keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Tulipallo 02/2017
Se oli ehkä vain Juhan Af-Gran menossa kotiinsa ? Mitä siitä Uutisen revitte ?!?!

Tai saattaa olla että siinä vain Suuri Johtaja singahti takaisin Pjongjangiin urotöitä Lännessä ensin tehtyään. Energisenä "tulipallona" kaiken lisäksi ! Äijä on Pyhimys.

Tai ehkä se oli vain yksi "Paten" lämäreistä ?!?!

Huu nous.

Tai ehkä siinä ite Mehmetti saapui takaisin Maapallon Todellisuuteen, ottamaan alaisiaan taas tiukkaan komentoonsa ?
Mieleeni juolahti leffa "Paholainen Saapuu Moskovaan".

Tai ehkä siinä oli itse Taivaan Isän lähettämä neronleimaus ja huikaiseva ajatus, joillekkin näistä ajattelun suursieluista mitä täällä Pohjan Tähden Alla meillä on !?!? Ehkä Lipposelle tai Ahtisaarelle kenties ? Tai tuliko ilmestys kenties niinkin arkiselle puurtajalle kuin Väyryselle tai Soinille ?!?

Katsokaa ja seuratkaa; jos niillä alkaa yht´äkkiä ajatus luistaa epätavalliseen malliin, jos esim osaavatkin, ovelat Perkeleet, yht´äkkiä käyttää pyöröovea esim, niin tiedätte mistä on kyse.Vai ammuttiinko, jumalauta(!!) ...menikö se perkele ohi(?!?!).... vittu !? Hei ?!? Menikö se minulta ohi, sen kerran kun, KUN, jotain oikeasti tehtiin / tapahtuisi ?! Ammuttiinko Tuxu vihdoin tykillä, ja vieläpä koko maan yli !?!?!?
Voi ny jukolauta sentään !! Hei ?!?!....kamoon mään....viittittekö kiitos ILMOITELLA  ETUKÄTEEN(!!) näistä jutuista, JOS se siis oli se, että niihin ehtii mukaan !?!?


Tai ehkä se oli Zoorz Maikhelin sielu ? Hei !?!?...O_O äääk hei ! MIKS se nyt vainoo meitä !?!?
Hei !?!? Me pois !!

Voi olla että se oli myös vain pelkkä ruuvi tai jokin mutteri / pultti avaruusasemaltakin ?

Huu nous.


Tai ehkä siellä meni meijän miljardit !! Kreikkaan tai johonkin. Perkele sentään !

Tai siellä vain lähti kotia kohti se Edustajien seurue jolle Junkkeri puhuu, ja joiden mielipiteitä hän kuuliaisesti kuuntelee. Toisin kuin esim...sanotaan nyt vaikkaaa....mmmmmmm...Euroopan kansojen ja asukkaiden !


Elooon Musk ja rakettireppu !??!


Emmätiä !
Olkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti