maanantai 20. helmikuuta 2017

Suomi vs Amerikka

HUOM !!
Julkaisen tämän nyt, jälkikäteen ja paljon. Teksti on aloitettu jo kuukausia sitten ja täysin eri mielen / tietoisuuden tilassa kuin missä NYT olen.
Mutta en silti muuta mitään, mutta laitan tässä ja NYT loppuun lisäosion uutta tekstiä.

Kiitos.
Tajuattekohan te lainkaan että; suomen ja suomalaisten on ollut LASKEUDUTTAVA monta kerrosta ALASPÄIN, "saavuttaakseen Amerikan taso", monissa monissa asioissa ?!?!

Suomalaiset vain ei osaa TULKITA mitään, kuten idiootit eivät ikinä osaa, oikein. Vaan kohkaavat omien HARHALUULOJENSA perässä ja ajamina, kuin kytät ja läskipäiset kommari "Laki" ämmät ja muut hysteeriset sieluttomat sosiopaatit.

Ennakkoluuloja Watson vittupäiseni. Ennakkoluuloja.

"On paljon järkevämpää ja aidosti suomalaisempaa, kirkua ja elehtiä ja äännellä Yleisössä, esim telkassa, kuten Amerikkalaiset tekee !! Kuin olla se mitä LUONNOSTAAN ON" yms.

Tuon tyypistä matskua ^.

Vaikka se on hyväkin ettei olla ihan tuppisuina ja kuin kirkossa, hautajaisissa, mutta KOHTUU KAIKESSA vitun idiootit ääliöt !!!

Suomalaisilla on todella selkeä ja paha taipumus YLIAMPUA kaikki ja jokaikinen asia. Kuten tuo vitun yleisössä mylvintä, ja näiden vitun Gröön-Finlandin Finuiittien käsityksessä Ständapkomiikasta.
Vittu siinä kuulu, tai ole ideana, KARJUA vitun tyhmät paskat perkele !! Vittu ettekö te nyt perkele osaa noinkaan YKSINKERTAISTA ja VAIVATONA asiaa saatana tehdä OIKEIN ?!!??!?
Vittu sehän on jo siinä vitun NIMESSÄ helvetin pösilöt; STAND THE FUCK UP !! Eli PUHU JOSTAKIN tai JONKIN PUOLESTA !!
Eli suomeksi Ota Kantaa. Stand UP; Ota Kantaa.

JA !! OLE HAUSKA, OTTAESSASI sitä kantaa. Vitun muuli idiootti.

Mutta toisaalta, eihän se teidän vikanne ole sinänsä, että teistä on ehdollistettu ja "aivopesty" ja manipuloitu ja hakattu ja pahoinpidelty ja kaltoinkohdeltu, perus Kommarimeininkiä, ja siistitty niin sanotusti, mielikuvitus ja leikkisyys POIS.
Joista siis...........junou...? KOMIIKKA    OIKEASTI ....rakentuisi ja luonnostaan, ilman MITÄÄN YRITYSTÄ, syntyisi.
Teistä on typistetty sielu ja oma persoona ja sen sisältö POIS, kuin häntä Doobermannilta.
Teille ollaan siinä mielessä, kuten minullekkin (mutta minulle ENEMMÄNKIN), koko vitun ELÄMÄ velkaa !!
Ja KEN on sen velkaa ?! Thät´s rait; se typistäjä. Se syyllinen, ja se on Valtio-Kirkko-kytät ja kyttäävät määräilevät leveäperseiset tyhmät ämmät ja/tai tädit ! Ja  myös; vanhat hapannaama sukupolvet.

HAISTAKOON KAIKKI VITUN !

Vittu kuolkaa minun puolestani ! Ei teistä ole kuin turhia syöjiä ja haittaa ja harmia enää muutenkaan.
Paitsi ehkä Aira Samuliinista, ihan jo siksi että se on melko sitkee sissi !

- - - - - - - - - -

Ensinnäkin, WAU !! ^ Aika tykkiä kamaa minulta. HAHAHAHaaaaa huippu teksti sinänsä, vaikka sen itse sanonkin.

Mutta sehän tässä on koko ideakin, HERÄTELLÄ typeryksiä horroksesta, ja se TÄYTYY tehdä AGGRESSIIVISESTI ! Sitäpaitsi elämäni on tehnyt minusta ällistyttävän ärtyisän ja aggressiivisen, mutta minä sentään MYÖNNÄN sen ihan täysin ja kybällä, ja pyrin siksi myös HALLITSEMAAN sitä. Kuten tunteitani. Ja kaikkia tekojani, ja luulisin että esim kyttä INHOAA sitä ja minunlaisiani, sillä kytälle ja "poliitikolle" on absoluuttinen KAUHISTUS Itsenäinen ja oman arvonsa tunteva sielu, sillä se ei HALUA eikä TARVITSE ulkopuolista S/M kontrollia ja luottaa ITSE ITSEENSÄ kuten Jeesus ja Buddha yms. SE kuvottaa pieniä lapsi-sieluja ja Luciferin jengiä, sillä sitä ei voi HALLITA. Ja jostain syystä oppimaton tyhmyys / pahuus yrittää aina nimenomaan HALLITA asioita ja olentoja ja lopulta kai koko kosmosta.
Ne myös kai luulee että kaikki on kiinnostuneita lähinnä pahanteosta ja HEIDÄN kimppuunsa käymisestä yms, ja se on yhtä tyhmä ja harhainen kuin myös solipsistisen narsistinenkin maailmankuva, eli sopii kytälle kuin nenä päähän.Mutta siis niin, tämä itse asia oli se että Suomi on PAREMPI kuin Amerikka.
Mutta te olette UNOHTANEET sen ihan täysin !!!
Kuten Chisukin laulaa, olisi meillä paratiisi täällä näin, muttei kaikki aina koe sitä niin. Niimpä. Ja niillä jotka sitä ei osaa kokea niin, on taipumus vetää kaikki, KAIKKI, muut mukaansa sinne alhaalle ja pimeään ja pelkoon ja aggresiiviseen typeryteen missä itse vellovat vitun idiootit ja reppanat, ja täten AIHEUTTAA se kaaos mitä luulevat pyrkivänsä HALLITSEMAAN. Sellaista on olla tyhmä ja sokea. Sitä AIHEUTTAA koko ajan jotakin, ja sitten REAGOI ITSE siihen ITSEAIHEUTETTUUN sekamelskaan ja totaaliseen katastrofaaliseen sotkuun.

Samoin kuin sitä sanotaan niissä Kuoleman Lähikokemuksissa, että siinä jossain vaiheessa, ja minä USKON nämä kokemukset btw (ihan täysin!), sielu itse LUO kirjaimellisesti ihan KAIKEN mitä sitten ikinä sattuukin AJATTELEMAAN.........SE pistäköön itse kunkin AJATTELEMAAN.

Se tekisikin ihmisille luullakseni melko paljon hyvää, lukea niitä kuolemankokemuksia enemmänkin. Minä olen tankannut niitä melko suuren määrän jo itse, ja jo SE muuttaa ainakin minua. Sinusta en tiedä. Vaikka kai minä olen sinä ja sinä olet jotenkin myös minä....huu nous? Kosmos, tai kaikkikin niistä, on melko omituinen tekele lopultakin.


Eli lakkaisitteko sen TÄYSIN yliampuvan ja ihan aikuisten oikeesti NAURETTAVAN Amerikan totaalisen kopio-liitä matkimisen, ja keskittyisitte siihen mitä MEILLÄ on TÄÄLLÄ ja VOI OLLA ja mitä ME olemme ja olemme olleet ja näin edespäin ?!

Mitä muut tekee, tehköön. Jos siitä voi hyötyä, tulee se varmastikkin kopioida itsekin.
Mutta suomalaiset on vain alkaneet Amerikan rakeiksi ja matkijoiksi ja seurailijoiksi, eli teistä tuli laiskoja ja pelokkaita toisinsanoen.

Ja tyypillisesti sieltä muista kulttuureista ja maista omaksutaan vain se kaikkein typerin ja alhaisin ja inhottavin ja oksettavin ja etovin ja mauttomin ja pahin ja toimimattomin ja huonoin ja se mitä voisi pitää "alimpana yhteisenä nimittäjänä".
Kaikkea ei tarvi tehdä nähkää kuten joko Ryssät tai Hurrit tai nyt nykyään Anglo-Saksonit.
Tämän LUULISI olevan päivänselvää.

MINÄ pyrin ainakin ITSE jo olemuksellani lähettämään niitä OIKEASTI "oikeita" viboja. Olenhan sentään Valo-Olento ja täällä kai auttamassa teidän typeriä perseitänne, yhä ylemmäs ja ylemmäs.

*

Muistakaa AINA, ehkä jopa ennenkuin suututte, että jos jollakulla (ja se tulle olemaan joko Vasuri tai Oikeistolainen tai sitten tietenkin kyttä!) on jokin ONGELMA todellisen ja syvällisen, levollisen ja aidon, lumoavan KAUNEUDEN ja rauhallisuuden ja totuudellisen ja mitä kutsutaan "romanttiseksi" kanssa, se LUULTAVASTI johtuu siitä että he ITSE on kaikin tavoin niin vitun RUMIA, etteivät voi sietää valoon joutumista. Rumia nähkää HAITTAA suuresti nähdä Todellista Kauneutta, sillä se tuo heidän RUMUUTENSA esiin ja kohdevalaisee sen korokkeelle asetettuna. SE on SE OIKEA syy miksi "Vasurit" kiukuttelee IHAN. AINA. Jos ja kun kyse on jostain ylevästä ja kauniista, kuten Kansallisromantiikka tai Gallen-Kalle tai jotain.
Tai muinaisegyptin taide tai oikeasti komea arkkitehtuuri tai oikeasti taidokkaat ja hienot taulut tai kauniit laulut, joissa on kenties jopa jokin universaali ja ikuinen sanoma, johon voi ehkä jopa samaistua.
Eikä mitään keharien huitomista verkkoaidan edessä, liian isoissa verkkareissa ja typerissä lapsellisissa vitun tennareissa ja omituisissa aurinkolaseissa, tyhmiä eleitä ja ilmeitä tehden. Koska joku neekerirotuinenkin olio on niitä tehnyt telkassa joskus.

Ja mainittakoonkin muuten erikseen, ehkä ensikertaa koko Blogin Historiassa, että NEEKEREILLE ne jutut, ne asiat, ne tyylit, whateva, saattaa jopa ihan oikeasti SOPIA ! Ne voi toimia niille ja niillä, koska; ne on niille LUONTAISIA !! Ne on niiden keksimiä herran tähden !
Rastat EI OLE valkoinen juttu ! Toki ne sopii kyllä joillekkin ällistyttävän hyvin, mutta ne on kyllä melko helvetin harvassa.

*

Sanon senkin tässä samalla, että tiedän kyllä että uuden luominen ON sangen vaikeaa. Ja vieläpä jonkin ihan TODELLISEN ULTRA-KHUULIN, mutta se EI OLE MAHDOTONTA.

Esim; vähän vähemmän kusipäisen ja idiootin ja kyttiäpalvovan tyhmän Suomen luominen olisi melko khuul ja melko uutta !? nou ?

Sellaisen jolla ei ole MITÄÄN harhaluuloja MINKÄÄNLAISESTA "Vallasta" ja vielä vähemmän "Maailmanlaajuisen Vallan Keskiössäolemisesta" yms totaalisesta Hybris-humpuukista. Joka JOH. TAA. Ihan-tasan TOD. Nemesikseen. Hyvin todennäköisesti Meille Kaikille !


Jos haluatte jotain ihan välittömiä ja konkreettisia esimerkkejä miten ihan OIKEASTI Parantaa Maailmaa, niin alkakaa esim näistä; lakatkaa kyttäämästä toisia ("Poliitikot ja Poliisi-Siat") ja puuttumasta toisten elämiseen, kerätkää tienvarsilta ym roskia ja tehkää niille mitä niille tulee tehdä, korjatkaa se mikä on rikki, ja olkaa rikkomatta se mitä on joku muu tehnyt, älkää pistäkö mitään vitun myrkkyjä pohjavesiin tai ylipäänsä MIHINKÄÄN vesiin, tehkää KAIKKI aina ajatuksella ja hyvin, laadukkaasti, ja jotenkin "sielukkaasti". Lakatkaa palvomasta muita ihmisrotuja ja kansoja. Ei juutalaiset ole minkään mitään valittuja, vaan poikkeavan hankala ja ylimielinen rotu moderneja Neanderthaalin jämiä. Joilla on TODELLA!!! PAHA!!! Asennevamma.
Siis T O D E L L A.

Keskittykää rakastamaan  "Politikoinnin" sijaan, ja uskallan LUVATA että kaikesta tulee satakertaa parempaa kuin taikaiskusta. Jos ja kun se loppuu jotenkin, vaihtakaa suuntaa älkääkä itse asiaa.

Muistakaa että jo AJATUS vaikuttaa kaikkeen, vaikkette sitä uskokkaan, muttei minua KIINNOSTA mitä te uskotte, minä SANON näin.

Rakentakaa tai ANTAKAA rakentaa, älkääkä ainakaan sabotoiko ja olko esteenä. Opetelkaa jos ette perkeleet muuten osaa mitään.

Ja jos ette muuten keksi mitään, niin katsokaa menneisyyteen. Niin KAUAS kuin tarvitsee, sieltä löytyy kyllä vääjäämättä jotain. Se on fakta se.

Älkääkä syyttäkö toisia siitä mitä olette ITSE.
Koskee toisia enemmän kuin toisia.

Sillä tiellä on kuolema ja kadotus. Maanpäällinen helvetti. Jos siis tuossa epäonnistuu.

Ja lopunkaiken, muistakaa että todellinen TOTUUS, kaikesta, on yhtä lähellä kuin se on hämmästyttävän syvälläkin. Hyvin PIILOSSA.
TODELLA. HYVIN.

Niin hyvin että sitä voisi väittää tämän olevan jo kaikki.


Mutta te AINA hätiköitte, MINÄ tsiigaan AINA loppuun asti.

Kärsivälliset perivät Maan.

Opiskelkaa arvostamaan sitä mikä on "Suomi" -ja tälläkertaa älykkäämmällä tavalla kiitos- ja keskittymään enemmän siihen.

Ja vielä lopuksi se että; ihmiset ei kovinkaan usein näytä snaijaavan sitä että te riitelette lähinnä ENNAKKOLUULOJANNE ja käsityksiänne, muun muassa toisistanne, vastaan. Ettekä niinkään itse asioista tai toisianne sellaisina kuin toiset TODELLA ovat, vastaan.Nähkää siis asiat selvemmin ja paremmin.


Thät´s ool.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti