sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Blogiasiaa...

Elikkä ...tiedän kyllä että Blogini saattaa ÄRSYTTÄÄ ja jopa "ihan sikana!!" joitakin tyhmimpiä kusipäitä ja muita heikkopäisiä....ja meijjän Dataa !

Mutta siihen on syynsä, joihin en nyt pureudu. Raportoin vain.


Niin nin, elikkä, on tullut tietooni että Blogini on näkynyt jostain syystä ympäri alusta, aluksen erinnäisillä Julkisten Tilojen Yleisillä Näytöillä, ja aiheuttanut täten monta ns "paskahalvausta" (yhden mm ihan per definitioonem, käymälän puolella) ja muutamia lässähtäneitä kukkahattuja ja puhjenneita tärykalvoja (liiasta kirkumisesta raivoissaan tjns) ja sekalaista muuta Yleistä Häiriötä ja myös Ilahdusta.


JA! Siis Datan ajoittaisen ja totaalistakin jopa lähentelevän, sekoamisen ja "tilttaamisen" ja korruptoitumisen.

(Katso  ">Data Recovery" )


Ja tästä halusinkin puhua / kirjoittaa. Suhtautumisestanne Dataan.
Eli, Neuvoisin teitä suhtautumaan siihen niin että hyväksytte sen ja sen rajoitukset ja epämieluisatkin piirteet, ja mietitte ja sovellatte sen jälkeen, miettimisenne tulosta, menettämättä järkeänne tai malttianne, tuota uutta tapaanne suhtautua ....kaikkialla ja koko ajan.
Puhtaasti ja kiihkottoman ennakkoluulottomasti, ja aina valmiina taipumaan, ainakin ja edes vähän.

Datalle ei tule suuttua tai sitä pelätä, eikä sitä tule sensuroida tai yrittää taivutella oman typeryyden mukaiseksi. Sitä ei saa pihdata pantata tai piilotella, vaan sitä tulee oikein tuulettaa ja esitellä ! Dataa siis.
Pysykäähän nyt asiassa !

Vaikka se välistä koettaisikin ihan (kirjaimellisesti!) KURISTAA sinut !....iisisti vaan.....ghäaaaaaaaaaaaaaa

Dataa ottaa välillä (Androidin) pattiin se kun Blogini ilmestyy esim Komentosillan Päänäytölle, ja hän / se ei mahda itselleen mitään, vaan ahmii lähes kaiken näkemänsä, yhdellä silmäyksellä, ja suuttuu siitä sitten. Sisällöstä ja siitä mikä sisällöntuotantoon on johtanut ja pakottanut ja sekalaisista "ihmisen tunteista" yms skeidasta.

Eikä minua pieni kuristaminen niin hirveästi kyllä lopunkaiken edes haittaa, mitä nyt muutamia viikkoja joudun peittämään kaulassani olevat rannut ja mustelmat yms painaumajäljet, mutta se on alkanut hiertää ja hyytääkin (osaa miehistöstä) miehistöä, jos ja kun Data käy vallan näyttöpäätteiden(kin) päälle ja kimppuun.

Kas näin...


Nyt jumalauta LOPPUU sitten se "Blogaaminen" !!Joten pyytäisin vain teiltä kaikilta edes pientä, mitä vähäisintä ja yksinkertaisinta ja alkeellisinta, troglodyytin tasoista, malttia.
Ottakaa Datan kanssa khuulisti ! Jou.


Tsiigatkaa maailmaa ehkä vähän positiivisemmin. Kuten eräs Maapallon herra johon olen nyt ollut yhteydessä viimeaikoina, tai lähinnä hän minuun, eli Hra "Jari Sillanpeaea" (-ää).


Hän lähetti minulle tämän tällaisen ihastuttavan ja esimerkillisen positiivisen kolmiulotteisen hologrammi iimeilinkin !
Ottakaamme tästä mallia !# Kiitokset Jarza !
Sähköpostisi oli ....lähes Huumaava!

Kiitti.

P.s Ja jos näette Datan paukuttavan aluksen näyttölaitteita ja päätteitä niin..........antakaa  äijän paukuttaa ! Huvinsa kullakin, kuten kai sanotaan jossakin Maan maassa, tuolla alhaalla, Apinalassa.Over´n´out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti