lauantai 28. huhtikuuta 2018

Räppihuitojat

On totaalisia typeriä ajattelemattomia pelkureita mauttomia persereikiä.
Mutta nyt kun sain tuon alta pois ja sanottua, mennään asiaan.

Paitsi että näin tuossa pikku-kuvan juutuubissa missä huitoo joku vitun spede nimeltä Cle..jotain ja Mikaelin Kaaprieli. Yleäksää ja italiaa ja mitä lie.
Niin nin halusin taas huomauttaa kuinka vitun TYHMÄÄ ja "vammaista" se ON, tuo vitun räppielehtiminen ja huitominen ja käsienheiluttelu apinoiden tyyliin ja tapaan.

Ja näin tuossa oliko eilen, yhyden suomalaisen nuoren sällin, ehkä 10-12 veen, joka käveli yksin keskellä päivää ja ihmisiä, ostoskeskuksessa tai vastaavassa, ehkä aluksen käytävillä, ette te tiä(!!), niin nin se huitoi siinä kävellessään kuin joku "räppäri" jossain "räppi"videossa, ja ihan häpeättä ja pokkana. Se selvästikkin esiintyi mielessään kyseisenlaisella filmillä tai itselleen tai tapaili jotakin räp-sölkötystä ja huitoi siihen kuuluvat typerät vammaiset eleet mukaan sekaan. Jotka näyttävät TÄSMÄLLEEN samoilta kuin mitä ihan oikeasti, de facto, vammaiset tekevät, ns pakkoliikkeitä. Ne ja "räpliikkeet" ovat melko identtisiä.
Mutta nykyään tämän leikitään olevan ihan ok ja EI naurettavaa - ikäänkuin olisi ihan ok että nuoret valkoiset huitoo tuossa kävellessään itsensä kanssa, kuin jokin vammainen / älykääpiö / neekeri amerikassa. Joka ON niin ikään, älyllinen kääpiö.
Sellaisesta tulisi vain saada samantien turpaansa ja vitun LUJAA ! "Niin että tukka lähtee".
SE herättäisi tyhmemmänkin typerän kusipään koiranpaskan älykääpiön tuosta VITUN idioottimaisesta ällöttävästä älykääpiön "ttuMOONkhuul!" horkastaan.


Luin jostain, ehkä tuubin kommenteista joitain aikoja sitten, en muista mikä video, mutta sinne ihmiset kirjoitti noloimpia muistojaan ja tekojaan ja muuta mitä häpeävät järkiinnyttyään, ja joku siellä pisti kyllä niin etovan kamalat pohjalukemat etten tiedä edelleenkään mitä sanoa; se sanoi (Amerikassa tapahtunutta siis ilmeisesti), niin nin se sanoi että hän tapasi "yläasteella" tai mikä vittu se onkin amyriikassa, juosta paikasta toiseen / ympäriinsä "kuin Naruto" ja luuli olevansa khuul !

THahaha ahahaha haha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ai Kristus vittu...aijaijaijaijaijaijai....tuo on abaut typerintä mitä olen kai koskaan lukenut tai kuullut. Vittu minuakin myötähävettää tuon ultratyperän megadorkan paskanörtin yyber typerä typeryys ja itsetiedottomuus. Ihan poskia kuumottavasti lähes. Aivan vitun kammottavaa ! En tiedä miten Naruto juoksee, mutta juoskoon samantien vitun spede vittuun, ja hei ! Itse asiassa.....

...tuo ^ heppu lienee se VITUN "naruto" ? Sain käyttää tuonkin kuvan vihdoin johonkin hyödylliseeen ! Mahtavaa.Ai vittu miten vitun typerää vitun paskaa. Umpityperää ärsyttävää ja lapsellista dementoitumiseen asti, typerää.
Lienee totta että "anime lähtee lapsesta hakkaamalla" ja saman pitäisi päteä "räppiinkin" yms Amerikan Neekerin / jutkun, meän paikallisiin imbesilliskideihin upottamaan ja iskostamaan typerään kusipäiseen noloon noloon ultrahäpeällisen hävettävään ja meganoloon Typerään Vitun Paskaan.

Eikö kukaan ole ikinä kertonut teille Nykynuoret, että valkoiset EI käyttäydy noin, ja että te olette PAREMPIA ?!?! Te ETTE OLE mitään vitun amerikkalaisia typeriä kusipäisiä villineekereitä troglodyyttejä jotka oli ajastaan ja muutoinkin "jälkeen" jääneitä jo Jurakauden alussa, ja joita kaikki muutkin elukat halveksi ja inhosi ja vihasikin varmaan, jo silloin.

Mutta nuori on TODELLA altis vaikutuksille, olen huomannut sen hyvin tarkasti tässä seuratessani kaikkea sivusta, tarpeeksi kauan, ja kuten Sannista mihin vaan muuhun nyky mulattiin, näkee, on ne eleet ja käytösmallit ja ilmeet ja tavat jopa nauraa (nyrkkiinsä) ja muut TYPERÄT neekerien hölmöilyt mallinnettu viimeistä noloa piirrettä myöden, sangen tarkasti ja uskollisesti.
Näissä nykytyypeissä ei ol MITÄÄN omaa ja omintakeista ja kekseliästä ja alkuperäistä, minussa on, Hanoi Rocksissa OLI, Elviksessä oli, Bruce Leessä oli jne jne mutta nämä on aivan KAMALIA.
Epäolentoja ja kommunisteja. Mielensä menettäneitä hysteeriä paskahousuja sekopäitä idiootteja ja typeriä nynnyjä ja hävettäviä vitun neekerinleikkijöitä ja ääliöitä ja älykääpiöitä jotka ei ymmärrä mistään mitään, ja joilta puuttuu alkeellisimmatkin käytöstavat ja tahdikkuuden yms ymmärys.

Mutta sen siitä saa kun antaa Marxistien kusipäiden satanistitermiittien "kasvattaa" Sukupolvet.

Näin siinä KÄY.


Ne on ny nekruja......ay.....jou....tajuutsä...etsävaantajuu....ehkä sä tajuut...ehket sä tajuu...tajuuksä...hei ?...jou !...maiktshek...wantuuu.......wantuu....jou....ei.... 

Ja kaikki tuo ihan TOSISSAAN ja pokkana !! HAhahahaaaaaaaaaaaaaa.
Muistan kun "Raptori" oli pelkkä VITSI ! Kuten Bät ja Ryyd, joka onkin paljon parempi ja uskaliaampi edelleenkin, kuin suurin osa nykybändeistä.
Bätmän ja Ryydman teki sen yhden hyvän biisinkin, tuubissa sekin on, "nyt loppu sahti, uskomaton tahti...ja kertosäkeeseen." tuo biisi.
Tsiigatkaa.
Ja LOPETTAKAA tuo neekerin matkiminen !!


P.s niille jotka ihmettelee syvemmin MIKSI niin ON ja MISTÄ se tulee ja johtuu ? Se johtuu siitä että suurin ja vielä suurempi, osa, nuorista ja muista "ihmisistä" on oikeasti APINOITA ja apinat on kommunisteja / "laumaeläimiä", ja tekevät täten VAIN sellaisia asioita ja pukeutuvat ja käyttäytyvät ja elehtivät niin, etteivät saa mitään...."negatiivista palautetta" tai joudu ostrakismin kohteeksi tai junou ? joudu osoittamaan MINKÄÄNLAISTA itsenäisyyttä ja kykeneväisyyttä ja maskuliinisia HYVEITÄ ja minkäänlaista omaileimaisuutta ja uskallusta ja rohkeutta ja OMAA PERSOONAA. Joka taas SE johtuu siiät ettei heillä OLE omaa persoonallisuutta.
Joten uppoavat vain osaksi kaikkea muuta "paskaa" mitä sillä hetkellä on olemassa ja tehdään. se on mahdollista ja helppoa ja TURVALLISTA. Siihen voi mikä vain vitun tympeä "Perus Jamppa" uppoutua riskittä, ja mennä vetelemään telkkariin tai tuubivideoon verkkareidensa haaroja ja elehtimään kuin olisi kännissä ja yrittäisi tanssia jotakin kansantanssia "vähän sinne päin". Vitun ääliöt.

Se on taas vain yksi turvasataman lisää Perus Heterolle, joka tekee MITÄ. VAIN. Kuuluakseen joukkoon. Vitun muulinpaska.
 Tämä on vain sitä kaikki "kovat jätkät" on AINA tehneet, eli ei mitään. Sitä samaa vanhaa. Sitä paskaa mikä on sillähetkellä pinnalla ja suosittua. Mutta ennen niillä oli edes jooootain tajua koska pinnalla oli sentään Rock tai hevi tai edes psykopillyt ja rokkapillyt yms, mutta tämä on jo todella noloa.

Tää on TODELLA !! NOLOA !! Todella.
Oikein tosissaan.

T O D E L L A.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti