tiistai 10. huhtikuuta 2018

Psykopaateista

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/aivokuva-paljasti-psykopaattien-mielen-toiminnan-nailla-yksiloilla-nayttaa-olevan-vahva-vetovoima-palkkioihin/R2PMQ3chTässä on tuo koko juttu jos ette muutoin näkisi.
Paitsi kirjoitusvirhe, tuo "tässä voi tarkoittaa.."  jonka pitäisi olla "TÄMÄ voi tarkoittaa...".

Mutta tsiigatkaapa tuota ja miettikään "poliitikkojen" Poliisien yms tekoja: ...riippumatta siitä, millaiset savuavat rauniot toiminta taakseen jättää...  !!


Eli kuten AINA, tuossa "symboolisessa hetero" ...kekkuloinnissa, mitä "politiikka" ON, täytyisi meidän KAIKKIEN(!!!) MUIDEN     SIETÄÄ    se ja sitä, että yhden tai muutamien satojen, kusipään / kusipäiden  personallisuushäiriö sotkee kaikilta kaiken.
Ja siihen ei SAA puuttua koska kytät. Kyttä on niin tyhmä ja rajallisen aivoton ja sadistisen kusipäinen ja ilkeä ja julma ja paskahousuinen ja moraaliton, että vitun itsekäs itserakas kiusaajarambo tulee ja PUOLTAA     ===>>    MITÄ  VAIN    "Valtion"  "Järjestelmää" ja "poliitikon" kusirottaa yms; VAIN siksi että se on, heidän ohjelmoidussa kusipäässään, "suojeltava" tai omanpuolulainen tjns.
En tidä ihan tarkalleen mikä adjektiivi siihen kytän kiehuvassa kusipäässä liittyy, mutta jokin tuollainen se on.
Toisaalta, ei ne ehkä edes välitä sen kummemmin. On sangen "vasemmistolaista" LUULLA että Kaikkia Ihmisiä ja myös kyttiä ja neekereitä ym Jurakauden jäänteitä, ohjaisi jokin "Ihmistä Suurempi" motiivi tai visio tjns. Syyt ovat sangen naurettavia ja lapsellisia, yksinkertaisen arkipäiväisiä ja tympeäntylsiä kuten "poliitikot" itsekin, ja suoltamansa MAAILMANKUVA.
Joka siis, toistan, PAKOTETAAN, Meidän Kaikkien Maailmankuvaksi, ja josta EI poiketa ! Tai kyttä tulee ehkä potkimaan ovesi sisään. Hei; se on vain Hyveellistä ja Reilua ja Omaksi Parhaaksesi !
Kyllä Linnanherra ja Rva tietää sua paremmin !

#TtuSäMtääTiä!Eniwei. Tuota ^ lukiessa tuli HETI mieleeni kuva Jyrki Käteisen kiiltävästä kusikupolista. SE saatanan rotta on ainakin tuollainen, "Palkkionmetsästäjä".
Vitun kusiläntti luihu.

Mutten osaa kyllä ihan äkkiä nimetä YHTÄKÄÄN "poliitikkoa" joka EI olisi psykopaatti tai sen oloinen. En tiä ehkä Jaana Pelkonen muuten. Se on se "Tilt tyttö", SE ei vaikuta miltään sekopäältä, se on vain, summa summarum, nainen.Mutta kuitenkin, tuo selittää TODELLA TODELLA TODELLA pitkälle KAIKEN "poliittisen". JA nähkää ongelma on taaskin se että; kyseinen APAJA on ylipäätään OLEMASSA ja SAATAVILLA. "Politiikka" siis.
Tottakai tottakai psykot yms demonit menee sinne missä saa eniten vähimmällä. Aita on matalin tai sitä ei OLE.
Suuri näkyvyys ja kuuluvuus ja giganttiset palkkiot ja pelkkää hymyä ja "jees jees" typeryyttä ympärillään ja kumartelua ja "Virallisia Tilaisuuksia" ja haaskattavissa LOPUTON määrä Tavallisten Ihmisten rahaa yms. TOTTAvitunKAI se sinne ohjautuu ja hakeutuu, kuin jokin vitun karhu veriselle ja tuoreelle peuranruumiille tai T-Rex sen vuohen luokse tjns.Mutta hei, totellaan Me Kaikki vaan kyttiä ja muita "Byrokraatteja", eli Elämän ja Vapauden ja Persoonien ja Itsenäisyyden ja Tietoisuuden ja Viisauden ja Jumalan ja sen selaisen VIHOLLISIA, ja panikoidaan ja luullan että maailma ja kaikki on kuten ne SANOO sen olevan. Ja muistetaan kumminkin että ilman heitä olisi se Kaaos ja Anarkia. Ni. Et sä voi pidättäytyä tappamasta sitä naapurin Penaa jos ei o kyttiä.  Ja mites sit suu pannaan !?!? Ku Pena on pelkkä verinen kurja lätäkkö jossain vitun rappukäytävässä ?!
Ehkä se ANSAITSI sen ?!...ei niin SAA ajatella !!! Hienoston lapset soittaa sentään VIULUA !!
SELLAISTA elämä on !

Kyllä nääs kytät ja "poliitikot", nuo Viisauden Viisaat "Vanhat ja Viisaat", tiätää nää jutut ! Ne on niin, paitsi Lahjakkaita ja Viisaita, nähny nääx jo kaiken, ja monta kertaa ja kyllä ne osaa vetää OIKEITA johtopäätöksiä ! Tyypeillä on oikea "pää harteillaan" ! Oikein KUNNON piä !
Ja onhan se Soinikin niin ihana ja nätti miäs, että kyllä se varmaan kans kaikkee titää ja näi ? Siihen voimme myö luottaa, notta SE se vaston meijjän pualel !


Kyllä kai juu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti