tiistai 7. helmikuuta 2017

"Politiikka" Yhdessä KuvassaSiinä se onkin, mukavasti pähkinänkuoressa.


Me ei haluta tätä!!  HUUTAA KOKO KANSA !!

"Poliitikot" ei ole huomaavinaan ja pelailevat aikaa ja pasianssia ja kaivavat typerää nenäänsä ja kuten Berlusconi; syövät räkäänsä.

JA siis, jättävät "Kansan" tahdon TÄYSIN "omaan arvoonsa" ja tekevät vitun loiset, vitun autistiset idiootit itsekkäät itserakkaat ääliökakarat, vitun itseään ja omaa tyhmyyttään täynnäolevat paskaläjät mitä haluavat. Nyrpeinä, ylpeinä, kovakalloisina imbesilleinä. TÄYSIN vailla MITÄÄN sisältöä, inhimillistä tai edes eläimellistä.
MIKÄÄN ei vain TOIMI heissä !! Ei kertakaikkiaan MIKÄÄN.


Onko ne, voiko ne olla, jotakin niiden muukalaisten tänne istuttamia robotteja ?!?! Tai jotakin vastaavia !?!? Kyborgeja tai jotain !?
....ONKO se mahdollista ?!?!?!?!?!!?


MINUA tuo mahdollisuus VAIVAA hyvin paljon, sillä olen NÄHNYT niitä mulkosilmiä ja aluksiaan ja TIEDÄN niiden olevan TODELLISIA, joten ...........eikö ne voisi ihan muina muukalaisina ja ihan hyvin, SABOTOIDA maan IHMISIÄ, esim MINUA, heittämällä tiellemme tuollaisia isoja hyödyttömiä muiden kuormat syöviä vitun äklöttäviä plösöjä paskoja !?!?
Vitun aivottomat ahmatit.


Eniwei; KATSOKAA tuota kuvaa !! Se totisesti puhuu hyvin paljon !!
Siellä ne joiden TULISI OLLA vankilassa, onkin PALATSIN sisällä ja "Kansa" värjöttelee ulkopuolella, jossain vitun kalsareissaan ja karjuu kurkku suorana OMAA TAHTOAAN, ja "Poliitikot" vain veivaavat kullintynkiään ja raapivat perseitään ja kassejaan ja käyvät hakeen automaatilta vielä vähän lisää vettä, tai kanttiinista (jossa EI työskentele "Poliitikkoja"!) jotain vähän tuhdimpaa, ja jatkavat keskinäisiä jankutuksiaan abstraktioiden abstraktioista ja siitä MITÄ kaikkea "Kansalta" tulisi seuraavaksi ryöstää ja kieltää. "Lasten Takia" siis tietenkin ! TIETENKIN !! Luonnollisesti !

Siellä ne vain odottavat kunnes ne joiden Asiaa he julistavat Ajavansa, kyllästyvät kiljumaan ja seisomaan tuossa ulkona, kadulla, ja lähtevät kotiinsa - entistäkin masentuneempina, ja ärtyneempinä ja pettyneinä ja tyhjin käsin, koska; hei! eihän nyt "Poliitikkoa" voi pitää VASTUULLISENA ja odottaa että se LUOPUISI ANASTAMASTAAN VALLASTA ja pihistämistään elintärkeistä TIEDOISTA !!!
EHEHeheeeiiiiiii !! Ne KUULUU nääs NIILLE !! Kuten Karjala Ryssälle.Se-la-vii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti