lauantai 18. helmikuuta 2017

Tilannepäivitys Blogiin

En ole jaksanut enää Blogata, sillä elämä on murskannut minut, sikäli kun se tänne kuuluu.
Ja KUN maailma yht´äkkiä tulee ja kävelee ylitsesi, jyrää sinut kuin katujyrä, ei millään muulla ole enää mitään väliä.

Olen herännyt itsekin pitkästä unen tai painajaisen omaisesta tilasta. Olin sittenkin vielä yhdessä Hybriksessä itsekin ! Ja nyt sitä seurasi elämäni kammottavin Nemesis.

KAIKKI tämä; maahanmuutto ja politiikka ja kytät ja valtiot ja lait ja sodat ja mitä tässä aina jankutetaan, muuttuivat silmänräpäyksessä kuin napista painamalla vähemmiksi kuin yhdentekeviksi.

Vain yksi asia lopulta herättää niin tehokkasti, ja luulen että tiedätte mikä, mutten halua sen tarkemmin täällä sanoa. Vain yksi voi todella PYSÄYTTÄÄ, ja sitten sen muistaakin oikein hyvin millä on väliä, ja miten millään muulla EI ole.


Yritän jaksaa jotain tässä vielä sanoa, mutta olen jo sanonut melko paljon kaikkea eikä juuri kukaan ole tullut sitäkään saarnaa noteeraamaan, niin totuudelle yms yleensä aina käy.
Mutta ne jotka HALUAVAT oikeasti jotain löytää, etsivät sen joka tapauksessa kyllä itse.

Vain pahuus ja totaalinen sielun pimeys TEESKENTELEE, kuin kyttä tai "poliitikko", ja on olevinaan milloin mitäkin, mutta jos jotain OIKEASTI haluaa niin............no kuten sanonta sanoo; sieltä missä on tahtoa, löytyy keinot.
Sen kun otatte tatuointejanne, läväreitänne, yms, tehkää sikäli mitä lystää, mutta muistakaa aina kaikessa Oikea Mitta.
Kohtuu kaikessa.
Sanottakoon vaikkapa vielä että, sain tästä totaalisesta elämän ja sen toisen, tarjoamasta kurmootuksesta myös yhden syvällisen ja verevän ymmärryksen tason lisää siihen miksi sitä on saatettu joskus jopa puolustaa jotakin maalänttiä, jopa hengellään.
Olinhan "patriootti", en nationalisti, jo aiemmin, mutta nyt olen yhä nurkkapatrioottisempi kuin ikinä ennen.
Mutta viis siitäkin lopulta.


Tässä ulottuvuudessa tai maailmassa tai elämässä tai mikä vittu lie, on väliä lähinnä yhdellä, ja se kuulostaa hippiklisheeltä.

SILLÄ on väliä. KAAAIIKKI muu on yhdentekevää.


Ja sitä te ETTE LÖYDÄ mistään valtioista ja politiikoista ja kytistä ja laeista ja muusta materian roskasta.

No mutta, tsiigataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti