maanantai 6. helmikuuta 2017

Suomi Kuolee Pian (Pois)

SKP

Wau.... .....jos jossain on ns "madonlukuja" niin tuossa ! ^

Vittu WAU !! Saamme siis mitä luultavimmin nähdä vielä senkin elinaikanamme; kuinka "Suomi" romahtaa / vain nätisti KATOAA maailmasta, kaikessa hiljaisuudessa, sihisten, ihan pohjaan asti.

Hyvin te vedätte !!

Tähän vielä päälle KAIKEN. MAAILMAN. KAIKKI. NEEKERIT. Yms murjaanit, joille EI OLE loppua, niin a vot !

Toisaalta; mitä MINÄ sitä surisin tai teitä !?!? Jos te olette näin vitun saamattoman ja Johdateltavissaolevan tyhmiä ja aivottomia pelkureita kurjimuksia, niin herran tähden, tehän kai ANSAITSETTE kadota !!!? Nou ?Muistakaa ennen kuolemaanne, Sitten Joskus; piestä KAIKKI Haloset ja Thoorssit yms krikettimailoilla muusiksi.


 ♫ Kiiiiittäkääämmme Rouvvaaaaaa ! ♬Tarua uutta ei nyt suomesta syntyvi o, mutta ehkä Somaliasta ?! "Taru uusi nyt Somaliasta syntyvi on, se kasvaa se kärsii se voittaa!" noin se kai meni, jos muistan Pete Parkkosta paremmin.

Onnea kai sitten Somput! Saitte uuden sinänsä ihan hienon maan (fyysisesti).

Mikäli tätä joku lukee siellä Tulevaisuudessa, ja ymmärtää / osaa tulkita tätä ruudulla tai missä lie vitun hologrammissasi näkyvää tekstiä, niin, ensinnäkin Haista Vittu! - ja toisekseen, MINÄ olin täällä ja todistan että "Suomi" niminen miniatyyrinen ja yhdentekevääkin vähempi "Valtio" tai mikä tää nyt oli, todella OLI kerran olemassa. Ns Ruotsin ja ns Venäjän välissä ja tavallaan Norjan alla. Siinä siis, sen "Viro"n yllä ! Siinä !

Tunkkainen kuin mikä, ja täynnä keskenään riiteleviä idiootteja älykääpiö lapsia. Kännääviä ääliöitä ja riidanhaluisia tiukkapipoisia idiootteja.
Eli mitään NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN tähdellistä ei ole kai lopultakaan menetetty.Lajitelma toinen toistaan ylimielisempiä ja koppavampia typeriä vitun ÄMMIÄ lähinnä. So ....yea Big Fucking Deal.


Cheerio !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti