tiistai 3. huhtikuuta 2018

Koirista ja Koiranvirtsasta

Hei koiraihmiset ? hei !?

Niin..... ....miten tämän nyt muotoilisi....? Voisitteko olla kusettamatta niitä perkeleen piskejänne ja tautisia rakkejanne pitkin noita kaikkia jalkakäytäviä !?!?
Vittu kun joka toisen tai kolmannen metrin kohdalla on jommallakummalla tai molleminkin puolella / puolin koirankusiläntti siinä pienessä lumivallissa mikä teiden varsille ilmestyy talvisin.

VITTU se on KUVOTTAVAA !! Ja myös sen NÄKÖISTÄ. Kun kaikkialla on kusiroiskeita ja läikkiä ja länttejä, kuin jossain vitun "forensiikan" sinisessä valossa jossakin Intialaisessa viiden tähden hotellissa konsanaan. Kadusta tai "kangeshista" puhumattakaan.

En diggaa oikein edes hengittää jos satun moisen virtsakujan läpi käymään, se on niin totaalisen kuvottavaa. Sen VOI(!) "miltei" ihan haistaa. Ja minä haluaisin ottaa merkittäviä ja suurehkojakin välillä, jos sopii, raikkaita henkäyksiä sisäänpäin, muttei TOD! tee mieli, kun silmissä on vain pelkkää räikeänkeltaista koiranvirtsaa !

Vitun mulkut.


Ehkei se haittaa teitä "koiranomistajia", koska teillä ei ole mitään muutakaan TASOA missään, kuten voi päätellä jo siitä että omistatte sen perkeleen syyläisen ahmatin ja haukkuvan troglodyytin, sen vitun jurakautisen tunkkaisen kirppuisen läähättävän-kuolaavan MEGA-epähygieenisen paska...sori, KARVA(!)läjän nimeltä "koira".
Vain jotta "olisi jotain tyhmää vouhkaa"....
...hei; hommatkaa Vasuri !! Se ajaa saman asian, mutta on ehkä viiiieelä vähän ärsyttävämpi ja likaisempi ja pahatapaisempi ja virtsaisempi kuin koira. Ja haukkuu AIVAN yhtä paljon ! AIVAN yhtä paljon.
Ehkä valikoivammin, mutta...toisaalta; ehkä ei.
Eikä vasurinmuonitus / soija tjns, niin paljon enempää kai maksakkaan kuin koirille annettavat kuivat raksut tai mitä ne nappulat sitten onkin.


Mutta kuitenkin; lakatkaa virtsattamasta niitä hurttianne pitkin lumivalleja vitun elukat !!!!Ehkä se virtsakin tulisi kerätä pussiin, kuten paskakin.
Koiransipiläkin kerätään talteen, joten eikö koiranthoorssikin pitäisi silloin..."pullottaa" tai "pusittaa" tjns !?

"Koiranvirtsapussi"?! Eikö kuulostakkin melko hyvältä tai ainakin ...sopivalta ? Tosin se sekoitettaisiin liian äkkiä ja helposti johonkin, kehen vain, "poliitikkoon" joten siinä on se ongelma, mutta muutoin melko tarttuva nimi.

Ja voisihan sitä toki joku veistellä että "niiiiin.... mutta kerätäänhän sitä JO talteen!! Sitä vain kutsutaan nimellä ´Peilfeissin levytys´! Thahah ahaAH AA AHAHAHAHAHAHAaaaaaaaa" tjns, muttei se ole sama asia.Ottakaapa vähän vakavemmin. Tämä asia.
Ja harkintaan sellainen elämä jossa EI, ole koiraa / koiria !?!?!?Kiitti.Koira! Koira! Koira! Koira! KOIRAAAAAAAAAAA!!!!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti