torstai 19. huhtikuuta 2018

Apiksen biisi

https://www.youtube.com/watch?v=qdteebdEMec

Katsoin Vain Elämään ja Siltsun takia ja inspiroimana tuon, jotta tietäisin minkälainen oli alkuperäisteos josta Jari teki sen versionsa. Ja yllätyin sangen positiivisesti. Tuohon ihan huippu biisi ja hieno hieno video !

Ja halusin samalla sanoa noille kaikille kommenttien mulkuille mänteille ja idiooteille ja typeryksille samaa mitä sanoin jo vuosia sitten englanniksi ja TODELLA KUULUISAN bändin videossa, ja itse bändin laulaja taisikin myöhemmässä haastatteluvideossa siteerata minua(!) -hei; sellainen minä OLEN, minä annan helposti muille mm puheenaiheita ja ilmaisuja jos haluan- niin nin täytyy nyt sanoa se sama sitten liittyen Apulantaan.
Eli se menee näin;  ettekö te vitun idiootit kusipäät ja kakarat ja muut häiriintyneet ja pinttyneet mulkut käsitä SITÄ, näin yksinkertaista asiaa, jotka mangutte vitun marisijat, jostain vitun "liiasta keveydestä ja popmaisuudesta" yms, että ihmiset muuttuvat, maku muuttuu, tyylit vaihtuvat.
VAIN täysi ÄLYKÄÄPIÖ sieluttomuus ja ELÄIN(!!), de facto, ELÄIN, pysyvät samoina ja muuttumattomina.
Ja sellainen olisi paitsi mahdotonta, myös lapsellista ja "falskia" ja tyhmää, jos Tontsa karjuisi vielä tuossa 40-kymppisenäkin kuin silloin 20-kymppisenä. Sellainen ei vain OLE ihminen ja maailma ja elämä.

Koettakaa painaa TÄMÄ siihen typerään vitun kusikupoliinne vitun tunkkaiset typerät tunteitapelkäävät JUNTIT.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti