keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

"He Eivät halua Totuutta Julki" - KATSOKAA TÄMÄ VIDEO !

Wau !!

Jumalauta; WAU !  Tailerikin ? Jos se niin sitten minäkin ! Melko varmasti.
Eniwei.....tässä on OPPIA teille kaikille, für alle da, siitä miten asiat ON, nykyään / netissä.

Tässä on OPPIA teille "Vasemmistolaiset", vitun huutavat älykääpiöt, kansojen pohjasakka ja älyllinen lattiantaso, vitun HAITALLISET idiootit. Harmi ettei teillä ole aivoja tai ajatuksia ja tietoisuutta tai MALTTIA ja kykyä tarkkailla ja OPPIA. Minulla ON. TODELLA TODELLA TODELLA poikkeavan paljon.
P o i k k e a v a n, minä sanoin. KUULKAA VALTIOTKIN ! Kautta Maailman ! Kuulkaa ja pelkätkää.


VIDEO on LOISTAVA ! Katsokaa se ja malttakaa. Minäkin aluksi aattelin että ehkä tämä on jotain tylsähköä, mutta Tylerista ei ole kuulunut hetkeen / en ole käynyt kanavallaan, joten annoin mahkun ja en totaalisestikkaan kadu. Täällähän tuo videokin nyt on.
Muuttui ihan hypnoottiseksi loppua kohden ! Ja se on hieno se videonpätkä missä on se öinen kaupunki ja salamointia, hienompi kuin suurin osa elokuvienkaan sisällöstä, kaunista ja yksinkertaista ja realistista.

Mutta kuitenkin: tässä on SE mitä suomalaiset "poliitikot" / muut vasurit EI TAJUA, ne on NAIIVEJA ja luulee että se mistä puhutaan ja MIKSI / "miksi", on se mistä puhutaan ja miksi. Ja lähtevät sitten kiekumaan tuonne kaduille ja huutelemaan ITSE puskista tai jostain vitun parvilta ja lehtereiltä ja rummuttava tyhmyyttään pitkin "Mediaa" ja mitä lie paskaläjiä.

The FACT is; he EIVÄT tiedä. Mistään mitään.

Tuossa videossa se tulee, kieltämättä ehkä vähän hyytävästi (kuten Taileria nyt hyytää, ymmärrettävästikkin), selville miten HELPOSTI Kansakuntien tyhmimpiin, eli "kommunisteihin" ja muihin pieniaivoisiin ja kovaäänisiin vaikutetaan KOKO vitun AJAN ja paljon. Ja onnistuneesti !
Niin onnistuneesti että suomlanti on kohta TÄYTTÄ TOTTA an sich.
Suomlannilla tarkoitan "Amerikkalaista" / "Balkanisoitua" ruskeansävyistä näennäis suomea, jossa on kaikkia mahdollisia rotuja ja typeryksiä ja kaikki on pinnallista ja tyhmää ja Poliisivaltio kontrolloitua kuten Amerikan raunioilla. Missä kukaan ei osaa enää edes omaa kieltään, eikä muistakkaan mistään mitään, ja luulee etä "täytyy olla lait ja valtio / Järjestelmäpolitiikkaa" ja mitä lie, "Maahanmuuttoa"™, ja että nämä ovat jotain HYVÄÄ ja kuin luonnonvoimia tjns.

Ne EIVÄT ole hyviä ja ne EIVÄT ole mitään luonnollista, paitsi sikäli että ovat luontainen seuraus luontaisesta PAHUUDESTA. Jota virtaa tänne(kin) kaiketi, planeetalle siis, jostakin vitun "Helvetinreiästä" tai ulottuvuudesta.


- - - - -https://www.youtube.com/watch?v=pX5i1bOue98


Tästä itse aiheesta sinänsä, olen monasti jo uumoillut tuon olevan noin ^ - kun olen tapellut esim tuubin kommenteissa jonkun vitun anglosfäärin mulkun kanssa. Olen miettinyt miten lopunkaiken MONI "juutuubtili" yms, on oikeasti vain jonkinlainen harhautustili tai jopa jotakin suoraan Diablo Ex, eli Valtiosta. Kenties Ryssiltä tjns. Niitä ihan OIKEITA "trolleja", mitkä ei ole mitään pelkkiä "puskistahuutelijoita" sinänsä, vaan aggressiivisia ja kenties jopa hengenvaarallisia "poliittisia toimijoita", joita vanhassa maailmassa vastasi sellaiset juoponkusemat kusipäät ja paskaläjät jotka menivät sekalaisiin "kansankokouksiin" huutelemaan ja muuttamaan ilmapiiriä ja kampeamaan keskustelua ja maailmankuvaa ja asioiden tulkintaa vähän....sivuraiteelle ehkä. Tai johonkin häntä ja hänen jengiään miellyttävään suuntaan.

Olkaa TARKKANA perkele näiden kanssa !  ÄLKÄÄKÄ vitun yksinkertaisen naiivit pölvästit aina menkö päätäpahkaa ja kirmatko ja juosko riemuissanne tai vihoissanne kohti jotakin / jotakuta ja luulko että se on sitä miltä se vaikuttaa.

Suomalaisia suojaa sentään toistaiseksi vielä se että kielemme on näin ihanan poikkeava ja rikas ja rönsyilevä ja botillekin VAIKEA kiinnitartuttava ja seurattava.
Tämäkin on YKSI syy miksi käytän Blogissa vähän kankeampaa kieltä, tai PALJON(!), kuin mihin oikeasti pystyn ja miten oikeasti haluaisin asiat esittää; jotten opeta sen enmpää ilmaiseksi ja anonyymina vihollisia, kuin Vihollisen bottejakaan.
Pidetään homma Virallisen Tiukkana ja Vakavana ja sellaisena....mistä Valtiokin tykkäisi, eli "Säädeltynä" ! :)

Säärellään säärellään!


Mutta eniwei. Taileri parka. Mutta ompahan hieno mopo !! Khuuli vitun motskarikin sillä on saatana ollut, koko tämän ajan !


Tsiigaillaan.
Pysykää kartalla.~Lö Kapithään.


P.s   Minulle tulee mieleeni yksi sangen poikkeava, niinikää(! hahahaa), Taho - joka saattaisi haluta "Salata Näitä Asioita", mutta te Muut ette ole tietoisia niiden OLEMASSAOLOSTA ylipäätään, vaan LUULETTE niitä jonkinlaiseksi harhaksi tai LUULOKSI tai kuvitelmaksi tai pelkäksi "myytiksi" tai "legendaksi" tai joksikin mitä vain on keksitty ja joka sitten on lähtenyt elämään omaa elämäänsä.


Eniwei: on TODELLA VAIKEA / MAHDOTON paeta vankilasta, jos ei TIEDOSTA OLEVANSA vankilassa.
Kiitti.

#LaiffinneOnTriviaalia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti