tiistai 1. toukokuuta 2018

Uniceffin Kommunistiniljakkeet Aukoo Päätään (UKAP)

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201804302200912039_u0.shtml


Kattokaa.

Vittu katsokaa noita idiootteja. MINULTA(!!) loppuu niiden kanssa sanat, niin päästäni kuin kirjoittaessanikin.
MINÄ en tiedä enää mitä sanoa. Jos MINÄ en tiedä..en tiedä tietääkö Luojakaan.

Vittu nämä on jotain niin vääristyneen tyhmiä, niin vastenmielisiä niin erehtyneitä niin olettavia niin niin niin niin pieruntyhmiä pikku-kusipäitä paskanaamoja imbesillejä sanelijoita ja pinttyneitä kommarinpaskarantuja ettei sitä oikein tiedä mitä sanoa.HAISTA MERJA NURMI MÄTÄ PASKA !!! Vitun aivoton komenteleva typerä ylimielinen ja erehtynyt Perkeleen vitun kanttura. Pidä vittu pääsi kiinni ÄLÄKÄ ilmesty sinne kommentteihin Sanelemaan muille, saatanan koppavan tietämätön vasemmistolaismoukka.
Mutta aloitetaan tästä

:> " YK:n ´lapsijärjestö Unicefin´ sosiaalisen median ´viestintä´ herättää jälleen huomiota. Järjestö ´postasi´ perjantaina Facebook-sivuilleen videon, jossa kerrotaan Etelä-Sudanin lapsisotilaiden vapauttamisesta. Video on osa järjestön laajempaa kampanjaa kerätä uusia kuukausilahjoittajia järjestön työlle.

Videon alle on tullut eräskin kommentti, jossa järjestön avustusten kohde kyseenalaistetaan.

- Taas kerätään myötätuntoa, ei mene sinne mihin kuuluisi, nainen kirjoittaa ja väittää, että keräyksen seurauksena "johtajat ja heimopäälliköt" lihovat.

Alla on Unicefin kipakka vastaus:

- Nyt meiltä loppuu heti alkuun huumori tällaisten omasta päästä keksittyjen likaisten valheiden kanssa. Vihaatko lapsia, vai miksi tulet tänne sabotoimaan elintärkeää työtämme? Häpeä! Toivottavasti kyntesi lohkeaa ja sadekuuro osuu päällesi vappuna.

´Kärkkään´ vastauksen on kirjoittanut tuottaja Petteri Numminen, joka on päävastuussa organisaation sosiaalisen median viestinnästä."


Oihan kilin vittu. HAahahaaa....vittu ...?.. Hei MITÄ TÄHÄN SANOA ?!?!?
Painu Petteri suolle ja ammu itsesi,  jos siis osaat tai uskallat käsitellä edes jotain pientä nallipyssyä saati sitten ihan ihka oikeaa asetta, ja mikäli kykenet tähtäämään sillä lähietäisyydeltä omaan typerään tyhjään mulkkupäähäsi. Kokeile !?
Ei sitä tiedä vaikka se onnistuisikin !Mistä tuollaisia vitun soijanaamoja miehyksiä oikein tulee ?!?! Tuolle lienee munaSARJAT eikä edes mitään pieniä "munia" an sich.
Vittu se ON ihan täysin ei vain TURHAA, mutta de facto HAITALLISTA, ylläpitää ja ruokkia ja syöttää ja lisäännyttää ja asuttaa ja auttaa NEEKERIÄ.  Tämä on niin yksinkertainen ja päivänselvä ja itsestäänselvä faktuaalinen perus tosiasia että se pitäisi jokaisella olla hallussa jo vastasyntyneenä. "Neekerit on tyhmiä vitun kommunistisia troglodyyttejä, jotka on jostain syystä......jääneet elämään painona ja loputtomana riesana ja haittana ja tappavana loisena, kaikille muille, lähinnä tosin Valkoisille" - jep, näin se on, tulisi jo vauvankin sanoa, tunti syntymänsä jälkeen.
"Kaikkihan nyt ton tietää".

Vasuritkin.


H Ä V E T K Ä Ä !!! vitun vasurit ja muut koiranpaskat ja aivottomat vitun VARKAAT ja komentelijat ja häiriköt ja TÄÄÄÄYSIN ulapallaolevat imbesillit kusipäät ääliökakarat.


En tiedä  miten tyhmät onkin NOIN helppo vetää mukaa tuollaiseen "..hei....kaikilla on nyt Velvollisuus auttaa Afrikan arvotonta vitun neekeriä! Loputtomasti vieläpä!" juttuun, mutta näköjään se toimii.
Sellaisia tyhmät ON; jos se jokin on tyhmää, se vetää TYHMÄÄ puoleensa.


-

Ja onko tuo tuon aivottoman nynnyn parahdus jonkun mielestä edes kaukana "kärkkäästä", saati sitten sitä lähelläkään ? Kuka vittu keksii jotain noin passiivis-aggressiivisen tyhmää ? Vittu lastentarhassakin lentää pahempi loka ja paremmat ja tehokkaammat lauseet kuin tuon dementoituneen tyhmän aivottoman kommunisti zombiettaren näppikseltä.
"Kuule lohjetkoon sun kynsi ! Tai taittukoon päästäsi nätisti ja hellävaroen yksi hius osittain ! Kuule ! Nyt ! Tuhmeliini.... ja eksä muka tykkää ees neekeristä vai ? Et saa paijata mun pehmo Halinallea jos et niistä ala kuule kohta vähän ehkä tykätä ja näin ! Ja toivon että näet tummanharmaita pilviä ! JOISTA EHKÄ SATAA !! ...joskus.... ni !"

..ja sitten se jo juoksi parkuen karkuun, niin omaa varjoaankin, kuin omia "liian aggressiivisen hyökkääviä ja vihaavia, VIHAAAAAVIA bitches, ja kärkkäitä" kommenttejaankin. Ja meni pyyhkimään ne pois Sossumediasta ja pyllynsä samalla.


Oi Kristus vittu mitä häikäilemättömiä toipilaita idiootteja. Mutta MIKSI nykyään on niin suosittua lobotomisoida niitä jotka OLI JO muutenkin kehareita ja "haasteellisia" ?!?!?! Oi miksi !?
Tuollaista imelää roskaa ne sitten käy sölköttämässä pitkin mitä vain vitun "mediaa" ilman MINKÄÄNLAISTA tajua tai häpeää tai katumusta tai muutakaan vastaavaa.

Ja kommentteihin pulpahtaa jostain vitun paskaviemäristä VÄÄJÄÄMÄTTÄ esiin, AINA ja kellon tarkasti, jokin vitun kalanaivoinen (maksimissaan) typerä tiedoton ja autopilotilla horiseva tympeän kusipäinen vitun jurakautinen kommunistin ääliö, kuten tuo MerjaVittupää, joka sanelee siellä kaikille muille OMAA henkilökohtaista ja täysin vääristynyttä ja VÄÄRÄÄ, vinoutunutta kommunistin koiranpaskamaailmankuvaansa.


Vittu HAISTA VITTU !

- - - - -

Tuolla, .....ei jumalauta voi olla edes totta..... niin nin katsoin tuota juttua (en lukenut sitä kokonaan) nyt lisää ja tuo vitun maitonaama ihan oikeasti käyttää sanaa "tuhma" !!! A....ha ?......... wau.
Vittu: WAU !

ööö....saanko arvata, iltalehti ? Sillä on ollut haastattelussa se sellainen vauvojen tai lasten pehmokypärä päässään, mikä näyttää kuin pullataikinalta missä menee ristiin-rastiin niitä tuubeja ? Jokin sellainen ?

Woehan jumalauta meinaan vittu...jumalauta ! "Äijä" on ottanut hävettävän meganolon supertyperyyden ihan "jutukseen" ja siihen kietoutunut ja imeytynyt ja kääriytynyt, kuin kärpänen hämähäkinseittiin, mutten usko että tuo pölvästi on juurikaan siinä rimpuillat as such, typerät näet TYKKÄÄ jäädä typerän kusipäisyyden ja harhojensa verkkoon killumaan jumiin, jos ei muusta syystä niin siksi että ne on älyllisesti yhtä LAISKOJA kuin kyvyttömän tylppiä ja saamattomiakin. Se on HELPPOA, toisinsanoen. Killua vain avuttomana idioottina jossakin vitun tyhmyyden turvaverkossa.
Sama koskee KOKO hoi polloin tunkkaista lantapäistä sontalaumaa, mutta joitain ihan erityisesti. Tuossa on yksi sellainen. Tai kaksi, Merja Petteri. Perja ja Metteri.
Ja ei ihme että se "tekee työkseen" tuollaista, ottaa hyödyllisemmiltä ihmisiltä ihan pokkana, saatanan koiranpaskahuora, rahaa ja jakelee sitä kaikkein vähiten ansaitseville ja arvottomimmille, eli Afrikan primitiiveille eli neekereille, ja KEHTAA saatanan aivoton kommari kutsua sitä joksikin vitun hyvyydeksi ja "laupeudentyöksi" ja mitä lie muuta vitun hippiroskaa.

Jos autatte jotain alkeellista elukkaa niin ruokkikaa vaikka korppikotkia tai kulkukissoja tai mitä eksoottista erikoiselukkaa joka uhkaa kadota maailmasta koska länkkäreillä menee "liian hyvin". Ja Kalkutassa syödään PASKAA.
SE ei tosin juolahda ikinä länsimaisen RASISTI(!!) hipin vasurin kusipään ketkun "mieleen", että; primitiivit VALITSEVAT ITSE syödä paskaa ! Se johtuu siitä että ne on TYPERIÄ ja käsittämättömän aivottomia ja luotaantyöntävän kammottavan kuvottavia. EI mistään KUVITELLUSTA "sorrosta" tms.

Neekerit esim ASUU / asui, kirjaimellisesti PASKA-KASOISSA(!!) hahahahahaaaa oijoi, miten sopivaa, ennenkuin Anglot yms meni sinne ja sanoi niille että "tuo on tyhmää ja väärin! ÄLKÄÄ tehkö noin" ja josta hipit sitten suuttui ihan totaalisesti.
Sillä onhan nyt neekerillä oikeus sentään paskaläjässä budjata jos niin mielii ! Härrekyyd !


*


 Tässä vielä tuosta tuo megaärsyttävä ämmä, "Merja", olkaa hyvät...
Pena sanoo ihan asiaa, vaikken ole nähnyt mainoksia mutta tiedän tuo olevan totuus, siitä ei ole epäilystäkään. Mutta katsokaa mitä tuo imelän tyhmä ämmä siihen älähtää ! Hellantelttas !
...ai miin....jopa typeräksi tuo on TYPERÄ ! Tuollaisia typerät on; ne vain ei OSAA eikä KYKENE vetämään IKINÄ, MISTÄÄN, OIKEITA johtopäätöksiä. Ei koskaan. Ei mistään. Ei millään, eikä mitenkään. Ikinä.

Vittu mikä ääliö ja ärsyttävä, läski pikku "talhantäti" tuo onkaan. Minä paiskaisin tuon "yli laidan" avec plaisir. Heti kättelyssä. Ehkä se OPPISI siinä jotakin ?! Kun kova ja paksu kallonsa kolahtaisi johonkin muuhun yhtä kovaan ja tiedottomaan, esim kiviin tai asfalttiin tjns.
En tiä ? EHKÄ. Ehkä se kolahtaisi hereille.


Voi vitun vittu... "omatunto" ?!?!? Tä ? Ooksä ämmä tosissas !!?
Mit?...mik.... ..?....äää......ja täh ?!! Mi-TÄH ?!?!?! ....
....mitä vittua !
Mikä vitun omatunto !? Siitä että "Unisef" kommunistijärjestö näyttää moderneja "Natsityylisiä" Propagandamainoksia ja ärsyttää ja provosoi ja syyllistää ja "vaikuttaa" eli SORTAA(!) ja sitten KUN se käy liian häiritseväksi, vedetään johtopäätös että  "ahaa! TIEDÄTKIN olevasi vastuussa Afrikan Penojen lisääntymisestä ja kaikesta kaikesta!".

Aatelkaa että tuohon ämmään tuhlataan vettä ja ruokaa ja mitä lie sivilisaaion hedelmiä !!! VITTU. MITÄ. TUHLAUSTA !  Ihan kuten neekerienkin tekohengitys. Joita sitäpaitsi on noin 10 MILJARDIA ja ympäri koko planeetan, tälläkin hetkellä, siinä missä MEITÄ on noin kurjat 5 miljoonaa, ja keskellä kurjaa kurjuutta ja rutiköyhää VALHETTA ja pinnallista vankeutta.
Mutta kun on pasksupäisen umpityperä niin sitä sitten on. Neekeri toimii noille niljaskoille kai sitten vain siirtymäobjektina, ja neekerin sijaan ne TARKOITTAVATKIN itse asiassa ihan itse ITSEÄÄN.

Mainittakoon kommarin potaskat teille vielä että; ilman Anglosfääriä ja "mediaa" ja nykyään nettiä jne, emme edes TIETÄISI neekerilajin / rodun OLEVAN OLEMASSA !

Kenelläkään ei ole MITÄÄN, pienintäkään, atominkaan kokoista, velvollisuutta tai vastuuta MISTÄÄN mikä liittyy neekereihin tai muihin kuin ihan itseensä. Jos edes sitäkään.
Nekrut on HAITTA, globaalisti, ja niitä ruokkimalla ja elättämällä; TEETTE PAHAA KOKO PLANEETALLE, josta aina VÄITÄTTE niin vitusti välittävänne, ja KAIKILLE SEN MUILLE OLENNOILLE. Hyödyllisemmille kuin neekerit, eritoten ! Mm varpusille ja ulosteissa eläville madoille jne. Enkä NYT tarkoita "poliitikkoja" ja kyttiä ja muita jutkuja, vaan ihan vain matoja.


Vittu miten, MITEN, VITN umpikieroja kusipäitä te voitte oikein olla !!!! Minä en saata kuin ärsyyntyneenä hämmästellä. Mistä noin imbesillejä kakaroita oikein tulee ?!?! Tai suoraan Pirun takapuolestahan ne, mutta MISSÄ se ON ja sijaitsee ?!?! Voisiko sen vitun vuodon jo tukkia !!!!?!? Maailma ON JO hukkunut tuohon kuvottavaan tukahduttavaan tunkkaiseen kollektivismipaskaan.AATELKAA että NOIN TYHMIÄ ja TOTALITÄÄRISIÄ ja sanelevia naiset ON !!!!! Hyvin suuri osa. Ja tuollaisia on KAIKKI naiset jossakinn "päättävissä" vitun "Viroissa" ja asemissa yms. Tuollaiset koiran "liukumiinan" älyiset imbesillit siellä sanelee teille, kyttien selän takaa, ja NÖYRYYTTÄÄ (mikä lieneekin se primääritarkoitus) ja kälättää ja aukoo ylimielistä tyhmää tyhjää kuvottavaa RUMAA vitun päätään ja tekee elämästä tunkkaisen HELVETIN, ja sitten KEHTAA saatanan kottaraiset vielä tulla ja sölköttää tekevänsä vain hyvää ja oikein, tehdessään ajattelemattoman typerää PAHAA ja VÄÄRIN !!! Ja syyllistävät uhria ja sorrettua ja sanovat AUTTAVANSA sorrettua uhria.
Nurinkurisuutta, Satanismia, niin "tätä maailmaa" ETTÄ.Neekerit tulisi TAPPAA, kaikki. Armotta. Pommittaa. Eikä sitä KUKAAN OIKEASTI edes vastusta. Ei KUKAAN   TYKKÄÄ  NEEKEREISTÄ. vaikka sitä itselleen kuuuuuuiiinka vakuuttelisi, ja hei; it´s ok, ne ON vastenmielisiä ja ultratyhmiä, kusipäisiä ja sekopäisiä ja mielisairata ja psykopaattisia poikkeamia. Rumia mopsinnaamaisia Perkeleitä suoraan jostakin kehittymättömästä Helvetin "dimensiosta". Niitä on kaikki maailman syy vihata ja inhota ja välttää ja murhata ja lopettaa ja antaa kuolla pois, kuin jonkin syylän tjns.
Juutalaiset on sama juttu.

Loppuun kysymys; KOSKA "unisef" laitetaan VASTUSEEN valkoisten tuhoamisesta ja ryöväämisestä yms vasemmistolaiskommari tihutyöstään ja sivilisaation vastaisesta sabotaasitoiminnastaan yms,  sodan laimeahkosta lietsonnasta ?!?

Koska valkoiset höynäytetyt idiootit saa rahansa ynnä muunsa takaisin !?

Koska neekerit KIITTÄÄ ja maksaa takaisin KAIKEN, vuosiTUHANSIEN aikana, VALKOISILTA saamansa aivan vitun häkellyttävän totaalisen ja JATKUVAN, täyslaidallisen kaikkinaista apua ja ylevöitystä ja parannusta ja korotusta ja kohotusta ja pedestalisaatiota ja sietämistä ja suvaitsemista ja ruokintaa ja vaatehtimista ja opetusta ja sivistysyrityksiä ja sen sellaista ?!?!

Koska !?
Hei !?!?


Hei, nin, koska !??!


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti