keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

"Helmiradio" ja Säm

https://www.youtube.com/watch?v=ADV_QZ4Nsak

Siellä se puhveli taas on vauhdissa, eli istuu ja puhuu kaikkea muuta kuin mitään HAUSKAA.
En tiedä luulenko vain vai kasvaako tuo Heedberin olio / muoto, lähes joka lähetyksen jälkeen ja seuraavaan mennessä, ainakin yhden tai 2 vaatekokoa tai noin 5 senttiä joka suuntaan ?
Se on kohta kuin jokin virtahepo tai norsu tjns puhelinkopissa. Noissa haastatteluhuoneissa.
KATSOKAA nyt sitä herran tähden !! Se mahtuu hädintuskin tuohon kaappiin missä tuo Pikku Myymäinen "taiteilija"lepakko sitä haastattelee.
Ja sanoo sitä hauskaksi ja "suomen hauskimmaksi" ja miksikä lie. Vaikkei se ole edes "välttävän / marginaalisen hauska" tai "vain melko turhauttava ja rasittava".
Yhtä hyvin tuo akka olisi voinut ihan pokkana vain todeta, ja sehän riittää, kun jokin "todetaan", niin nin yhtä hyvin olisi voinut sanoa että "edessäni on nyt suomen hauskin ja älykkäin ja menestynein ja komein ja laihin mies, lasin ja sähkön ja nuuskan keksijä, maailmanympärikävelijä ja ensimmäinen laiheliini Saturnuksessa, Samiiii Heeeeedbääär!" tjns, ja tuo olisi ihan pokkana vain ollut niinkuin todella olisi kaikkea tuota.Tuli tässä samalla mieleeni että, ehkä minä lähestyn tätä asiaa ikäänkuin VÄÄRÄSTÄ näkökulmasta !!!? Ehkä Sami todella ONKIN(!!!) "suomen hauskin mies" ja asia vain ON noin vitun kamalan kurja ja valitettavan harmaa ja tunkkaisen abysmaalinen ?!?!?!?!?

En tullut ajatelleeksi TÄTÄ aiemmin. Tosin olenhan MINÄ toistaiseksi olemassa ja Täällä Jossakin, mutta kaikesta mitä ON Virallisesti Olemassa; ehkä Säm todella ON se ...no se mitä siitä sanotaan mutta mitä MINÄ en suostu siitä sanomaan, nin se. Tai sitä.

En tiä.

Järkkyä.
Melko vitun kauheaa.
#SoriSiitä!

Jos nyt meni yöunenne. Mutta mutustelkaapa tuota !

Tuo SAATTAA todella olla suomen TODELLINEN tilanne.


Ihan kiva.
P.s Sam on lähes varmasti SYÖNYT tuon helmen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti