lauantai 4. helmikuuta 2017

"Avaruuslaki"

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702032200064834_uu.shtml?ref=juurinyt_desktopOih...ohoohhoho..haha.AHAHAHAHAaaaaa...aijai....
Hei; ekskiysmii, mutta; mikä vittu on "avaruuslaki" !?!?!?


Vitun kääpiöt.Siellä ne nyt kuhisee keskenään, pikkusielut, onnesta soikeana säädellessään taaskin uusia "lakeja" !!

Minä haluan pois tältä planeetalta !!
Tällä paikalla on LOBOTOMISOIVA vaikutus meihin oikeasti TIETOISIIN !!!

L o b o t o m i s o i v a !Mihin te TARVITSETTE, vitun reppanat, jotain nimeltä "avaruuslaki" !?!?
Hei ?...mihin ?

On kuin puhuisi / kirjoittaisi jollekin vitun kaksivuotiaalle, joka ei oikein vielä käsitä esim sanoja tai käsitteitä tai itsekään miksi tekee mitä tekee.
Se vaan "tarvii lain" !! Sellanen se on ! 2 vuotias.

(Tosin ei se TARVI, mutta LUULEE tarvitsevansa).Myöskin: tämä vahvistaa sen käsitykseni oikeaksi (ei vasemmaksi! huom!), että suomen nämä "Hallitsijat" (kun TE ette viitti ITSE sitä "hallita" !) ovat ottaneet tietoiseksi kurssiksi, keinolla millä hyvänsä, tehdä suomesta jotain mitä he KUVITTELEVAT Amerikan olevan. Ja SE on jo vitun KAMMOTTAVA suunta !!!

Oi Ryssä hyökkää nyt edes sinä perkele, tai jotain !! Muuten nämä aivottomat kääpiöt todella aikoo(!!) täyttää koko maan jollain vitun "intialaisilla lahjakkuuksilla" ja lihoa 263-kiloisiksi ja pistää puuteroidun kiharaisen peruukin päähänsä ja alkaa opiskella jotain vitun kappalaa.

Arkkitehtuuri ON JO pilattu ja sama linja vain jatkuu, ei keskinkertaisuuksien maassa mitään perkele OIKEASTI MUUTETA -ainakaan paremmaksi- vaan näytellään "Edistyksellistä", ja se aiotaan ulottaa nyt myös näennäis-avaruusmatkailun puoleen.
Ja kun "Johdossa" on jumalauta ÄMMÄT(!!)..................niin.....ei kristus vittu sentään.... minkäTYYPPISEN Hindenburgin oletatte näkevänne ?
Minä vielä mietin omaa visiotani, mutta jotain tunkkaista ja typerää se on.


-


Luulen että kaikki nämä elantonsa "Laista" irrottavat vitun tuhohyönteiset tuntevat tällä(kin) hetkellä ihan siis konkreettista, fyysistä, kutinaa ja jotain sähköistä, KUN saavat taas surista ja parveilla jonkin niinkin tärkeän ympärillä ja parissa, kuin "avaruusLAKI" !!
Sillä eihän nyt perkele AVARUUSKAAN voi ilman "Lakia" olla herran tähden !!
Mielipuolten ja sadistien ja älyllisten kääpiöiden komennot ja julistukset ja älähdykset ja pakottavat toiveet ja typeryyden julistukset ja ahdasmieliset "visiot" ja haikeat unelmat, on ulotettava ankeuttamaan myös koko Kosmos !!


Hurraa !
Hurraa!


Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti