maanantai 6. helmikuuta 2017

Oikotiedosta....

Tässä muutama ote Oikotieto sivulta.

 ^ Toivoa sopii poikkeuksellisen hartaasti että noin ^ ei IKINÄ käy.
Ei koskaan !


Jep, se siitä; Hankamäki ON seinähullu. Ja jonkinlainen vitun kommari.
Perkele sentään.
 Soin "tuli kaapista" ja alkoi puhua, ei järkeä, mutta sinänsä ihan "tosisanoja" - ja julistautui jo itsekin epä-päteväksi oppositioksi eli "vastarannankiiskiksi" "Politiikassa".


Teuvolla on ilmeisesti ollut painavaakin asiaa. Ja tuohon tuli vielä muutama KYMMENEN lukijaa tuon määrän päälle LISÄÄ !! Teukka puhuu itsestään kolmannessa presoonassa ja saa saatana tuollaisen lukijamäärän ! Ja MINÄ kirjoitan suomen tunnetun historian älykkäimpiä ja hoksaavimpia ja parhaimpia juttuja ja valaisen teitä vitun muulinpaskat ILMAISEKSI, ja mitä MINÄ saan !??! KORKEINTAAN noin 10-20 lukijaa ! Oikotiedon kautta, joskus olen saanut tosin 100 ja enemmänkin, mutta SE on harvinaista kuin VOITTAA Veikkauksen Huijauksissa, anteeksi rahapeleissä / veikkauksissa.

Sitten on itse suuri älykkö ja Mahtava Mies, joka kulkee seinänviertä kuin rotta.


"Elämme Maalaus"........ tää on ....tää tyyppi...hei... ihan oikeesti....ei vittu hei, tää on kuin eversti Kurzt(ko?) se oli vai mikä, Ilmestyskirja Nyt leffassa. Ei voi kuin haltioituneena kuunnella ja/tai katsella hänestä uhkuvaa maskuliinista viisautta ja levollista vakavienkin asioiden pohdiskelua. On opettavaista langeta jalkojensa juureen.

Tervehdän Teitä hyvä Söör !


...Taaskin; mitäpä tuohon ^ jumalauta lisäämään !!Vittu kun noiden pölvästien idioottien kommarirottien kirjoituksia, tai lähinnä noita otsikoita, katselee - tulee sitä TODELLA kuvottuneeksi todentotta, siitä että jopa heillä on se jokin nimeltä "sananvapaus" !! Aivan. Vitun. Kammottavaa.

"Sananvapaus"han siis TARKOITTAA sitä että; me emme EHKÄ käy päällesi, jos sille päälle satumme.
- "Johtava Jengi"


Ei LUONNOSSA tarvitse erikseen "Lakeja" tai "Vapauksia" - sillä siellä ei OLE mitään yhtä yhdistynyttä muiden härnäämiseen, orjuutukseen ja kiusaamiseen ja kuppaamiseen ERIKOISTUNUTTA jengiä. On vain lajitelma sekalaisia, satunnaisia vihollisolentoja ja EHKÄ vihollis olentoja.

Kristus mitä pässejä. Mitä IIIDIIIIIIIOOOOOTTEJA !!! Mitä aivottomia zombeja ja vitun älyllisesti mitättömiä nahjuksia ja saamattomia laiskiaisia. Mitä munattomia Totuuden VIHOLLISIA.
Haistakaa kaikki vittu.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti