keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

VIA:n kissanoksennus

Koska se Masalan Tikka toimi niinkin hyvin, päätin kokeila tuollaista saman merkin ....jotain...mikälie lohi / peruna / sekalaista paskaa -muhennos se olikin, vai oliko vain "Lohta"nimeltään ? Jotain sellaista.

Se oli kuin perunaa ja jokin sekalainen, mikrosslämmitetty klöntti, kaikenlaisia valikoituja "mahdollisesti syötäviä" kohteita joita kissa on pitänyt kiintoisina ja pistänyt suuhunsa, sulatellut hetken ja sitten päättänyt pukalata takaisn ulos. Se oli kuin jokin melko kirpeä kissanyrjö toisinsanoen.

Sekalaista omituista roskaa ja jokin näennäinen kermankaltainen kastike siinä seassa, herneitä joista lähes jokainen oli eri kypsyydentilassa, parsakaalia tai kukkakaalia tai jokin "määrittelemätön kaali" tjns, ja sellainen yksi iso yhteenliimautunut möykky lohta. Ja tätä kaikkea komeutta ympäröi ihanasti jokin limainen merilevän / ihan vain Perus Levän, näköinen tummanvihreä lehtimäinen ....jokin. Saattoi hyvinkin OLLAKKIN juuri jotain levää tjns. En tiä..mitä järviä Keravan kupeessa on muuten ? Tuli vain mieleeni, asiaan liittymättä.

Melko KAMALA tapaus. Ei siltikään kamalin valmisruoka mitä olen nähnyt tai osittain syönyt, muttei takuulla kyllä paraskaan. joka lie edelleen Kokkikartanon Lohikeitto ! Jumalauta SE on oikeasti jo jostakin kotoisin ja hyvää. Eritoten kattilassa tehtynä. Sitä ei voi tarpeeksi kehua, paitsi hinnan osalta.


En tiä, tsiigatkaa jos haluatte ja on ylimääräistä hynää ja haluatte kokeilla jotakin uutta ja sekalaista / kamalahkoa.
Perunat oli kyllä ihan jees, ne oli ihan......perunoita.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti