lauantai 11. helmikuuta 2017

Suomen RenesAnssi ?

Luin jostakin, ehkä iltalehdestä tai jostain, Anssi Kelasta ja siitä sen uudesta ohjelmasta jota odotan ja jota jo ennakkoon kehuin tuolla SekundääriBlogissakin.
Anssi siinä mainitsi että suomalainen musiikki elää tällä hetkellä eräänlaista renesanssia tai uutta nousukautta.
Ja MINÄ olen itseasiassa täysin samoilla linjoilla niinsanotusti.MINULLE se valkeni nanosekunnissa KUN vihdoin vaivauduin oikeasti ITSE katsomaan sen Vain Elämää neloskauden, jonka uskoisin myös tehneen juurikin Anssi Kelasta taas tuollaisen "uuden hahmon" - tai hän(kin) sai siitä uutta nostetta. Mutta siitä sai nostetta koko Suomi Musiikki sinänsä !
Se oli HYVÄ kausi ! Tosin myönnän myös vitoskauden olleen parempi kuin luulin, mutten nyt jankuta tästä sen enempää.


Halusin vain ilmaista sen myös täällä, että olen tehnyt paluun kaikkeen kotimaiseen !
Ne ajat on ainakin MINUN osaltani OHI, kun ihailtiin kaikkea ulkomaista / Amerikkalaista.

Se johtuu siitä että siihen yksinkertaisesti vain turtuu, siihen mikä todella ON lopultakin ULKOmaista ja ulkopuolista. Ja tämä tulisi myös ymmärtää liittyen tähän kaikkeen "Maahanmuutto™" hysteriaan; se EI OLE mitään TODELLISTA. Se ei ole mitään orgaanista ja luonnollista ja "niin kuin asioiden tulisi mennä". Se on ULKOpuolista, eikä siinä ole sielua lainkaan.

Sitä täytyy vaan saada ilmeisesti tietty mitta täyteen, kuten kaikkea muutakin, jotta siitä voi päästää irti. Niiden jotka siihen on tarrautuneet alunalkaenkaan, ylipäätään.

Mutta suurin kaikista on aina se tutuin ja turvallisin ja kotimainen, ja NYT suomalaiset on VIHDOIN alkaneet oikeasti OSATA HOMMAT !!

SIITÄ johtuu tämä kotimaisen musiikin ja muunkin "pop-kulttuurin" renesanssi.
Siinä on ihan uutta ilmaa ja raikkautta ja uusia ideoita yms, eikä sitä enää dominoi mikään vitun tunkkainen "Finlanders" tai jokin muu vitun känninen vingutus. Tai tiedä häntä onko tuo sellaista, mutta oletan että ON, mutta ymmärtänette asian ytimen ?!

Suomalaiset on oppineet OTTAMAAN VAIKUTTEITA, muuttumatta ITSE.
Tämä on jo PA-LA-JON !!!
TÄTÄ juuri MINÄKIN olen kaivannut, kaiketi koko tähänastisen elämäni.

Skarpimpaa / skarpinpaa  suomea ja musiikkia ja visiota ja mitä kaikkea.

MINÄ olen ainakin ihan totaalisen kyllästynyt ja uupunut kaikkeen AngloSfääriläiseen. Minä en jaksa enää MITÄÄN mitä sieltä tuulee(sic!). Katson vielä uuden Bleidrannerin ja ehkä sen Alienin, mutta se lienee sitten siinä ! Siinä oli tämän elämän "americana" - minä en jaksa enää !!

On saatava jotain aitoa uutta.
Minä haluan jotain TODELLISTA, ja syvällisempää. Jotain mihin samaistua herran tähden !

Suomalaiset on vain UNOHTANEET toisensa ja kaiken OMANSA, ja NYT sitä aletaan taas muistamaan ja havaitsemaan. SIITÄ on kyse.

-

Suomalaiset on viimeiset ...sanotaan nyt että noin 18 vuotta, olleet yhä enenevissä määrin pelkkiä ilveilijöitä. Pelkkiä "katsokaa meitä! heeiii?!? huhuu?!" tyylisiä esittäjiä, kohti Suurta Maailmaa, ja ovat siinä samalla vain kertakaikkiaan UNHOTANEET kaiken sen mikä on LÄHELLÄ.

Ja nyt SE, kyetään jo tekemään paljon vapautuneemmin ja paremmin ja rennommin ja ammattimaisemmin.

Ehkä suomessa NYT vihdoin aletaan taas elää keskenään ja TOISILLEEN; EIKÄ koko vitun "hela" maailmalle !
Sinne Suureen vain katoaa, ja varsinkin näin pieni läntti. Eikä se niille ole MITÄÄN ! Vain jotain ahnehdittavaa lisää, kyltymättömään kitaan.


Teidän tulisi mieluummin oppia elämään keskenänne edes jotenkuten, kuin yrittää aina pingottaen "menestyä" siellä jossakin.
Kuten sitä sanotaan, on paras maa suomalaiselle Suomi. Ja SITÄ tässä tulisi "kehittää" - eikä sinkoilla pitkin planeettaa.
Paitsi jos se on SINUN henkilökohtainen juttusi !! Oppikaa erottamaan HENKILÖKOHTAINEN ja se mikä ON jotenkin AIDOSTI "Yhteisöllistä" !!!

EI mitään kollektivismia, vaan yhteisöllistä ! Kuin nuotion ympärillä "hengailu" tai jonkinlaiset talkoot tjns. SE on oikea henki, ja se on oikea "Yhteishenki" - eikä sitä voi PAKOTTAA !!


Te olette jo oppineet hyvin paljon Pahoja Tapoja ulkomailta ja SE tulisi "kieltää" jos mikä. Ja lopettaa. TE ette esim tarvitse "Politiikkaa" MIHINKÄÄN ja minä luulen että tekin itse asiassa TIEDÄTTE tämänkin, muttette USKALLA kokeilla onneanne. Joka johtunee lähinnä siitä mitä teille on "opetettu" luoja ties kuinka monta VUOSISATAA !!!!!
Mutta valhe on valhe vaikka sitä hokisi vuosiTUHANSIA.

Niinsanottuja "rikollisia" on enemmän tai vähemmän AINA olemassa, ja jos ei ole, syntyy niitä ihmisten rotuihin sillä he ovat de facto MUTANTTEJA, pilaantunutta biologiaa eikä MITÄÄN sen maagisempaa ja äimistyttävämpää. Te teette GIGANTTISEN Ajattelu Virheen OLETTAESSANNE että "jos ei olisi politiikkaa-kyttiä-ja-lakeja olisi Kaaos ja Anarkia!! KÄÄÄK!!".
Niin ei OIKEASTI itse asiassa ole, eikä ole kai KOSKAAN ollut.

KAIKKI tuo on VAIN teidän OMASSA PÄÄSSÄNNE !!!!!!!!!!!!!!!

Ja arvatkaa kuka / ketkä sen on sinne ISTUTTANEET ?!?!?!!?
Ja NIIIIIIHIN te idiootit menette ja upotatte kaiken elämänne, aikanne ja toivonne ja vittu vielä RAHANNE !!!
Te olette totisesti tyhmiä !!

Teidän yksi suurimmista ONGELMISTANNE TODELLISUUDESSA ja oikeasti, on vain se että; te ette luota toisiinne. Se on niiiiiiin yksinkertaista. Ja tuo johtuu muutamasta mielipuolesta ja biologian luomasta Demonisesta rääpäleestä ja sekopäästä +laumasta vähän laimeampia versioita niistä.
Hulluilla on nähkää ällistyttävä kyky saada LAUMA aina innostumaan tai pelästymään tai REAGOIMAAN ylipäätään miten vain, mukanaan. Se on kai jonkinlainen joukko tai massa -psykoosi, ja vähintäänkin luontaisten vaistojen väärinkäyttöä. Muttei välttämättä AINA TAHALLLISTA ja sikäli PAHAA. TYHMÄT saavat tunnetusti aikaan ihan vitun hirvittävän määrän ongelmia ja onnettomuutta yms, ja koska ovat tyhmiä; he eivät osaakaan enää SIIVOTA JÄLKIÄÄN.
Se on yhden suunnan lippu ! Kas SIINÄ on se tyhmien YKSI ongelma.
Ne osaa LUODA niitä, mutta ne ei kykene niitä enää siivoilemaan pois ja korjaamaan jälkiään. Saati sitten ottamaan edes vastuuta ja syytä teoistaan ja kaikesta mitä niiden vanavedessä on tullut mukana.

Syyttävät todennäköisesti mieluummin jopa SINUA ! Kuin itseään.

-

Mutta ennenkuin eksyn yhtään useammalle eri polulle tässä, niin palaan alkuperäiseen sanomaan suomen musiikin uudesta aika-kaudesta ja ILOITSEN siitä suuresti !
Enkä nyt sano mitään tuosta juuri ilmoitetusta Dingon paluusta. Tosin mieleeni kyllä nousi heti että "eikö Petri Nygårdin Vitun Suomirokkia biisissä sanottu että joku on ´naurettava niinkuin Dingon paluu´ ?"No se jää nyt nähtäväksi...Mutta Hyvä Suomi !!

Lakatkaa aina rimpuilemasta niinkuin käsketään ja oletetaan !!

AJATELKAA perkeleet ITSE !


Ja LUOTTAKAA muihin, älkääkä LUULKO kaikkien muiden olevan jotain vitun opportunistisia perkeleitä jotka ovat syömättä ja nussimatta lapsiasi VAIN koska "on olemassa kytät ja laki" (jotka siis tulevat JUUTALAISISTA !! EIVÄT mistään vitun Jumalasta, vitun idiootit !!).
Ja herran tähden; LOPETTAKAA se VITUN VITUN SUOMIII RÄPPIIIIII !! Ja koko tuo Me Halutaan Olla Moderneita Amerikan Neekereitä touhunne !!

Te olette (toivottavasti!?) PAREMPIA kuin se / ne !!

P.s Älkääkä sitten myöskää OLKO(!!) mitään vitun Paholaisia toisillenne !!
Teistä ON Anarkiaan ihan kepeästi, JOS vain LUOTATTE siihen. Se vaatii sitä jotain, minkä nimeäkin Vasurit IIIINNNHOAA...Uulla alkavaa...

Tosin ei ole sinänsä OLEMASSAkaan mitään nimeltä "anarkia" - ainoa todellinen anarkia on vain olla yksin erämaassa, kuin Robinson Crusoe. KAIKKI muu on jotain....muuta. Jotain "ei anarkiaa".

Sitten on vastenmielisten ja happamien ja tiukkapipoisten tihrusilmäisten kiukuttelevien psykopaattien    Juutalaisen  Lain maailma.


Tulkaa järkiinne kiitos.


Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti