tiistai 28. helmikuuta 2017

Anssi & Biisit

http://www.iltalehti.fi/kela/201702272200077390_kk.shtml

Kun tässä nyt jaksoin taas Blogatakin, niin kommentoin ohimennen tuotakin.

En tosin ehtinyt näkemään lainkaan koko ohjelmaa vaikka olin ihan odottanut sitä, mutten odota enää kun ...kuten sanoin "elämä murskasi minut" ....ei tässä kiinnosta oikein enää mikään, elämäkään lopulta, mutta kuitenkin.

Molemmat biisit on aika laimeita lässähdyksiä, mutta onhan noista kahdesta Anssin selvästi parempi ja muistuttaa jo vähän oikeaa musiikkia. SANNI tuntuu tekevän liikaa kaikkea ...kaikkia "jippoja ja jekkuja ja kikkoja" yms. Sanni ei osaa KESKITTYÄ, liian nuori ja innoissaan kai, itse asiaan tai jotain.
Ne Sannin tekeleet lähtee aina sille modernille ajalle niin tyypilliseen, valitettavan tyypilliseen, Veekerihölmöily-elehtiminen ja tekno"säkätys" osastolle. Joskus se voi jostain syystä toimiakin, muttei ainakaan nyt.

Tosin tuon biisin kertsi tai "kertosäe" on niin loistava ja hyvä ja toimiva, ettei Sanni SITÄ osuutta pilannut mutta muu biisi on ihan ihme sinkoilua ja kikkailua ja naksutusta ja ...sellaista "vähän liikaa" tyylistä.


Tuo esiintymispaikka näyttää sen sijaan kyllä oikein hyvältä ja omanlaiseltaan ja melko tunnelmalliseltakin. Ja kameran liikkuminen ym oli näköjään aika khuulia ja hyvää. Ehkä tuosta jotain tulee.

Tsiigataan jos ja kun tsiigataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti