sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Kimin Avaruus-Odysseija osa.33

Kapteenin Blogi.
Tähtiaika 06.42 05.02.2017


..Sä blogaat taas, eikö vain ?...ekkö blogaakkin ?...BLOGAAT!! ...vittu mähän TIESIN sen ! Hei !...ttu sähän blogaat taas! vai mitä!! "

Tervehdys Liittouma, Kapteeni P tässä taas Enterpraissilta hei. Ja uusin tai jopa tuorein.... raporttini.


Olemme, menen siis suoraan asiaan jos suonette, saaneet Khateriinan niinsanotusti kiinni. Hän nimittäin ilmestyi, kuten jo ehkä tiedättekin (aluksessamme on vakooja!! joka on vuotanut tietoja luoja ties mihin).....mutta siis niin, hän ilmestyi komentosillalle viime viikolla........ mikäli olen maan päivistä ja viikoista alustavastikkaan perillä.
Hän ilmestyi kuin tyhjästä....eli siis aikalailla samoin kuin mitä siirrintä käytettäessä nyt kadotaan ja ilmestytään..niin nin hän ilmestyi siihen, onneksi minimi-miehityksen aikaan(!), kun paikalla oli vain Data ja Minä - ja hän ei varsinaisesti kommmunikoinut vaan huitoi Dataa tuollaisella valokepillä minkä näette Datan silmistäotetusta kuvasta ylempää^^.

Ja hän katosi lähes samantien, ehkä juurikin siirrettynä johonkin muualle, ehkä Soroseenin PERSEESEEN!! JUMAL....anteeksi...siis, ehkä hänet siirrettiin takaisin johonkin......................mistä hänet ensin siirrettiin tännepäin....ja näin...

Mutta, hyvä uutinen on se että olemme saaneet Kimiin yhteyden !!
Häntä ei ole vielä varsinaisesti LÖYDETTY, per se, mutta me olemme saaneet häneen puheyhteyden!! (Jos saatatte uskoa).

Olemme kyselleet häneltä kuulumisia ja missä hän ehkä olisi, josko hän on kenties panttivankina tai jotakin .....mutta tulokset ovat jääneet laihoiksi. Lähinnä Kim vain esittää tiukkoja kannanottoja oman tilanteensa suhteen ja siitä miten muut ovat hänen tilanteestaan puhuneet.

Olemme tallentaneet muutamia hänen lausahduksiaan, joista esittelen tässä pienen näytteen..
Ylläolevat ovat Maan Median esittelemiä, mutta lähes verbatim, versioita Kimin kommenteista.
Näyttäisi ettei hän siis juurikaan arvosta tilannettaan ja kenties jopa ihan kirjaimellisesti KIHISEE kiukusta ja raivosta, missä ikinä onkin.

Otamme tämän ja hänet, hyvin vakavasti, sillä kuten hyvin muistatte; hänhän jo ehti viimeksi kun oli muassamme, PURRA ainakin(!!) yhtä miehistöni jäsentä. Joten Kimin kanssa ei ole leikkimistä, missään muodossa. Ihminen tai Zombi.Mutta, koska Khateriina Zeta-Zombie ja Kimi "Jäämies" Räikkönen eivät ole juuri nyt tavoitettaavissa sinänsä, an sich, ja tilanne on edelleen päällä ja jatkuu, minun on siirryttävä raportoimaan aivan muista aiheista.
Joten.

- Kävi myös niinkin, kuten ehkä olette jo Förstiltäni kuulleet, että aluksellamme kävi vierailulla kuuluisa Entisaikojen Pornomuija suoraan Suomesta / Maasta.
Tällainen tyttö / nainen imeltään Rakel. Ja ilmeisesti myös "Liekki".."..siiiiiishhh..."


.."...shhhhhsssshh..."
Tämä pieni siro simpan....tämä nuori monilahjainen ja kaunis nainen, kävi täällä aluksellamme kyselemässä mm, ihan täysin kelvollisen Diplomaattisesti, sekalaista ..tietoa.... aluksen järjestelmistä ja mm ilmastoinnin pelaamisesta ja sen sellaisesta, ja myös siitä onko aluksemme Päivystävä Feministi edelleen hengissä ja tarpeeksi hyvin palkattu, vaikkei meillä mitään rahaa enää ole käytössä mutta onhan sitä, ja hän kyseli myös jos olisi mahdollista että HÄN aloittaisi ehkä jo ensikuun aikana Kullin siirtokunnan päämääräisissä esimies / esinais -tehtävissä.
Johon en sanonut vielä mitään, ja siirränkin vastuun ym asiassa teille hyvät Tähtiliiton Kolleegat ja muu Liittouman Väki.

Rakel itse jatkoi alukseltamme eversti Packaardin alukselle, häntä ...tai häneltä, kaikkea kyselemään.Ja mitä muutoin tulee kuulumisiimme aluksella...niin kai...jaa niin !!


Data yritti taas kuristaa minut !


*GGgrrrrrrrrr*                                                                                 *Hhnnnngghhhhhh*


Data !! Hahahaaa....hän on sellainen....energinen nuorimies ! Oivoi....


Ja yritimme myös päivittää (tehdä älykkäämmäksi) sen konemestarimme sen nee...nee, eli "omaa sukua" La Forgen, sen.


" Kapu ....mä nään tähtii !!....venaa!...emmä nääkkäään MITÄÄN !! Ähähähää.. "

Muuten tässä onkin ollut ihan ...melko rauhaisaa...... paitsi toki oli se ....no joo no se oli se yksi tapaus, kun yksi yövuoron miehistä tuli mysteerisesti raadelluksi ja tapetuksi ....

"Söör, on äärimmäisen todennäköistä että syyllinen on Chupacabra, ja että se on yhä kyydissä"  "Uskon täysin samoin Hra. Data"


Eli kyydissämme lienee nyt uusi Ylimääräinen Matkaaja, ns Chupacabra, jota joudumme nyt MYÖS metsästämään, Kimin ja Khateriinan lisäksi.

Eli kätemme on täynnä töitä toisinsanoen.


Eli..........joudun nyt palaamaan tuonne Komentosillalle ja liittymään etsintöihin.


Toistaiseksi; kiitos ja kuulemiin.
~ Fin ~

Kuppi kuumaan ÖörlGreitä..mit.? onko tämä vielä päällä? Haloo !?..Ei perk..

 *naps*
*naps*

Kapteeni tässä vielä, eli Kapteenin Blogin lisäosa, supplementaali.


Tohtori Murskaaja on huolissaan minun jatkuvista Raporteistani ja pelkää mielenterveyteni yms puolesta, mutta minä voin vakuuttaa että olen järjissäni ja pysyn (jotenkuten) koossa.

" Kuulehan akka...   anteeksi, Tohtori hyvä; minä pystyn kyllä lopettamaan raportointini koska vain haluan! "Over´n ´out
*Naps*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti