lauantai 7. huhtikuuta 2018

"Kokoomus" vs Työttömät / Ihmisyys an sich

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201804062200859782_pi.shtml

Jaah, Juhan Af Vittupää on taas piripäisessä vauhdissaan, kyykyttämässä Työttömiä yms. Ja joku saatanan henkari pingiviinintakkinsa sisällä seisoskeleva niskaton kummajainen muassaan. Ja RUMA sellainen ! Hyi Kristus Vittu !!!


..En tiä.

Tuo on kyllä niin mega kusipäistä sakkia, "kokoomus", etten tiedä...oikein ?...YRITTÄÄKÖ ne tulla epätoivoisesti ammutuksi tai tuikatuksi puukolla kuoliaaksi tjns ??!
Vai onko niiden motiivi silkka ymmärtämätön ja pinnallinen, vihjeetön totaalinen typeryys ?!

Jos noilta kahdelta yläasteen Kingiltä tuossa kuvassa, kysytään, niin kuulemme luultavasti abaut tämän....

K.B  Hei Vittupää! Mikä vittu sinua motivoi tekemäään tuollaista vastenmielisen niljakasta kiusaa muille, sikäli kun mahdollista ?!

JAV .....tää on mu, ja meijä, kosto siitä että olimme sellaisia tunkkaisen hikisiä rumia läskinörttejä hikipinkoja pikkupaskoja, iskän pikku lihapyöryköitä, skolessa...ja näi... niin ja tuo Kummajaisen Esko vieressäni haluaa lisätä että; ja siis siksi että saimme lättyyn lähes päivittäin, ja myös...sinne paskahuusin pyttyyn jäi osa minua ...ja näi..... *pyyhkii silmäkulmiaan* .....et emmä.....sit ninku....tiä..... et..... tämmöstä...TUO lienee SE syy tähän kusipäiseen häiriköintiin, ja se että KANSA ANTAA SEN TAPAHTUA !!!!!


Ikäänkuin "Kansalla" olisi paljonkaan realistisia mahdollisuuksia jarruttaa näitä liejurotan paskantamia demonisia koiranpaskatorakoita jotka ovat ottautuneet hallitsemaan Ihmisten Maailmaa, joita kutsutaan nimellä "byrokraatit" tai "poliitikot" ja ne aseistetut versionsa on nimeltään, nykyään siis, "Poliisi". Niiden NIMET on vaihdelleet kuin sölköttämänsä paska ja sosiopaattiset tekosyyt sille MIKSI heidän tulisi saada komentaa ja ohjailla KAIKKIEN KOHTALOITA AINA JA IÄTI, mutta itse PASKA on 1 ja sama.
Niin kauan kuin heitä SIEDETÄÄN ja SUVAITAAN.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti