lauantai 21. huhtikuuta 2018

Uusi Vain Laiffia kausi....

https://www.ruutu.fi/video/3172564

ÄLKÄÄ katsoko, sen enempää kuin koko roskaakaan tietenkään (tällä kertaa), niin tuota ^ videota. Siinä nuo uudet puupäät pölvästit vain jankkaa ja jankkaa ja tuijottaa ja miettii ja jatkaa jankkailuaan, aiheesta "mikä / mitä on Vain Elämää".
Johon keskiverto jamppa huoltsikalla vastaisi lähes välittömästi, mutta nuo vitun tahnaiset muulit ja persoonattomat ja karismattomat pöhöttyneet karjut ei saa sanaa suustaan.
VITTU mikä kokoelma mitä tympeimpiä tylsimyksiä.


Se kertoo jo TODELLA paljon jos ja kun porukan ehkä sittenkin se energisin tai jopa kiinnostavin tjns, on joku helvetin "Mira Luoti" ?!? Tai mikä tuo nyt on, tuo kanisteripäinen Venakko  ?

"Dänikin" oli kuin jokin vanhainkodin isoisä jonka nenäkarvat rehottaa kuin Soinilla, jolta kysytään jotain mistä se innostuu kuin "silloin nuorempana miehenä" mutta johon sillä ei ole mitään selkeää ja merkittävää sanottavaa, mutta kuten kaikki mulkut; se YRITTÄÄ silti väkisin tiristää jotakin tekotaiteellisen väkinäistä ja saa parahdettua periaatteessa sen klisheen ilmoille (tunkkaisille) että "..se muuttaa sun elämää" !!

Vittu jee. Kiitti.


Kiitti kun tuhootte hei Vain Elämäänkin näin ! Se onkin vain ollut yksi parhaita asioita suomlannin TV:ssä IKINÄ. Mutta pitäähän se(kin) nyt nousuhuumassa upottaa, kuten kaikki muukin hyvä ja kaunis. (Titanikki mukaan lukien).


*

JOS haluatte ilmaisen ja PALJON paremman idean MINULTA suoraan, ettekä sitten vitun mulkut VARASTA tätä ja väitä omaksenne(!!) -kuka tämän lukeekaan- , niin nin; PAAAAAAAALJON paljon paljon paljon parempi kausi tuosta saataisiin niinkin Y K S I N K E R T A I S E L L A tempulla että nuo puuveistokset ei ESIINTYISI vaan niitä yksinkertaisesti vain vedettäisiin koko "kausi" (kuinka pitkä se nyt sitten tosielämän ajassa onkin?!) jonkun tarpeeksi vahvan ja ehkä ISONKIN(?) auton perässä, köydellä, kuin hääparin auton perässä tulevia tölkkejä ja muuta naurettavaa humpuukia ja kilisevää krääsää.

SE !! SE olisi jumalauta jo jotakin ! Ja VII-HYT-TÄ-VÄÄ !!
Saisi Dänikin vanhana äijänä vain maata röhnöttää siellä tienpinnassa, eikä tarvisi pystyssäpäin kekkuloida ja esiintyä. Mikä lie sille jo sangen raihnainen kokemus, muttei vielä mitään verrattuna yleisö parkaan.
Jota ei taaskaan ole muuten ajateltu !!

#KiittiSiitä!
Mutta eniwei. Jos luulimme kaikki että tästä tulee kamalin kausi kai koskaan, niin ..........no, jep, oltiin jumalauta ihan oikeassa ! Etukäteen.

Kamalan näköistä ja oloista.Kääk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti