vain kerrassaan khuulia / kaunista musaa.

-Toivottavasti  tämä näyttö ei salaa ota mitään kuvia minusta / vakoile minua, sillä katsoessani tuota minulla tuppaa olemaan niin valtava virne / hymy naamallani koko ajan että Chisukin jää tuossa kauas taakse. Minä ...jotenkin lähes "hehkun" tämä parissa.-

Aivan vitun jumalauta taianomainen.

Ottkaa tuosta oppia, tai hiljentykää vain kuulemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti