tiistai 28. helmikuuta 2017

Oskarit 2017

Tuokin gaala tuossa taas oli, tuli minulle ihan "puskista". En ollut lainkaan perillä että se on taas jo nyt, mutta niin se oli ja meni. Katsoin sitä ihan pienen pätkän alusta, ja se oli myönnettäköön ihan hieno se uudenlainen aloitus, se Timberlaken sisääntulo ja lauluosuus juttu, mutta sitten.
Sitten lavalle asteli se vitun juutalainen kusipää tai ihan vain täys noubadi, joka on silti kuuluisa jostain syystä (luultavasti koska on Heimon jäsen) ja hän haukkui HETI kättelyssä, päin naamaa, Mel Gibsonin !
Se oli mielestäni jo melko vitun törkeää ja tökeröä ja tyhmää ja lapsellista ja tarpeetonta, ja perus juutalaista loputonta kostonhimoa.
Jutkuthan OVAT, no question about it, tämän maailman kostonjanoisin rotu. Ja he OVAT ROTU. Vaikka älyltään haasteelliset tiukkapipoiset kääpiöt aina keksii jotain muuta suustaan päästää, mutta päästäväthän ne paljon paljon muutakin. Typeriä kiljahduksia ja sylkeä ja kaikkea typerää.
"Maa on littee! käääääääk!"
"Et sä o mua viisaampi!käääääääääk!"
"Mä oon viisas ja kytät ja lait hyvii ja näi! kääääääääääääääääääääääääk!!"
Tuollaista.
Se on loputonta !

Gaalassa oli näköjään myös "törttöilty" oikein kunnolla, sekoiltu mm itse pääpalkinnon jaossa ja muuta noloa. Mutta olen Trumpin kanssa samaa mieltä; he pilasivat oman typerän iltansa tekemällä siitäKIN, ikäänkuin "Vasurit" ja muut juutalaiset muuta OSAISIVAT, "poliittista".
Ja antoivat sille planeetan RUMIMMALLE ÄMMÄLLE eli merylstriipille ansaitsemattomat aplooditkin, tajuamatta kai miten täydellisen osuvaa se olikaan !
Joskus tyhmät kyllä yllättää, ihan positiivisestikin. HAHAHAaaaa.

Tekee aina pahaa kun nuo Maailmankuulut ihmisapinat ja rodut ja maat ja kansat menee ja kohkaa tuolla Ulkona, keskenään, ja julistelevat itsensä ja toisensa "maailman" tai jopa jumalauta "Universumin" (!!) kauneimmiksi ja mitä vielä ! Vittu haistakoon saatanan solipsistiset materian lapset vitun !
Meillä on maailman kauneimpiin kuuluvat tytöt ja naiset ja miehistäkin hämmästyttävän suuri osa, muttei MEITÄ ikinä noteerata missään !
Mutta TIETÄKÄÄ suomalaiset että; te olette OIKEASTI eli siis TOSIELÄMÄSSÄ, sikäli kun olette, paljon KAUNIIMPIA ihmisiä kuin suurin osa anglosfääristä. Ne vaan osaa näyttää hyvältä KUVISSA ja FILMILLÄ; jotka molemmat MUUTTAA asioita ja vääristelee niitä, ja sen lisäksi he manipuloivat ja muokkaavat niitä. Plus noilla haliwuudin tyypeillä on käytössään maailman parhaimmistoon kuuluvat meikkaajat ja "meikkitaiteilijat" ja stylistit ja puvustajat ja mitä kaikkea. Personaltreineristä ruokavalion tarkkailijoihin ja he saavat aurinkoa ja liikuntaa ja ohjausta ja huomiota ja kaikkea hyvää, myös syötävää. Ja SILTI ne on melko rumia ja vähintäänkin tylsiä !!

Hyvä Suomi !!

Sanon gaalasta vielä 2 asiaa; sen että se kiinnosti minua ihanan vähän eli ei yhtään !!
Ja sen että, se oli todella todella lapsellisen naurettavaa kiukuttelua lähetellä Trumpille sieltäKIN jotain vitun läpsäytyksiä ja viestejä pitkin Twitteriä yms. Vittu antaisivat äijän olla rauhassa ja keskittyisivät ITSE tekemään jotakin khuulia ja hyödyllistä !!
Vittu jos ei saa suutaan auki kun "maata" "johtaa" NEEKERI-kommari, niin sellainen taliaivo pitäköön myös suunsa aika vitun visusti kiinni silloin kun ohjaksiin tarttuu vaaleahiuksinen, sinisilmäinen ja hyvin päteväksi osoittautunut valkoinen mies.


Pitäkööt oskarinsa ja kulttuurinsa ja näyttelijänsä ja neekerinsä ja juutalaisensa vitun anglosaksonikoirat. Vitun materialistiset lapset ja öykkärit.
Vitun maailmanvaltaajat.


Minä tyydyn kai sitten kotisuomeen, lopunkaiken. SEN parantaminen .....SE on jo jotain !


Eläkäämme me täällä. Pitäkööt ne tunkkinsa siellä.Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti