tiistai 10. huhtikuuta 2018

Vasurit-Maahantunku-yms

Täytyy sanoa että hienosti te kyllä sen peititte että kyse on oikeasti "rakastaa ny perkele, herran tähden, jo meitäkin!!?" kampanjasta, kun te Vasurit ja muut Suvaitsevaiset™ kärräsitte suomlannin täyteen alhaisinta ja primitiivisintä roskaa / neekereitä yms lumppuja, pitkin planeettaa ja toitte niitä ninQ tänne ja otitte muilta suomalaisiltla kysymättä, itse asiassa heitä SÄTTIEN ja VIHATEN ja SYYTELLEN, ne murjaanit tänne nurkkiin notkumaan ja suomea rumentamaan ja kulttuuria köyhdyttämään.
Niin nin oli se kyllä kuulkaa nin ovelaa nin ovelaa ! Ei sitä yhtään arvais että siellä on takana kommarien kostonhimo, omasta pahuudestaan ja alhaisesta typeryydestään ja fyysisestä vastenmielisyydestään, yms, vaan kyllä sitä...kyyllä sitä ihan luulee että on kyse Aidosta ja Inhimillisestä *prrrt* (sori! piaru) ...Lähimmäisen Rakkaudesta ja sen sellatteesta.
Niin sitä luulisi.

Ei se niinkään o että vasurit ja muut reppanat on keränneet nekrut yms ARMEIJAKSEEN ympärilleen, koska tietävät kyllä mitä "Fiilixii" herättävät Kantaväestössä muutoin, ja jotta olisi jokin muukin oppimaton ja susiRUMA, pahanhajuinen lauma typeriä tunkkaisia villejä ja kollektivisteja kuin he itse, jotteivät niin EROTTUISI kuin läjä paskaa Pressan"linnan" parketilla Juhlien iltana, kaikesta ympärilläänolevasta muusta.

Ai miin ..?!  Siis ...eihän tällainen tulisi kellekkään edes miäleen !?!?! Ei kai nyt kukaan tuollaista luulisi !!!!!!!?? Jottei muka olisi kyse ihan ihka-aidosta ja rehellisen ja syvällisen teeskentelemättömästä RAKKAUDESTA  alempia ja rumempia "ihmis"rotuja kohtaan !!!?
Herran tähden, rakastetaanhan sitä KOIRIAKIN Kristus Perkele sentään !!! Joten miksei myös neekeriä ?!?

#NeekereillonOikeuxii!!


(Ettei niitä vaan rakastaiskin yhdet ja samat tyypit vieläpä?)

Eikä niinkään vaan VOI olla, että vasemmiston läjät lahjatonta kakkaa näkis neekerissä siirtymäobjektin, siinä missä minkeissä siellä turkistarhoissakin !?!? Ja ajaisivat tiedostamattaan(?) ja tiedostaen, OMIA "oikeuksiaan", joita heillä on ällistyttävän paljon(!!) - lähes kytän tai "poliitikon" tasoisesti, ajamalla MUKA neekerten ym haittaeläinten "oikeuksia" milloin mihinkin. Yleensä yleiseen haitalliseen typeryyteen ja silkkaan pahuuteen, sisältäen ryöstöt ja väkivaltaiset raiskaukset yms neekerten perustoiminann.
Johon heillä ON, kuten kaikki hyvin tietävät, Geneettinen Erityistaipumus.
Ja vain täysi KUSIPÄÄ ja älykääpiö lähtisi asiaa sen kummemmin edes ruotimaan saati sitten kiistämään.

Mutta hei! Vasurithan ne on lähteneet ! Ja sille tielleen jääköön. Iäksi.
Tulkoon onnellisiksi keskenään, skedeten ja räpäten ja rummuttaen ja tanssien ja päätään aukoen ja spreijaten koko ikänsä, kuin kypsät tyypit, neekerit ja vasurit.

Haistakoon vitun.Mutta niin siis; ei kai tää nyt NÄÄÄIIIN voi olla !?!?

Kaikkee sitä LUULEEKIN joskus / koko ajan !! Thahahahaaa....joka vitun NANOsekunti.

Kaikkea sitä....


Rauhotutaas ny. Otetan vaan ihan iisisti.

"Ettei Vasurien tarttis HÄVETÄ itteään...?!...niin..nin...n...THAHAHA HAHA HA HAHAHAAHA HaaAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...aijai.. niin nin ne si...t..TeTHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAA sitten...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajaijaijaijaijaijaijaijai...oi voi..ne sitten ´otti neekerilauman ympärilleen ikäänkuin turvakseen ja näin!´ !!??..."Niin.
Täsmälleen.
JUST! NÄIN!


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti