perjantai 24. helmikuuta 2017

Sekalaisia Julkaisemattomia Osa.1

Alan valmistella jotakin .......uutta ja seuraavaa. Saattaa Kapteenin Virallista Blogia sen mahdolliseen päätökseen aikanaan, ja täten alan julkaista sekalaista materiaalia jota minulle on kertynyt häiritsevä määrä ympäri konetta.

Tämä on sarjan ensimmäinen Julkaisu.
Otin vain kuvankaappauksia saamistani harvinaisen runsaista lukijoista. Aikanaan.


Hienoa !

Ja sitten otin näitä Bloginhakuja, eli sekalaisia hakusanoja joilla Blogiini on päädytty. Jotka ovat välillä melko outoja ja rivojakin, mutta tässä on nyt jotain.


Ja sitten on tällainen kuvankaappaus.


Siinä on Teuvolla ollut ilmeisesti painavaa asiaa ! HAHahaa, ja luvut 18 ja 81. Samat numerot toisinpäin, kiehtovaa. Siinä kaikki.

-

Sitten olisi ollut tällainen, mutta jäi aikanaan julkaisematta. Kuten niin paljon muutakin.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016091322308813_ul.shtml

Eli ..^ Nuo 2 vain ilmestyivät muistaakseni tuona samana päivänä silmieni eteen ja pidin sitä melko hauskana tai kiehtovana jotenkin.

-

Sitten oli tämä kaikki, ja tätä oli PALJON, tässä on vain pieni pieni osa tätä koko juttua. Joka ilmeisesti jatkuu tuolla taustalla yhä edelleenkin.
Eli Ryssät ja heidän doping huijauksensa yms jutut.
Se on kyllä ihme vitun sakkia saatana, ei voi muuta sanoa. Mutta HYVÄÄ on se että VIHDOIN maailma näyttäisi tajunneen asian ja kääntäneen selkänsä tuolle roistojen laumalle, ja Ryssät on potkittu ulos jo luoja ties mistä urheiluista ym.
Se on jo jotain, ja se on jo jonkinlainen alku.
Ryssä totta totisesti ON Ryssä vaikka voissa paistaisi. Eikä ne siitä miksikään muutu.

Ehkä heidän sisäänsäahmitut Kansat saavat vielä joskus vapautensa ja oman kulttuurinsa ja kielensä takaisin. Ehkä joskus ME kävelemme vielä Viipurissa ja ehkä joskus vielä se Suuri Suomi voi tulla takaisin. Tämän typerän huohottavan, omaan ylemmyyteensä tukehtuvan, typerän Cro-Magnon supermacho Poliisinpalvonta-tiukkapipo & Kontrolli kiihottuneisuuden tilalle. Eli ihan se OIKEA "Suomi" !

-

Olin ottanut myös tällaisen kuvankaappauksen.En ehtinyt lukea juttua enkä ole siitä edes kiinnostunut, mutta tallennettakoon tämä nyt tänne Viralliseen Arkistoon nähtäväksi.
Luultavasti tuo onkin huuhaata.
Taas vain yksi kirkuvien idioottien eli "Poliittisten Toimijoiden" eli luultavasti "Vasurien" ja/tai "Feministien" keksimä ja kaikkialla täten näkemä kuumehoureinen syy tehdä kaikkien maallisesta vaelluksesta yhtä jatkuvaa riitaa ja helvettiä. Niin se yleensä tässä elämässä aina on. Joku on aina olemassa joka pilaa kaikilta kaiken. Ja se joku on AINA(!) mukana ns "Politiikassa" ja "Laeissa". Voitte lyödä päänne pantiksi.


-

Ja sitten oli tämä harvinaisen kirkas ja selvänäköinen, rehellinen toteamus !!

Minä en tiedä mitä tuohon voisi enää lisätä ! Aamen söör.


-


Sitten taas kuva omista lukijamääristäni.

MINÄ pieksin itse Proffan !! AHAHAHAaaaaaaa.


Ja vieläpä ihan selkeällä marginaalilla !....  Hienoa.

-

Olen jostain taltioinut myös tällaisen....en tiedä mikä tai mistä se on, mutta tänne se piti pistää muistaakseni joten tässä se on.


....hämmentävä...eikö totta ?


-


Ja sitten on tällainen juttu, kun löysin itsensä Tunnan yhdestä kuvasta ja heimosta !!


"Amungme" heimo. Jostakin päin maailmaa.

Siellähän se on !! Tunna !!

-

Ja sitten halusin taas tuoda rumien rumuutta esiin.

KATSOKAA nyt näitä vitun hirviöitä.....ei kristus perkele sentään...Kuvottavaa ja kamalaa. Myötätuntoa miltei(!) herättävää.
Elämä on joillekin todella todella julma, ja tuo on yksi heistä.
Kuvitelkaa että siitä nuoresta pojasta, mikä vielä koulussa näytti luultavasti edes kaukaisesti ihmiseltä, voi muotoutua TUO tuollainen.....mikä lie vitun hirvitys. Tuo pullistuneet silmät omaava läskihelttainen pöyristyttävä hirviö !!
Melko uskomatonta.

Kuvassa hän kai näkeekin itsensä juuri peilistä ja yrittää totta kai olla näkemättä.He näyttävät..............molemmat rumilta miehiltä.
Siltä he "näyttävät nyt".


Aika kaameeta.Ja sitten on tätä perus junttikamaa........... aika kamalaa. Aika kamalaa.
En sano edes mitään, ihailkaa vain.

-

Ja sitten on tällaista, kun kävin tsiigaamassa Avoimet Työpaikat.
Törmäsin mielestäni ennätyslukemiin !! Katsokaa mitä määriä !
^^  !! Wau. Yleensä tuo on mielestäni ollut jossain 14.000 paikkeilla, mutta nyt on käyty jo yli 19:sta tuhannessa. Tokihan työttömiä on noin 500.000 mutta kunhan mainitsin.

-

Ja olen ottanut tällaisenkin kuvankaappauksen joskus. Vain tuon tyypin nimen takia. PasiPasiPasiPasi...pasipasipasi....-
Joten............................................ehkä tässä oli tämä ensimmäinen osa näitä Sekalaisia Julkaisemattomia. Ja ehkä tuo käykin muuten koko jutun nimeksi ja otsikoksi !Adios Amigos.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti