keskiviikko 15. helmikuuta 2017

#Suomi & EU

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201702152200071073_pi.shtml

Tällä isolla vauvalla on hämmästyttäviä vaikeuksia erottaa 2 sanaa ja käsitettä toisistaan, eli sanat "Jyrki" ja "Suomi".
Mutta SUOMALAISET, in bona fide, eikä millään pahalla edes murjaaneille; pidetään aina ja ikuisesti Suomi suomena ja suomalaisilla.
Sillä vaikka mitä aina sanonkin välillä, niin lopultakin on Suomi pyhä.

Suomi on niitä ainoita paikkoja koko maailmassa missä tuo kyseinen uniikkius on yhä edelleen mahdollista, MINÄ näen sen kyllä, vaikka suuri osa teistä näyttää unohtaneen sen ja luopuneen uskostaan siihen, mutten minä.

Kaikki nämä "vasurit" ja muut idiootit "ihmis"hirviöt vain yrittää tuhota kaiken ja vetää sen alas omalle rumalle tasolleen, jotta kaikki mikä on rumaa ja kuvottavaa ja epäjumalaista ja alhaista ja materialistista ja lahjatonta ja vailla luovaa henkeä, voisi voittaa. He ovat typeryksiä jotka auttavat pahuutta ja edistävät Luciferiaanista tihutyötä tässä elämässä, ja tekevät kaikkien elämästä mahdollisimman pahaa.
Eikä "oikeistokaan" sen parempi ole. Oppikaa te muut tämä !
JOS kyse on MISTÄÄN  "Poliittisesta" - se on Paholaisen kurjaa "juonta". Ja kyllä, tuo on vain vertauskuva, mutta se on myös tottakin sellaisenaan.
Oppikaa tämä. Nyt !

Se on vain sekalaisten huuhaiden ajakulua ja muiden kiusaa ja kaikkea sen sellaista.Suomi Suomeksi ja itsenäiseksi. Suomi lumivalkeaksi ja adoptiolasten sijaan tehkää herran tähden omia. Eritoten jos se tuntuisi olevan teidän KOHTALONNE. Siihen en osaa neuvoa tuon tarkemmin.

Mikään täällä ei ole kovin kestävää muutenkaan, eikä ikuista, joten jos vielä joudutatte sen tuhoa, se tuhoutuu.
Yksinkertaista.

Kaikki nyt pinnallista. Niiiiiiiiiiiiiiiiiiin pinnallista.
Minähän sanoin, että vaikka suomen musiikissa esim, on eräänlainen renesanssivaihe, on siitä silti kadonnut se entinen syvyys ja sen sellainen.

Te olette vain unohtaneet, kuten minäkin unohdin pitkäksi aikaa, että Suomi on tuhansien MURHEELLISTEN laulujen maa.

Se on täällä se yleiskohtalo, ja mikä sen kauniimpaa olisikaan ? Muut olkoon pinnallisia ja luulkoon että kaikki tämä on ikuista ja kestävää, mutta me olemme aina tienneet elämän karuuden ja kauhun ja kurjuuden yms, muistakaamme aina SE.


Täällä ei tarvita YHTÄKÄÄN "Poliitikkoa" tai "Lakia" yms, eikä missään nimessä EUta.
Täällä tarvitaan vain sitä että osaatte olla keskenänne paremmin ! Siinä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti