torstai 2. helmikuuta 2017

Vangit + EU vs Trump

Nohohoooiiinn ! HAHahaaaaaaaaa.


Siinä ne on, ihan hyvässä seurassa keskenään, vangit ja E.U.C.C.C.P:n Yli-Jumalat, Trumpia vastustamassa !!!
HAHAHAHaa aijai.... oijoijoi voihan Venäjä.


Ja Starbucks; go fuck your-fucking-self !!!!
Vittu mitä loisia ! VITTU mitä roskia ! Vittu mitä pikku PASKOJA !!! Oi perrrrrrrkele mitä kusipäitä.

Uuuuuhhh joku vitun "Vasemmistopoliitikko" ei nyt päässy tai menny, Veronmaksajain rahoilla siis tietty, lentskariin kun oli ilmeisesti jokin murjaani tai neekeri tai jokin muu vastaava paska, ja pelkäsi jäävänsä tullin haaviin. Ehkä HÄNELLÄ on jotain salattavaa kenties ?...

Hei...mitä nyt ? Miten tässä tulisi jumalauta nukkua !?!?!
Oummääääään.

"EU ei syrji ketään" ?!?...Just..... paitsi kaikkia PAIKALLISIA-NATIIVEJA-VALKOISIA !! Ja eritoten miehiä ja jos olet kissaa fiksumpi niin ihan TOD!

Ja toisin kuin Trump; kukaan ei VALINNUT tai edes pyytänyt / halunnut mitään vitun EUta tai sen JOHTOA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vittu TE ITSE saatanan ketaleet vain KÄVELITTE sinne ja julistauduitte keisariksi ja aloitte työntää jonkun vitun pihisevän super-ruman juutalaisen kusipään bulldogin, Soroksen, käskystä "omianne" saappaanpohjalla mutaan ! Ja KEHTAATTE vitun hölisevät pölvästit, vitun paskaruutat, aukoa typerää yliyliylimielistä päätänne siellä Trumpille !! Tai ylipäänsä millekkään tai kellekkään !

Tuokin saatanan (jopa poikkeavan etova!) isonenäinen mulkku, joka ei ole muuta eläissään tehnyt kuin haittaa, ja syönyt kroissantteja ja hienoja keksejä, Sanelee kuin Hitler ja on olevinaan jotain hyvin hyvin muunlaista KUIN juurikin............Hitler !
Tosin edes Fyyreri ei "puhunut toisten planeettojen Edustajille" aina välillä, ja kysellyt HEIDÄN mielipiteitään, ja konsultoinut jotain vitun Klingoneita ja milloin mitäkin muuta.

Ja ei, Euroopassa ei kuollut, vitun aivokääpiö imbesilli -käsilläänkävelevä rillipäinen murjaani-, 20 miljoonaa "Nationalismiin" vaan niihin aikansa VASEMMISTOLAISIIN vitun "Jotain On Tehtävä!" höyrypäihin. Eli........hetkinen!?......siis TEIHIN !!
Juurikin TEIHIN ITSEENNE ! Teidän edeltäjiinne.

Heheeeeiii, hienoa! Onnea.
Pridi khuul män.


EU = uhka "EUlle" ! Tai Eurooplle ja valkoisille ja kaikelle mikä on tasokkaampaa kuin mudassa neekerin tasolla eläminen.


*

Trumpin tulo estraadille on todellakin paljastanut miten syvälle tämä laho ja mätä TODELLLAKIN oli uponnut, ja miten paljon sitä ON !! Herran tähden ! Miten laajalle se onkaan oikein levinnyt ?!?!
KAAAIIKKI vitun räyhähenget ja typerykset ja kiihottuvat imbesillit ja nyrkkiäpuivat paskapäät ja "Aktivistit" yms kommarien modernisoidut versiot, on nyt ja siis vangit, on nyt tulleet esiin ihan täysin ....vain........sellaisina kuin OVAT. Eli totaalisina seinähulluina.

Kohta hevosten ja hanhien kanssa mennään naimisiin ja se ON ihan O.K ja normaalia.
Tosin ei se MINUA haittaa, mutta ehkä se on MERKKI jostakin suuuuremmasta kuviosta? Nou ?

Kohta ollaan kaikki heinäpellon työssä, viikatteen ja sirpin kera ! Ja Herra ISOHERRA käskee ja vaatii ja käärii voitot ja Valde sanelee ja kytätkin vain hymyilee. Tuotantokiintiöitä satelee ja kaikilla on päällään haalarit. Ehkä harmaat, tai räikeän pinkit.

Vettä ei saa tuhlata paskahuusissa, joten perse työnnetään taas, kuten keskiajalla, ihan reilusti vain ikkunasta kadulle kuin missäkin 5:n tähden Intialaishotellissa, ja pursotetaan paskaa perseestä suoraan siihen! Kadulle !! SE on siistiä ja luonnollista ja ympäristöystävällistä ja ehkä myös sivistynyttä............ja mitä kaikkea. Ja perse pyyhitään, jos on niin hintti että siis "uuuuuuuuh! PYYYYHKII perseen!! AHAHAhAaa", kaavitaan PUHTAAKSI vasemmalla kädellä.

Ja Naiset on Komennossa, kuten Thaalien aliapinayhteisössä aikoinaan, ja kaikilla on SUPERkurjaa ja SE on "niin kuin asioiden tulisikin olla" ja ei-oukei.

*

Ja vielä suureksi lopuksi, itse vitun Coca Cola !!

Coke: GO FUCK YOURSELF !!!
I don´t need to drink THAT fucking poison no mo !

You go against Trump, i go against YOU ! It´s that simple.
PEPSI: play. your. fucking. cards. right ! Ffs !

                                                                              BRAVO TRUMP !!!                                                                                       FUCK COCA COLA  !
                                                                                 FUCK STARBUCKS Marxists
                                                                                         FUCK YOU TOO !


P.s FUCK YOU Silicunt Valley !!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti