lauantai 14. huhtikuuta 2018

Kiusaaja ja Rangaistus

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201804132200876735_u0.shtml


Tuossa on kieltämättä edes jotakin.

Vaikea sanoa äkkiä MIKÄ tehoaisi kiusaajaan oikeasti ja TODELLA, mutta luultavasti se ihan ykkönen on vain, kuten aina; sanoa sille TOTUUS päin lärvää.
Totuus siitä itsestään..


Esim: "olet juoponsiittämä älykääpiö" - tämän PITÄISI tehota, jos se on kyseisen typeryksen tapauksessa totta, jos ei niin sitten sanot vain sen mikä ON totta.
Toki se pitää TIETÄÄ ensin, mutta jos tarkkailet kyseistä mulkvistia ilkiötä tarpeeksi ja keräät tietoa jne, snaijaat sen kyllä lopulta.


Kiusaajat ovat pahoinvoivia luusereita ja imbesillejä ja tyhjäkalloisia narsistisia persoonallisuushäiriöisiä reppanoita öykkärikusipäitä, ja kuten niin loputtoman monet "rikollisetkin"; ne on ihan U S K O M A T T O M A N mitätöntä löllöä lilluraa ja silkkaa hyytelömäistä pelkurinpaskaa syvällä sisällään. Epävarmoja lälläreitä ja pelokkaita säikkyjä pikku nilviäisiä, jotka PROJISOI mitä polleimman ja uskaliaimman ja machoimman ja pystyväisimmän julkisivun muille nähtäväksi, mitä löytyy, mutta oikeasti ne on ihan myötähävettävän säälittäviä nynnyjä ja apinanpaskoja.

On myös niitä kovanaamoja jotka ovat yhtä ajatuksettomia ja mielikuvituksettomia kuin Perus Rikollinen, eli atavistisia mutantteja ja poikkeamia siihen VÄÄRÄÄN suuntaan, ja täten ihan yhtä tyhjänkankeita petoja kuin eläimetkin. Niissä ei vain OLE sisältöä, mutta kuten vasuritkin, ja muut säpsähtelevät ja henkisesti vajaat / jälkeenjääneet hullut, ne PROJISOI niin totaalisesti ja koko ajan ettei ole tottakaan, vaikka valitettavasti ON. Sellaista on kun on tyhmä ja epävarma ja kateellinen pikku liejurotanpaska mulkku kovis ja niljake.

#SäälittäväSäOot!
#ÄLÄooSeKunOoot!

Sellaiset tulisi OIKEASTI vain AMPUA. "Apuharventaa" pois pilaamasta verilinjoja ja kokonaisia persoonia ja ELÄMIÄ, kuten "poliitikot" ja kytät yms läskipäiset sortajan rotanpaskat kusipäät mulkut ja öykkärit, ja paskahousut.
KAIKKI kiusaajat on kakkahousuja, ja luultavasti PELKÄÄVÄT ISÄÄNSÄ yli kaiken.
Joten hei !?!? Ehkä jos sanot kiusaajallesi tjns, että "mä laitan sun faijas pieksemään sut!" tjns  ....en tiä, ehkä se toimii, ehkä se kakkaläjä PELÄSTYY.

SE on se IDEA; laittaa pelottelija PELKÄÄMÄÄN.  Ja SE ON HELPPOA.
Se ei ole lainkaan VAIKEAA, se on, toistan, H E L P P O A !!!!


Mutta muistakaa että APINAT on luontaisia "luonnenäyttelijöitä" ja ilveilijöitä ja "ajattelee" että "älä anna niiden nähdä että vuodat verta", joten ne TAASKIN; projisoi ihan vitun kovan jäbän "fasaadin" ympärilleen, ja sitten ehkä kotona itkevät jossakin kolkossa betonisessa huoneen nurkassa tai missä vitun veneen alla tai tynnyrissä kaatopaikalla sitten elävätkin vitun nulkit.

Mutta eniwei; tuossa jutun tapauksessa olisi yksi vaihtoehto kenties pistää se MULKKU itse mulkku paljaana tuohon johonkin jalkakäytävälle ja filmata se juutuubiin !?!?

SE tehoaisi, uskokaa pois.Muistakaa te hyvätkin, se minkä PAHA osaa luonnostaan; NÖYRYYTYS !SEN, tulee olla, Se Juttu.


Kiitos.


P.s Toisinsanoen; kiusaajat on yhtä LAPSELLISIA kuin Venäläiset eli Ryssät.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti