maanantai 23. huhtikuuta 2018

"MoKu" parisuhde

Otin tällaisen talteen joitain päiviä sitten, joko Ilta-Sanomista tai Lehdestä.
HAHAHAHA HAHAHAHAH AHAHAHAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!

#KiittiTosta^^^!!


Ällistyttävää rehellisyyttä kyseisiltä "tulostemedian" edustajilta.
Eikö NEEKERIT enää maitakkaan !? Vai ? ...Thähähää hah ahahahahaaaaaaaaaaa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH ! Minähän SANOIN tämänkin jo Blogin alkutaipaleella vitun muulit ja mulkut.
Kun tuo teihin keskinkertaisiin paksukalloisiin ja uskomattoman typeriin, imbesilleihin, helposti aina pesiytyvä ja tehoava DE FACTO  JOUKKOHURMOS ja joukkopsykoosi ja massahysteria  LAAAANTUUU !!!   Niin.....hei; tajunnette vihdoin tekin että, wau, jukolauta, taisime täyttää oman vitun KOTIMME(!), vastalauseista huolimatta ja niille ylpeästi nokkaamme nostaen, pelkillä kurjilla VITUN NEEKEREILLÄ !
Vain jotta emme näyttäisi Anglojen sfäärin silmissä miltään "tazikistanilta" tjns.

HAISTAKAA HUORAT VITTU ! Ja MUUTTAKAA sinne..mihin vain "-kistaniin". Vitun ällöttävät ääliöt. Paskahousut munapäät iljetykset ja idiootit.Muistutan vielä ettei YKSIKÄÄN NEEKERI, Bombiqwee mukaanluettuna, ole SUOMALAINEN. Vaikka sitä nyt tupataan joooooooka vitun mainos täyteensä nekrua ja mitä lie käkkäräpäätä murjaania ja hottentottia ja huuakottia ja mitä lie paskahankoja. Eromme on ja pysyy, eikä sitä kysytä teiltä, Yhteiskunnan Pohjasakka / "hyväosaiset".
Ehkä teillä on materiaa, mutta teillä on ontto ja sieluton sisus. Mauton pelokas ja lahjaton ja vain AIVAN vitun KAMALA. Kylmä ja kolkko ja etäinen ja kuvottava ja luontaantyöntävä. Minä TIEDÄN.
Monet ja Monien Monet ei ehkä TIEDÄ, mutta minä TIEDÄN ja TUNNEN, niin teidät kuin lähes kaiken muunkin. Te olette vastenmielisiä, eikä sitä paikkaa (ehkä mikään) neekerit ja niiden paijaaminen ja hyysääminen ja riidanhaastaminen koko muun suomen oikeamman väestön kanssa.
Uutuudenviehätys. se on helvetinmoinen huume kai sitten se. Tyhmille eritoten, se on tappava !"Kiitti".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti