lauantai 18. helmikuuta 2017

Laittomat Siat


Siat on pahuudesta, ja rakkaudettomia pikku äpäriä ja kusipäitä. Jaa ja niin; ne rikkoo itsekin heti kun haluavat, mitä vitun "lakia" vain.

Vain idiootit kunnioittavat lakeja.

Herätkää vain tekin täällä pohjoisessa tähänkin totuuteen. Ei sika ole kenenkään ystävä eikä mikään HYVÄN puolustaja pahaa vastaan, se ON pahuutta vitun idiootit.
Eikä tähän ole mitään sanomista kenelläkään, mistään näkökulmasta, paitsi täysin sieluttomasta ja ajattelemattomasta ja tyhmästä ja sokean aivoiltaansumennetusta.Siat rikkoo siis TAAS lakejaan, kuten niiden laatijat ja "poliitikot".


Oppikaa tämä; ne on pahoja ja typeriä, alkeellisia sieluja, kuin ameeboja ihmiskropassa, joilla ei ole mitään sielua eikä kunnollisuutta, lahjoja eikä tunteita, eikä siksi mitään erityistä annettavaa. Ne on kaikki itsekkäitä pieniä ahnaita lieroja vailla moraalia ja katumusta, ne on psykopaatteja ja ihan tasan totaalisia kiusaajia. Mikään näistä ei ole VERTAUSKUVA.

Näin asiat ovat.Ja te itse asiassa tiedättekin tämän kaiken jo.

Me olemme nyt vain jostain syystä jumissa tässä kurjassa ulottuvuudessa, mutta MINÄ en sentään ole alkanut palvomaan kidnappaajiani ja komentelevia keskitysleirimme vartijoita ja muita vitun selkärangattomia sadistisia narsistisia itsekkäitä Pirun lieroja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti