tiistai 7. helmikuuta 2017

Trumpista taas...

HETI kun joku muu kuin jokin vitun MuslimiKommariNeekeri jakaa käskyjä, niin kaikki vitun vatipäät älykääpiöt heittäytyy vaikeaksi.
HETI !!

Vittu mitä paskapäitä te olette, jumalauta.

Vittu JOS on olemassa tuo mitä te intätte ja vaaditte ja pakotatte sikäli kun voitte, muutkin sen "hyväksymään", tuo "Valtio ja Politiikka ja Kytät ja Lait" juttu, tuo Moderni Toteemipaalu ja Faarao, Oppineine Ylhäisine Pappeineen päivineen, niin TEKIN seuraatte silloin ja melko vitun nöyrästi ja kiltin kuuliaisesti niiden Sanelua ! EIKÄ niin että TE saate VALIKOIDA koska se mielyttää ja koska ei.
Ei se Keskus Auktoriteetti SITÄ varten ole, että TE saatte nyppiä rusinat pullasta ja valita mitä komentoja tai kehotuksia seurata ja mitä kiistää, vaan tehän SEU-RAATTE! niitä.

Ei Trump tainut nähkää PYYTÄÄ teitä pistämään Maahantunkeminen SEIS! vaan hän SANOI tai KÄSKI teitä tekemään niin, vitun taliaivot idiootit paskapäät läskipäät.Otsikkohan puhui jopa Trumpin EROTTAMISESTA !!


Ei jumalauta......minä heiluttelen täällä päätäni puolelta toisella.........turtuneen epäuskon vallassa.
..Vittu......................
....................
..
                      . ...                .....MIIIIIIIIITEN ylimielisiä pikku virtsalänttejä onkaan niin suuresta osasta Meidän Sukupolviamme, tullut !?!?!?!?
Vittu MÄ HÄPEEN teidän muidenkin edestä ja puolesta, koska olen jo oppinut että teiltä puuttuu häpeä kokonaaan.
Sehän toki onkin vain ylempien olentojen piirre. Ei ELUKKA mitään, MITÄÄN, häpeä.
Ne on kaikki alastikkin koko ajan herran tähden, kuten neekeritkin.


Kaikki saatanan raiskaajat ja lapsennussijat ja keplottelijat ja kommarit ja konnat ja suurrikolliset sekopäät paskapäät kusiaiset vittupäät alistajat komentelijat mulkut kyllä kelpaa, mutta jos paikalle saapuukin joku vähääkään tolkullinen ja realistinen, maskuliinisehkokin, MIES, joka yrittää siivota typerien rottajengiläisten jättämiä paskavanoja ja muita jälkiä niin SITTEN on aika Ryhtyä Toimeen !!
Jo Vain !


Tämä tilanne ei ole VAIN sen näköinen että "on KUIN nämä nykyiset idioottien sukupolvet olisi kaikki pelkkiä pilalle-lellittyjä älykääpiöitä idiootteja!" vaan pikemminkin on jo niin että; nämä Nykyiset Sukupolvet on kirjaimellisesti Avohoitopotilaita! Kehareita ja vajakkeja. Jotain minkä TULISI OLLA (hyvin "Poliittinen" ilmaisumuoto, eikö?) teljettynä johonkin vitun "tarkkikselle" tai keharien ja eläinten tarhaan tai johonkin. johonkin missa EI yritä IHMISET elää OMAA privaattia elämäänsä, rauhassa mielisairaiden ja muiden "haasteellisten" JAAATKUVALTA vitun möykältä ja räyhältä ja typeryydeltä ja lobotomisoivilta "kannanotoilta". Jotka on luultavasti ihan TAHALLAAN niin ärsyttäviä ja ultratyhmiä kuin on mahdollista.


En toki TIEDÄ, IHAN VARMAKSI, mutta olen MELKO VARMA että; Juutalaiset todella LÖYTYVÄT, tämänkin höyryävän, Sivilisaatiota TUHOAVAN paskakasan alta tai takaa !!!
Olen siitä MEE-LE-KO varma.

Vain niillä on tuo kerrassaan ÄLLISTYTTÄVÄ ja HÄMMÄSTYTTÄVÄ ja HÄMMENTÄVÄ ja MAAGINEN kyky, saada teidät Goyimien TYHMIMMÄT, sekoamaan ihan totaalisen täysin ja lopullisesti. Ja täten he päätyvät "kuin ihmeen kaupalla" aina ohjailemaan "ihmis historian" suuntaa.

Kai se vain on niin että he ovat TARPEEKSI ovelia siihen, ja koska HEILLÄ on "uhri pisteitä" tai miksikä sitä nyt sanotaan, ja MINULLA taas ilmeisesti EI, TE VALITSETTE kuunnella mieluummin niitä kuin MINUA.
Omaa Profeettaanne. Vitun paskapäät ääliöt.


Ai vittu etä minä sitten VIHAAN teitä, saatanan lantapäät perkele !


Haistakaa kaikki vittu !!

Mutta; voi Trump raukkaa, joka tapauksessa.
Olen Trumpin puolesta pahoillani, jota minä aniharvoin olen KENENKÄÄN puolesta.
Jukolauta minkä valtamerellisen paskaa ja pahuutta TODELLA, TODELLA(!!) Vitun Vihaista Puhetta hän onkaan saanut niskaansa ! Ja ilman MITÄÄN, YHTÄKÄÄN syytä.
Vain siksi että hän ei miellytä pehmeäpäisiä älyllisesti haasteellisia kusipäisiä vitun kääpiöitä.
Niitä jotka ovat "ikuisia lapsia" kai omasta mielestään, ja se on HYVE heidän mielessään.

Mutta Trump saa siltikin olla melko vitun ylpeä saavutuksestaan. Ensin kaikki se mitä hän saavutti Bisnesmaailmassa, ja nyt hän teki itsestään vielä Amerikan Presidentin !! Vittu; vetäkää "hipit" paremmaksi !!
AHAHAHaa....melko uskomaton elämä !?! nou ?
Kuin Richard Bransonilla ja tavallaan myös Bill Gatesilla ja mitä näitä nyt on.
"Tasan ei käy onnen lahjat" !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti