sunnuntai 5. helmikuuta 2017

" Vuoden ´Artisti´ "

http://www.iltalehti.fi/viihde/201702042200065432_vi.shtml

Haistakaa Vitun Landet Vittu.


Vittu TUO saatanan jätkä...TUO vitun LAPSI, jota silloin joskus kommentoin kun se oli "Posse"ssa ja ihmettelin jo silloin että "MIKÄ vittu tuo on olevinaan?!".....TUO tyyppi ?!?!
Tuo vitun läski joka on kuin, "kuin", jonkun "Maken" tai "Kaken" tai "Penan" poika, isä joka on Kesoililla huoltsikkatöissä ja jonka kavereista löytyy VÄHINTÄÄN "Rane" ja "Keijo" (joka voi olla se isäkin kyllä!) ja "Jorma"kaan ei ole mahdoton lisä tähän kännäys ja kalastus ja ehkä jopa metsästyskin, porukkaan. Jossa haistatellaan "homoille" ja "ihmetellään maailman menoa".
Tuo hyypiö !??!
Tuo vitun taikinaläjä ?? TUO on teidän mielestänne joku vitun "Taiteilija" ylipäätään !?!?

Jumalauta; tämä maa ottaa minua päivä päivältä vaan ENEMMÄN mahasta !! Ja minä kun luulin nuorena että tämä oli SILLOIN kuvottava ja tyhmää paljon typerämpi ja tunkkaisen AHDISTAVA !!!

Ohohoouuuui boi, miten väärässä olinkaan !!
ALIARVIOIN typerien ja tunkkaisten kyvyn UUSIUTUA siinä jutussaan ja "viedä homma pidemmälle" !!

ALIARVIOIN!!

Todella rankasti, todella pahasti.


Onneksi "SoMe" on "räjähtänyt". Kerrankin te idiootit olette asioiden OIKEALLA puolella.

Tuossa kuvassa se on kuin jokin vitun viiskytluvun perus Stadinjantteri-Suomi-mies joka on juuri kuullut että markkinoille on tulossa uusi viinapullo, jotain uutta viinaa.

Jaaha..ja..AHHAHHAA ei voi olla totta...kaan...kirjoitettuani tuon ^^  selasin juttua vähän pidemmälle ja tsiigasin tuo "palkittujen listan" ja mikäs se siellä keikkuu jollei tuon vitun taikinapojan biisi nimeltä "Läikkyy" !?! AHAHHahAHAahah aAAA.aaaaaaaaaaaaaaaaaah...
Ai vittu näitä VITUN!  JUNTTEJA!  Ei vittu saatana sentään; menee miten monta vuosiSATAA vain, niin nämä perkeleen turvenuijat pitää edelleen ALKOHOLIA jonain vitun Pyhänä Ihmeenä ja palvovat ja/tai kieltelevät sitä sen kun kerkiävät, ja SILLE laativat saatanat lauluja !!

Haistakaa saatanan koirat pitkä vitun paska.

Vitun ELUKAT.

Olin muutenkin tässä viimepäivinä aikeissa mainita tämän suomlantilaisten tavan ylistää kaljaa, kun mieleeni tuli sen jonkin vitun Stadilaisen perkeleen vitun vetelän vitun vätyksen "biisi" nimeltä "madafakin darra" tai jokin.
Vittu AJATELKAA ny perkele taas jo sitäkin saatana !

"Hei tee joku biisi?!!..."
"Eeemmät...emmä oikein tiä..?...minkälainen?"
"No onhan sulla nyt hei, kamoon, jotain kokemuxii ja näi?...sähän vedät aina kaljaa ja kännit?..eixvaa?"
"Joo"
"Nii...kirjotat siitä... teet jonkin biisin krapulasta vaikka, tai jotain!?"
"Hei !?!?...OK ! Hyvä idis määän! huippuuu!!"
"Nähään studiol"
"Nähää siäl"

Ei ihan mitään Elvistä tai mitään niitä "biisit jotka muuttavat maailmaa" tason juttuja ? Nou ?

Vitun ääliöt.

Kuten olen sanonut, eksyn tässä nyt aiheesta mutta olkoon, nämä nykyajan "räppärit" on ne Entisajan skinit ja teryleeni-teddy-rokkabili-psykobili-idiootti-mullonkinmopojasullei-yläasteen naureskelevat kovikset, jotka on talvellakin ilman hanskoja ja pipoakin, koska se on "kovaa" ja "maskuliinista" tai jotain. Eikä siis vain yksinkertaisesti "epärealistista, tyhmää ja potentiaalisesti hengenvaarallista". Niinkuin me Homonynnyt asian näkisimme. Me "homot jätkät" me "oudot" tai jotain.
Me Tylsät Nörtit joilla on ehkä talvella jumalauta saatana joku vitun...Tt..hhss..sshTHAHAHAHAHAHAHAAA!! Aijaijaijai sorry, oli pakko parahtaa NAURUUN !! Jumalauta, uuuuuuuuuu, onko pikku vauvalla TAAALVITAKKI päällä ?!!? Onko !??! Talvella jumalauta TALVITAKKI !!?!Ei..s..ttTHTHTAHAHAAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH HA HAAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAAH !!!!!!!!!!!!!!!!!

Eikä edes valtavaa seinäkelloa kaulassaan !! Ttu mikä SPEEEEDEEEE !!

Niin, anteeksi Hra Älykkö, mutta jos olette jo purkautuneet tarpeeksi, niin ehkä jos saisimme jatkaa? itse pääjuttua ? kiitos?

TAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA...


O.K...?...kiitti.


-

Tuon iljetyksen lahjattomuuden valinta joksikin vitun "Vuoden Artistiksi" on TUON^^ tikkuSUORAA jatkumoa suomlannin ikuisen tunkkaisessa perslävessä, jossa "Traditionaalinen Miehenmalli" ei vain ota kadotakseen ! Ei sitten vittu millään !! vaikka se tulee suoraan saatana PALEOLIITTISILTA Cro-Magnon ihmisapinoilta ffs !!!


Mutta ihan kuten viidakko ei lähde neekeristä, ei tämä tällainen kännissäpärisevä typerä tunkkainen kananpaska lähde Suomlannin Finuiitista; sellaisia "Natiivit" on ! Primitiivisiä jästipäisiä perkeleen idiootteja pakanoita, typerine muinaisine harjoitteineen ja tapoineen ja tabuineen ja taikauskoineen päivineen.

Imbesillejä, kaikki tyynni.


Ja btw; kun joku vitun näsäviisas vanhemmankansan vitun kalju vittupää aina aukoo päätään, vitun typerä apina, ja sölköttää JULISTAMALLA että tuo ja tuo on "koiran nimi", niin jos mikään niin "Arttu" ON. Koiran. Nimi.
Itse asiassa MINÄ voin ihan hyvin nähdä sen vaikka jonkun vitun aivottoman tuijottavan vitun KÄÄRMEEN nimenä.

"Hei Arttu..."

O_O

"...hei?!..."

O_O


Ja jumalauta MUSTALOISEN sukunimi !! Ei Kristus vittu.


....Tuo olisi pitänyt vetää vain pytystä alas, eikä julistaa "Vuoden Taiteilijaksi" ! Vitun Stadin läskipäät.
Ja te TIEDÄTTE tämän itsekin.No...onneksi ainakin se "Jare" (koiran nimi niinikään) ja se joku "sen toisen sisko" - oli tippuneet lavalta.
Joten ei ihan TÄYSIN hävitty juttu tuo ilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti