torstai 26. huhtikuuta 2018

Timon Kiivaus / Soinin Räyhä

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201804242200900108_pi.shtml


Soini villiintyi ja heitteli tuoleja...
Se on ihan tyypillistä villikarjuille mutanteille Örkeille. Kuten "Soinille". Eikä siinä tarvita edes mitään "vaikeita kysymyksiä" tai kysymyksiä ollenkaan, riittää kun vain vähänkin ilmestyt kyseisen öyhön territorion laidalle ja/tai lähestyt sen mahdollisia poikasia tai yrität ruokkia niitä "väärällä tavalla" tai jos olet vaikkapa "Nationalisti" tjns.

Örkkikarju käy muutenkin läpi, päivittäin, vähän "Hulkin" (joka ON kuvitteellinen! HUOM) tapaan, erinnäisiä haasteita tempperamenttinsa ja luonteenlaatunsa ja väkivaltaisuutensa suhteen ja takia ja kanssa.
Häviten yleensä suhteellisen merkittävänkin osan näistä koetelmistaan.
Ja todentotta, ajautuu kyseinen raivoisa elukka usein myös raatelemaan esim huonekaluja tai lähimmäisiään, ja heittelemään sekalaista irtainta ympäriltään, ja joskus on karjut jopa puskeneet pieniä ja keveitä, haperoita ja ohuehkoja, ehkä jopa vähän vanhentuneitakin jo, ei painokantavia eikä kovin tukeviakaan, lähinnä vaneerisia(!), väliseiniä rikki ja nurin ja kumoon ja jopa puskeneen tiensä niistä suoraan läpi !

Joten tuolien heitteleminen ei vielä, an sich, ole kovinkaan kummoinen raivonpuuska. Eikä "Timo" ole tietojen mukaan edes, esim, viskellyt torahampaillaan ilmaan pienempiä ja keveämpiä (poikasia?) karjuja tai edes paikalle hölmistelemään sattuneita haikaroita tai muita hautavajoaman eläimiä ja olentoja (ei edes esim neekereitäkään tms?!).


Ja yleensä "soinien" raivonpuuska laantuu kummasti jo silkalla, pelkällä, yhdellä omenalla ! Jota otus tykkää pitää muutoin vain avoimessa suussaan, ja hölkkäillä ympäri hiekkaisaa ja ihanan lämmintä savannia, ikäänkuin "pröystäillen", että "katsokaa mikä minulla on! hah-hah-haa, minullapa onkin omena!".Kiivastuksissaan voi tuollainen uros / karju myös puskea joko typerällä tasapäällään tai torahampaillaan lähes mitä vain ympärilläänolevaa olentoa, ehkä krokotiili uloslukien, sillä se on jo liian vaarallinen olento jopa örkille mennä haastamaan tuosta vain ja muuten vain.


Toivottavasti tämä auttoi selvittämään ja ymmärtämään tilannetta.


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti