maanantai 23. huhtikuuta 2018

"Jakautunut Suomi"^ SIINÄ. On ainoa TULOS, minkä olette VITUN "Suvaitsevaiset"™ eli nyrpeät ja ylimieliset kusipäät suvaitsemattomat Fasistit ja Totalitäärit / Tyrannit, ja muut sabotöörit pikkuvitut, saaneet aikaiseksi; jakautuneimman Suomen sittemmin vittu "VapausSodan" !!!


Saatanan ÄÄLIÖT. Vitun liejumadot paskapäät. Vitun aivottomat koiranpaskat.
Vitun kusipäät ja paskanaamat ja mulkut ja häiriköt ja inisevät imbesillit ja kiusaavat reppanat.

TE ETTE SAA ITSELLENNE PAREMPAA MINÄÄ TAI MENNEISYYTTÄ TAI OLOA SAATI SITTEN TULEVAISUUTTA, SYLKEMÄLLÄ MEITÄ PAREMPIA, ELI VALKOISIA, JA YRITTÄMÄLLÄ ASETTAA NEEKERIÄ JOHONKIN VITUN JALUSTALLE.

Painakaa nyt vittu jo kalloonne tämäkin, saatanan mielettömät typerät mulkut ja ajattelemattomat horot.Vietävissäolevat kommunistiset paskavitut ja muut läskipäät rotanpaskat. Torakat ja termiitit.
Vitun basillit.Painukaa NEEKEREINENNE, jotka EIVÄT OLE SUOMALAISIA EIVÄTK KUULU TÄNNE, Helvettiin ja sen syvimpiin onkaloihin. Tai kotiinne jos lyhyemmin sanoisin.


Teidät tulee ampua.Kiitti.


Ja HEI !!
Aina kun vingutte vitun ällöttävät typerät vitun paskat, siitä ettei nykyään tule televisiostakaan enään mitään hyvää, niin MUISTAKAAKIN kuka sen tappoi !! Muistakaa että se johtuu TEISTÄ, ja teidän reaktionäärisestä typerästä HYSTEERISESTÄ vitun autistisesta kailottamisestanne ja muiden suiden tukkimisesta ja sensuurivaateistanne, jossa olette de facto PAHEMPIA kuin Natsit !!!! Ja tuo on Historiallinen FAKTA, jos tietäisitte edes Natseista mitään, ei tuota tarvitsisi sanoa, edes teille.

Muttei teitä mikään kiinnostakkaan muu kuin taistelu ja valta ja rähinä "isähahmoa" vastaan, vitun reppanaheterot ääliöt älykääpiöt.Te NOLASITTE meidät KAIKKI. MINUT mukaanlukien. Siitä te MAKSATTE vielä. Tämän minä LUPAAN. Ja te TIEDÄTTEKIN sen jo itsekin.

Mutta summa summarum; joka kerta kun joku julkisuuden henkilö kyyristelee kuin joku typerä vitun ääliö, tai neekeri, telkassa, ja ei saa sanotuksi jotain minkä KAIKKI kyllä tietää ja haluaisi itsekin HUUTAA   ÄÄNEEN   VUORENLAELTA, ja sen sijaan nielee sanansa, totuuden luultavasti, ja käyttäytyy kuin mitä typerin vitun ilveilijä; MUISTAKAA että TE SAITTE SEN AIKAAN !


Joten: kiitti vittu siitäkin.Idiootit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti