tiistai 10. huhtikuuta 2018

Ninnistö Lautapelissä

Niinistön liero on käynyt ilmeisesti jossakin lautapelissä vierailulla...
...ja sanonut jotain niin hirvittävää ja kuvottavaa ja tyhmää että pilasi ainakin tämän loppupäivän ja illan ja yön, ja pitkälle ensi-viikkoakin. Mikä onkin "politiikan" TARKOITUSKIN; pilata kaikilta muilta kuin "poliitikoilta" kaikki ja koko elämä.

Miksi ? Siksi että he ovat totaalisia kusipäitä ja parantumattomia hävyttömiä ylimielisiä RUMIA kusipäisiä mulkkuja vailla MITÄÄN hyvää puolta. Sama miltei kuin muslimit mutta epärehellisempiä. Mussut ei ainakaan LEIKI erikseen mitään pyhimystä vaan kirkuvat sinulle kuolemaa ihan reilusti.

Mutta siis niin, en tiedä KENESTÄ Ninnistö(sic!) on taas puhunut, mutta MINÄ en TARVITSE   MITÄÄN  eeuuta enkä totaalisestikkaan mitään vahvaa sellaista.
Ehkä vahvaa särkylääkettä jos ja kun luen näitä Valhemedian VITUN VITUN VITUN otsikoita, joissa yhdet Marxistiset paskaviiksinilviäiset "raportoi" ...jostakin syystä...  siitä mitä toiset, vielä ehkä pahemmat, kusipäiset paskaviiksiset nartut on tehneet tai tekemässä / suunnittelemassa.
Sama kuin leffoissa kun joku sarjamurhaaja selittää uhrilleen etukäteen mitä aikoo tälle tehdä, ihan vain paitsi "vittuillakseen" ja pelotellaakseen, mutta ennenmuuta  ÄRSYTTÄÄKSEEN.
KOSKA on kusipäinen typerä Perkeleenpaskantama paskamulkku vailla sielua.
Siksi.

Tämä on kaikki HYVIN yksinkertaista.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti