perjantai 27. huhtikuuta 2018

Indoapinala teki sen TAAS !

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201804262200904842_ul.shtml

Jumalauta on se ny perkele sentään saatana !

Indonesia: FUCK YOU - YOU FUCKING MUSLIM FUCKS !

Saatanan APINAT ovat taas menneet MURHAAMAAN jengiä vain koska ovat omistaneet ja/tai myyneet jotain minkä kommunismi-statismi / byrokraatit kieltävät, eli Kapitalismin toisinsanoen.

Ja aivan yhtä vitun kuvottavan pöyristyttävää on suomlannin finuiiittien kusipäiset ja HÄIRIINTYNEET, mielisairaat ja ilkeän julmat ja pahat, typerät ja mistään mitään tietämättömät ja ymmärtämättömät, pelkuristatistin paskahousun sekpääkommentit.

"Nii! Just hyvä, hyvä näin ! Go oikeusLaitos! Jeee"
"Jee, näin sen pitää olla ! #Tappakaa Vaikeat!"
"Just ..siis...aaaah, emmätiä.. mä ehkä tuun tän takii tjns...lämpimiä tunteita... Poliisit on ihanii ..ja emmätiä...mä meen kakalle"
"JEEEEES"   jne. AD NAUSEAM.


VITTU te olette kuvottavaa jengiä saatana.


Eli toisinsanoen, mielestänne MUSLIMIEN tekemät _haria (en kirjoita tuota nimeä tahallaan) MURHAT on ihan jees ja OIKEUTTA ja sen sellaista ?! Vitun älykääpiöt ja älyllisesti yhtä LAISKAT kuin KYVYTTÖMÄTKIN sielunrääpäleet.
TEIDÄT tulisi ampua; se OLISI OIKEIN ! Ihan tasan tosissaan ja de facto, ihan kuten kyttien ja muslimien ja juutalaisten ja muiden SAATANOIDEN murhat, mutta; mikäpä pahan tappaisi !?!?!

PAHA TAPPAA, niitä itse harvoin tapetaan, ja jos tapetaan....nousette TE, vitun kusipäät Massat imbesillit ja idiootit, täysin tiedostamattomat koneet, PUOLUSTAMAAN NIITÄ !!! Vitun koiranpaskan loiset ja typerät tunkkaiset vitun barbaarit villit.

TE ette ole muslimia kummempia itseasiassa. Joten mitä TE siitä mangutte jos niillä Maa täytetään ?! Sehän on teille ihan "fain".FUCK INDO-monkey-NESIA !!! FUCK YOU !! F U C K INDONESIA !
Bomb the muslim-monkey-fuckers of Indo-p.o.s-Nesia ! BOMB ´EM ! KILL ´EM !! MURDER THEM !
FUCK INDONESIA ! FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU !!
FUCK INDO-monkey-NESIA !!! FUCK YOU !! F U C K INDONESIA !
Bomb the muslim-monkey-fuckers of Indo-p.o.s-Nesia ! BOMB ´EM ! KILL ´EM !! MURDER THEM !
FUCK INDONESIA ! FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU !!
FUCK INDO-monkey-NESIA !!! FUCK YOU !! F U C K INDONESIA !
Bomb the muslim-monkey-fuckers of Indo-p.o.s-Nesia ! BOMB ´EM ! KILL ´EM !! MURDER THEM !
FUCK INDONESIA ! FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU !!

Summa Summarum; nuo kommenteissa päätäänaukovat typerät läskipäiset jästipäät tietämättömyydet, reaktionääriset villi-idiootit ja iskän pikku Kunnolliset Kansalaiset Jotka Noudattavat Kiltisti Juutalaisten Mahtikäskyjä ja Matelevat Nöyränä Pää Painuksissa, tulisi nuijia kuoliaaksi, kuuttien sijaan. Jota en ymmärrä lainkaan, kuuttien nuijimista siis. Mikä vitun idea SIINÄ on ?! Samoin kuin sietää tuota MUSLIMI-troglodyyttien alisimpanssien demonisen julmaa barbaariaa vain koska se tapahtuu vähän "siivomassa" tunkkaisessa hikisessä paskalävessä, KUIN mitä on ...kaikki muut, hiekka-aavikolla sijaisevat, mussuttimien muinaiset typerät Perkeleen Persereiät.Jaa niin, ja hei ! Jos tuotallaista totalitääristä pahuutta ja sielutonta superjulmuutta ja kylmäävää Helvetillistä "drakoonista" demonisuutta ja paskaa kusipäistä liejurottaisuutta harjoitettaisiin täällä, olisi mm Ändi ja Siltsu MURHATTU Valtion toimesta jo kauan sitten.
MIETTIKÄÄ mm sitä !!!

Ai niin, mutta ette te mieti mitään ! Ette te pysty ettekä jaksa. On vain helpompi nostaa kädet ilmaan ja luovuttaa AJATTELU ja tietoisuus ja ottautua johonkin helppoon ja vetelään, vetelään kuten sisältönne. Saatanan paskamadot mulkvistit.

Te ette TOTISESTI tiedä mistä puhutte.Suksikaa TAKAISIN Helvetiin.
Menkää vaikka Indoapinalaan ! Tai Saudi-Apinalaan.
P.s te HÄPEÄTTE ja KADUTTE vielä noita Julkilausumianne. Biliiv mii. Tämä on YHTÄ VARMAA kuin kuolema.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti