maanantai 6. helmikuuta 2017

Sika Kirjoitti Edes Jotain Hyvähköä

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201702052200065645_ul.shtml

Ruotsissa Poliisi-Sika on kirjoittanut LAIMEASTI totuuden ylimalkaiseen suuntaan, kuten te muut "Blogistit" ja saa nyt jo SIITÄKIN sitten..............mitä lie Kerettiläisyys-syytteitä.
HAHAHAh vitun idiootit limanuljaskat !!

HAH. HAH. HAA.

Jotain mitä teidän Tavallisten vitun Tasapäiden KANNATAISI jo käsittää, on tämä; teitä haukutaan "Rasistiksi™" yms JOKA TAPAUKSESSA, joten voitte ihan yhtä hyvin karjaista NEEKERI!! vaikkapa Emma-Gaalan puhujapöntössä ja ladella totuuden sanoja niin brutaalisti kuin vain ikinä voitte, sillä ei ole MITÄÄN merkitystä.

Te rajoitatte ITSE ITSEÄNNE vain lähinnä ITSENNE ja pakkoneuroosi "muodon" vuoksi. Tämä johtuu siitä että te olette tyhmiä, ettekä tiedosta mitään.
Esim ITSEÄNNE.Mutta vielä itse asiasta; tuossa Sika tekee edes minimaalisesti OIKEANLAISTA asiaa, eli jukaisee elukoiden ja mutanttien ja ihan Perus Neekerten nimiä ja ehkä jotain naamojakin.
Ihan kuten KUULUISIKIN. Esim "myymälävarkaat" kuten heitä hienostuneesti kutsutaan, heidän kuvansa tulisi totta-vitun-kai olla JOKAISEN myymälän SEINÄLLÄ, elokuvajulisteenkokoisina ...JULISTEINA !!
Mutta koska se haittaisi Valtion OLEMASSAOLOA tai sen "oikeutusta", sitä Magiaa millä se RIKOS teitä idiootteja vastan VERHOTAAN, ovelien ja ovelampien "Muurari" ääliöiden yms myyrien toimesta, niin ei tehdä. Koska : se olisi nähkää realistista ja TEHOKASTA ja poistaisi leijonan osan ongelmasta HETI.
Siat tarvii nähkää AINAKIN SEN näennäisoikeutuksen rikolliselle elämäntavalleen vitun vittupäiset paskapäät läskipäät paskakasat sadistiset kiusaajanpaskahousut, muutoin jopa te Tavalliset Älykääpiöt saattaisitte(!!) HERÄTÄ.


Huu nous.


Ja SE, olisi, kuten tiedätte, Valtion kielellä ilmaistuna "Kaaos ja Anarkia".
Se olis se sitten !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti