tiistai 7. helmikuuta 2017

Vitut Te Meistä Pääse™

Oooooooooooiiiiii, nohohohohooiiiiin !

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702062200066232_uu.shtml


HAHAHaa toinen noista jutun karvakäsistä on ite vieläpä KYTTÄ !!
HAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!


"Vaimo ja poika jäivät Irakiin.
- He ovat piilossa maaseudulla. Haluan heidät kuitenkin pian kanssani Suomeen, koska jengi löytää heidät jos haluaa.
Toisin kuin pääosa muista asukkaista, Ali ei ole vielä saanut ensimmäistä turvapaikkapäätöstä Maahanmuuttovirastosta.
- Mikäli päätös on kielteinen, niin valitan siitä ilman muuta. Jos minut lopulta käännytetään, niin tapan itseni (sanoo siis KYTTÄ). Mieluummin kuolen kuin palaan Irakiin jengien tapettavaksi.
Ali haluaisi työskennellä poliisina Suomessa. Hän toivoo, että koko perhe voisi muuttaa Tampereelle.
- Minulla on pitkä kokemus poliisin työstä ja olen hyvä siinä. Meistä tulisi hyviä ´suomalaisia´."


Juu kiitti, mut ei kiitti.

Kiitti.Toinen Julistaa ihan suoraan, joka siis EI OLE kyttä(!!), että "Suomi tarvitsee minua" !!!
HAhAHAHAH........voihan hevosen vittu !!

Jos olisin lapsena saanut kuulla, että "sinun tulevaisuutesi EI tule kulumaan 80-luvulla Sci-Fissä luvatussa Tulevaisuuden Maailmassa, jossa SINÄ saat omassa vitun kotimaassai tehdä mitä lystää, toteuttaa ehkä unelmiasi, eheheeii naiivi ystäväni, vaan SINÄ tulet kuulemaan kuinka Arabian hiekoilta itse itsensä tännekutsunut rotta Julistaa sinun TARVITSEVAN häntä!! ja sinä saat ELÄTTÄÄKIN äijän ja sukunsa ja monta muutakin sukua ja olla aika. vitun. hilijaa. asiasta jne! TÄTÄ kaikkea ja muutakin, sinä saat!!" ...niin....olisin joko pitänyt tuon sanojaa hulluna tai valehtelevana, satusetänä, tai olisin ehkä tappanut itseni tjns.

Mutten olisi kyllä ihan äkkiä osannut ajatella tuon olevan edes fyysisesti mahdollista, saati sitten kovinkaan todennäköistä, tai sen että Ruotsi ja ehkä myös Englanti, KATOAA minun elinaikanani ja muuttuu MUSLIMIEN temmellys ja tappo kentäksi. Ja syyttäen vain ITSEÄÄN.
Tilanne on JO täysin absurdi.Ja TE olette tämän tilanteen AIHEUTTANEET, ihan tasan totaalisen TOD! ihan ITSE, saatanan kusipäät psykopaatit itsekkäät solipsistiset vitun niljakkeet loiset "Arkadianmäellä" (jota nytkin remontoidaan Kansalta VARASTETULLA rahalla!! "Päättäjien Palatsia" kunnostetaan, koska sitä "tarvitaan" ....johonkin?) ja kaikki te vitun aivottomat ja laiskat perkeleen myyrät jotka piileskelette siellä tunkkaisisa vitun "Virastoissa" ja kiusaatte isona laumana ihmisiä, käyttäen kytän käpyaivoja imbesillejä fyysisinä sotilainanne. Mutta TE, kytät ja muut vitun "Viranomaiset" kusipäät Luciferin huorat olette tämän KAAAIIIKEN aiheuttaneet ihan ITSE, ja TE muuten myös SIIVOATTE tilanteen AAAIIIVAN ITSE !!!

TE lusikoitte tämän kakan takaisin ihan omaan suuhunne.Ja samalla; Tavalliset Työssäkäyvät Perheenisät hoi; kuuuuiiiinka vitun kauan teillä kestää aloittaa koko maan kattava Yleislakko !?!? Hei !1? Mikä tässä vielä mättää !?!? Mikä viipyilee näin ?!?! Mikä maksaa ?!?!? Mistä se on kiinni !?!?
Hei !?!?
Haloooo !?!?!?

HAAAALOOOOOO ?!?!?!?


HAAALOOOOO ?!?!?!?


Niin kauan kuin "Poliitikot ja kytät" yms paskaläjät SAAVAT teiltä OTTAA ilmaista rahaa, "Veroja", tämä ihan KAIKKI jatkuu. KAAAIIIKKI "Poliittinen" on käynnissä niin kauan kuin on "Veroja" eli ryöstösaalista.

Tapa LOPETTAA "politiikka" on lopettaa "Veron"maksu. Tapa lopettaa se, on TAISTELLA. SOTIA "Valtioksi" kutsuttua vihollisarmeijaa ja ammattiLOISlaumaa vastaan. Ja uskokaa pois; ne on HELPPOJA kohteita missä vain taistelussa. Kytätkin. Ei niitä tarvi kuin LÄPSIÄ ja ne juoksee paniikissa pöydän alle, jollei niitä ole 10 vs 1 suhteessa. Ne on KAIKKI pelkkiä paskahousuja ja psykopaatteja, SIKSI NE ON MITÄ ON YLIPÄÄTÄÄN!! ALUNPERINKÄÄN!!!

Eli ei muuta kuin Soinin Timokin vain mars! mars! lapionvarteen vitun ällöttävä tyhmä plösö, ja KAIKKI "poliittiset" Stadilaiset vitun tympeät typerät ämmät niinikään, jotka ei luultavasti ole ikinä edes käyneet Stadin ulkopuolella.

Jonkin yökerhon vessassa meikkaillessaan porukalla, kuin Sinkkuelämää tytöt, peilin edessä, he luultavasti "parantavat maailmaa" ja sitten tulevat sieltä esiin telkkaan tai johonkin ja Sanelevat MINULLE miten elää ja olla ja mitä saa ja ei saa sanoa tai tehdä tai kokeilla tai käyttää tai what-the-fuck-ever; hei pissaliisat paskapäät; haistakaa vittu ! Ja ketä helvetti te luulette olevanne !?!?
MITÄ te luulette ELÄMÄN olevan ?!!?
MIKÄ te luulette MINUN olevan !?!?


HAAAAALOOOOOO O O  O!?!?


Samoin; kuka tai MIKÄ vittu on olevinaan tuo vitun Ächläm-Sächläm-ÄbäläwäBälä-Chächläm joka saapuu minun maisemiini ja ILMOITTAA vain että "mä jään tänne. Ja ei se mitään vaikka et itte haluaisikaan...ei se mitään! Nou problem man, mä jään kuitenkin, joka tapauksessa. Notkumaan ja vetelehtimään tai johkin töihin tai jotain. Kiitti. Kunhan vaan ilmotin."


Ja HEEEIIII !! Välikysymys muuten !!
- Oliko, nin, minkä tyyppistä HYÖTYÄ a) kytistä tai b) "Laista" - kun nin näitä ählyjä ja murjaaneja ja nekruja alkoi vain KÄVELLÄ ja madella ja ryömiä ja tulvia ja vyöryä ja saapua bussilla RAJAN yli !?!?! Niin nin OLIKO niistä jotain de facto, konkreettista HYÖTYÄ ?!!?
TOSIELÄMÄSSÄ ?!?!?! Nyt en puhu abstraktioista ja SANOISTA ja kuvitelmista ja impressioista (vaikutelmista) PÄÄSSÄNNE Hyvät Älykääpiöt Paskapäät Idiootit, vaan ihan tästä fyysisestä todellisuudesta TÄSSÄ ja NYT.
Oliks nin noista jotain ETUA ?!!?!? Jotain HYÖTYÄ !?!? Vai onko ne kaikki kääntyneetkin UUDEN ISÄNNÄN tai EMÄNNÄN alaisina - TEITÄ VASTAAN !?!!?

HUPS!!!


HEHahah...ha..aijai.... : | .... haaaa......juuu.. jaaha...mitenkä niin saattoi iteasiassa oikeestaan muuten käydä ?..."Maahanmuuttoviraston mukaan Ashraf Al-Janabi ei ole objektiivisesti tarkasteltuna kansainvälisen suojelun ja turvapaikan tarpeessa. Kielteisen päätöksen mukaan häneen ei kohdistu Irakissa hengen ja terveyden uhkaa.


- Valitin kielteisestä päätöksestä hallinto-oikeuteen. Olen sunnimuslimi ja Bagdadin shiiamuslimit vainoavat minua, se täytyy teidän suomalaisten ymmärtää."

Niin tai no joo....no, jos nyt vielä enemmänkin TOTTA puhutaan niin ei; meidän ei tarvi ymmärtää YHTÄÄN MITÄÄN. Varsinkaan liittyen sinun tai muiden Arabian erämaan olentojen tilanteisiin.

Mutta myönnettäköönkin että kyllä! Äijällä ON tottavie pokkaa, vaikka muille jakaa.
Menee planeetan toiselta laidalta toisella, kuin jokin vitun AngloSaxonin paskapää ja alkaa SANELLA, taaskin "kuten AngloSaxoni", paikallisille asian laitaa selväksi, kuinka häntä siellä TARVITAAN ja se on vain vääjäämätöntä ja luonnollista ja mitä lie muuta, Jeesuksenkin sanelemaa ja tarkoittamaa ja kaikkee. MINÄkin voisin kyllä toisaalta lähteä esim johonkin vitun Marrakeshiin tai Boliviaan ja yrittää inttäen sanella siellä niille VITUN JÄSTIPÄILLE että "se teidän on ymmärrettävä että suomessa paitsi PELATAAN jääkiekkoa, niin siitä TYKÄTÄÄN!!!?....ettekö te nyt jo perkele ala tajuta tätäkin asiaa saatanan juntit lapamadot!?!?"

No eniwei..... jäädään venaan KUNNES noista jompikumpi tai molemmat, yhdessä tai erikseen, "tallentuu turvakameraan, tunnistatko heitä?" - eli raiskaa ja/tai ryöstää jonkun. Ehkä jopa MURHAA.
En tiä....mutta onhan sekin mahdollista !
Niinkuin on MAHDOLLISTA myös vain kävellä suomeen ja ottautua Suomalaiseksi.Kaikki on mahollista hei !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti