keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Epätodellinen IdioottiAatelkaa....kuvitelkaa, että olemme saapuneet jumalauta aikaan jossa tuollaista ^ sanotaan noin päin !! Eli EI Trumpista, mutta jostain VITUN muhkuraperseisestä apinan-naamaisesta hiekkamurjaanimuijasta, joka sölkkää Trumpia VASTAAN !!

Maailmankirjat ON JO sekaisin. TÄYSIN.


TRUMP = se oikea Liian hyvää Ollakseeen Totta, JÄRJEN ÄÄNI !!!
Tuo toinen on vain se Kim Kardashian.

Eikä se mitään ole "murjonut" vaan laittoi yhden kurjan vitun kaavion nettiin, josta kai pitäisi selvitä jotakin yllättävää. Ainoa mitä selviää, on se että Amerikassa on lähes varmaa joutua NEEKERIN tappamaksi.
Vitun idiotit. HAHahaa.

Ei ne murhatilastot VALKOISISTA juurikaan kerro, vaan juurikin niistä vitun mutapaakuista joita Trump-parka yrittää estää valumasta ja tihkumasta ja vyörymästä ja kävelemästä ja työntymästä ja hiipimästä ja punkeamasta maahan. Niitä murhia ym tehtailee tietenkin juuri ne kurjat kusipäät primitiivit Mehikaanit ja nekrut ja muut mutalätäkön olennot, joita kaikki te vitun petturinpaskat läskipäät olette siinä ylistäneet kohta jo suurimman osa puolta vuosisataa. Joka "sattuu" olemaan se sama aika kun todellista KEHITYSTÄ ja EDISTYSTÄ on jarruteltu milloin milläkin vitun POLIITTISELLA tekosyyllä, ja valkeiden rahoja ja valtaa ja omia maita, annettu(!!) neekerten ja jutkujen syyläisiin vitun "käsiin". Tai kouriin.


Haistakaa vittu VITTU !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti