maanantai 13. helmikuuta 2017

Kytän asu ja Aatteet

http://www.iltalehti.fi/mieli/201702132200069749_md.shtml

Jos puhutaan siitä että "hyvä ja paha luovat toinen toisensa!" HAHAHaaaaaa.Tätäkin minä olen jo kauan sanonut; kytät on _____________ !

Jo se pelkkä vitun ASU pistää niiden muutenkin rajoittuneen ja umpijäykän typerän perkeleen mielen vielä väääääähän pienemmäksi ja ahtaammaksi ja tuomitsevammaksi.

Raamattu taisi sanoa että "Älä Tuomitse"....tuli vain mieleeni.

Arvostelukyky PITÄÄKIN kai olla, mutta tuomitseminen vain SIKSI...... se johtaa useimmin kuin ei, pahuuteen.Tutkimus: Kun poliisi pukee virka-asunsa, hänen aivoissaan tapahtuu muutos

^ Tuo itse otsikko on jo sinänsä aika helvetin huippu !! HAHAhaa, melko hauska.
Se taitaa sanoa että "kun kyttä laittaa kytänvehkeet päälle, siitä tulee ylimielinen kusipää idiootti, ja tunteeton umpikalloinen ajattelematon kone ja tuhojyrä".

Taas ns "nollatutkimus".

Kohta julkaistaan "Ällistyttävä Tutkimustulos!" "Juristit yms on alhaisia niljakkeisia opportunistisia sieluttomia vitun lieroja!"


Koettakaa nyt reppanat jo tajuta, ymmärtäkää tämä tällä(kin) planeetalla joskus, että: oikea ja väärä ja hyvä ja paha yms, on monitahoisempaa kuin te kai käsitätte ja ettei "oikeusjärjestelmä ja kytät ja laki" ole ylipäätään NIISTÄ huolehtimista varten !!! Vitun naiivit idiootit !!

Kyttä on AINA VIHOLLINEN !! Se vain etsii jotakin syytä jonka verukkeella myös SINUT, Hänen Ystävänsä, voitaisiin Tuomita jostakin.
Kyttä toisinsanoen on kuin rikolliset itse; alhainen typerä perkeleen peto ja kusipäinen paskahousu ja Ihmisten Saalistaja ja alkeellinen höyrypäinen harhainen tiukkapipoinen elämäntuhoaja ja sen yleinen kurjistaja.
Tosin on myös niitä jotka on kyttiä vain tai lähinnä siksi että ovat ihan aidon naiivin tyhmiä ja LUULEVAT ITSE olevansa asioiden oikealla puolella ja tekevänsä jotain oikeaa ja hyvää.
Kuten sanoin; he ovat tyhmiä.


Tässä kaikki.


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti