tiistai 7. helmikuuta 2017

"Noloa Tyyliä"

http://www.iltalehti.fi/streetstyle/201702032200065113_cg.shtml

Ihan yhtä vitun kamalaa ja oksettavaa ja siltikin myös naurettavaakin, jengiä, kuin siinä aiemmassa jutussa jota en nyt enää löydä, siinä missä kehuttiin Tanskalaisia vastaavia pölvästejä "maailman tyylikkäimiksi". Oikeastihan he siis näyttivät roskiksista kledjunsa dyykaneilta kodittomilta "hulluilta kissamuijilta" ja muilta vitun vatipäiltä, mitä Pääkaupungit on tottakai aina TÄYNNÄ, mutta nykyään tämä vitun "heittäydytään niin rumaksi ja tyhmäksi kun on vain mahdollista!" jengi on mennyt jo niin pitkälle yli, että ..............vetää sanattomaksi.

RUMUUDESTA on tehty HEIDÄN MAAILMASSAAN, ei todellisuudessa, "khuulia" ja kaunista ja mitä lie.

Se on sellaista kun ON ruma ja tyhmännäköinen ja TYH-MÄ! Silloin NE on yritettävä sitten lavastaa ja JULISTAA joksikin ihan muuksi. Esim "kauneudeksi ja tyyliksi ja kekseliäisyydeksi" yms.
Vitun paskapäät.

Te viette OIKEASTI LAHJAKKAILTA KOKO VITUN ELÄMÄN ja MAHDOLLISUUDET "päästä pinnalle" ja TOTEUTTAA ITSENSÄ ja LAHJANSA ja ELÄMÄNSÄ vitun kusiläntit ääliöt !!
Vitun hiekkalaatikon inhokit.

Lakatkaa leikkimästä jotain mitä ETTE OLE !!!
Vitun ilkiöt pikku idiootit.Mutta toisaalta.... mitä minä oikein tässä sätin ? Luulenko minä TODELLA, oikein siis TODELLA(?!?!), että tuonnäköinen sakki ymmärätisi HÄVETÄ ?!?!
KUVITTELENKO minä TODELLA, onko mielikuvitukseni todella NIIN stydiä kamaa(?), että heillä olisi jotain vitun TAJUA ja HÄPEÄÄ ?!?!?
HAH....kaikkea sitä...

" No...vittu...häikäseehän toi. "


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti