tiistai 28. helmikuuta 2017

Sekalaisia Julkaisemattomia Osa.2

Tässä lisää sekalaista niinsanotusta bäcklogistani.Ai sii... minulla oli näitä kaksikin. Tuo on siis iltalehden sivulta !! Toimimaton videosoitin.


-Tuosta vitun plösöstä hirviöstä minä otin kuvan kai vain siksi, että; kattokaa ny perkele !! Perkele sentään KATTOKAA sitä !!

Ai Kristus vittu minkä näköinen saatanan kuvotus ja kammotus. Tuo Lontoon bossina ja Amerikassa hääri jihadisti-muslimioperatiivi-Marxisti-NEEKERI !!!

Nämä ajat on olleet, ihan tasan oikeasti, sanokaa mitä sanotte, mutta nämä ajat on TOTISESTI olleet aika vitun kurjia ja rappiollisia ja mitä kaikkea.
Mutta sellaistahan elämä aina näyttää tässä  ulottuvuudessa ja  planeetalla, olevan.

Tuo ^ tuonnäköinen saatanan pölvästi pitäisi tietenkin, kuten suurin osa ns "Poliitikkoja", sulkea johonkin pimeään eikä ikinä(!) tuoda sieltä esiin tai näytille, eikä tietenkään missään nimessä OLLA ESILLÄ ja se KEULAKUVA !!!! Eli tilanne on siinäkin täysin nurinkurinen.

-

Sitten on tämä, jonka olen EHKÄ saattanutkin jo julkaista, mutten muista enää joten pistetään varmuuden vuoksi.Hämmästyttävällä tavalla on alkaneet maailman asiat TAAS liukua kohti sitä yhtä apinoiden NORMAALITILAA eli orjuutta. Täällä meillä suomessakin.
Näin käy AINA, koska SAMAT IDIOOTIT joko valitaan tai ÄNKEVÄT VÄKISIN "johtoon". SIITÄ yksin se johtuu, eikä juuri mistään muusta. Samaten TE ITSE voisitte pitää itse itsenne vähän paremmin kurissa ja järjissänne ja tietoisina niin kaikki olisi melko O.K.

-

Kävin joitakin kuukausia sitten jonkin seksivälineliikkeen sivuilla, ehkä kaalimato tai jokin. Tsiigaamassa.....mitä lie. Ja sielä oli tällainen..Eli siis ihan kirjaimellisesti: perseeseentyönnettävä kultamöykky !!! Ei vittu......................ajatelkaa .....KULTAA !!! Jota siis työntää PERSEESEEN !!?!?!? ...........OK.
Sellainen on maailman ihminen.

Nuff said.

-

Sitten !


Silloin joskus kivikaudella kun tuo ^ oli vielä tuore uutinen, minä aloitin siihenliittyvän oman kirjoituksenkin ja se etenikin jo ihan hyvän matkaa, mutten enää löydä sitä joten täytyy suoltaa jotain uutta tässä ja nyt ex tempore.


SIINÄ^^ on yksi SUURI SYY siihen miksi suomessa ei IKINÄ mikään TOIMI. Siis oikein todella TODELLA toimi. Sillätavoin jouhevasti ja kulkevasti ja sujuvasti ja flow-tilassa ja luontaisesti ja orgaanisesti yms jne. Koska täällä keskitytään kuten nuo Gordon Rämsin ohjelman idiootit ravintolanpitäjät VÄÄRIIN ASIOIHIN ihan täysin !!!

Täällä on nimenomaan näitä keskinkertaisuuden MÄÄRITELMIÄ; eli robotteja jotka kuvittelevat että jotain hienoa ja hyvää ja yleishyödyllistä saadaan aina aikaan sillä että seurataan ei edes orjallisen, mutta ROBOTTIMAISEN pilkuntarkasti joooooka vitun ohjeneuvoa ja sääntöä, ja lakia ja määräystä ja suositusta ja suosituksen määräilevää suositusta ja ohjeistusta. Täällä siis toisinsanoen keskitytään MUOTOON yli SISÄLLÖN !
Ja sen käsittää varmaankin jopa zombiksimuuttunut kissakin, ettei sellainen tietenkään vetele ja toimi. Siitä ei tule mitään muuta kuin kaaos. Jota idiootit LUULEE itse hyvinkin tosissaan työntelevän teoillaan loitommas !!! Kun ne nimenomaan kutsuvat sitä puoleensa !!

Mutta siis niin, nuo vitun "työkortit" ....ai kristus mitä totaalista vitun tympeää kyykytyspaskaa !! SEN vielä käsitän että jokin kurssi tai kortti haluttaisiin niille jotka on töissä jossakin moottoritien varressa tai muussa melko VAARALLISESSA paikassa, mutta kun tuo kortti, ja olen tsiigannut, vaaditaan lähes JOKAISEEN Rakennusalan työhön, niin kai sen nyt käsittää tyhmäkin että ne HIDASTAA ja pahimmillaan sabotoi ihan TÄYSIN kaiken, KAIKEN, ns "rekrytoinnin" eli SUOMEKSI "värväyksen" eli oikealla ja käytetyllä ei-hienostelevalla kielellä; palkkauksen tai työhönoton tjms.

Eli siis se on TAAS; vain yksi kapula lisää "Yhteiskunnan" rattaisiin, kusipää"poliitikoilta" jotka ei kelpaa ITSE mihinkään elämässä, kuten se hikinen tyhmä läski koulussa jota kukaan ei halunnut valita urheilujoukkueeseen, joten he sieltä valitsemattomien joukosta sitten "ylentävät" itsensä sosiaalisesti; määräilemällä muita ja heittelemällä muiden elämien rattaisiin JATKUVASTI (jottei tilanne ikinä oikein SELVIÄ) kapuloita ja huutelemalla käskyjensä lomassa rivouksia ja loukkauksia ja uhkailemassa kytillä (kiusaajia ja typeriä paskahousuja) ja "laeilla" (uuu! ai oolmost giv a fak!) ja sakoilla yms jos heidän VAATIMUKSIINSA olemassaolon suhteen ei suostuta. Välittömästi !!
Hei paskapäät; mitä vittua TE siellä MEILLE huutelette ?!?!!? Perkeleen läskipäät, teitä pitäisi vain tulla vetään lättyyn, jok´ikistä, kutakin vuorollaan ja oikein ninQ K U N N O L L A !! Niin että näette ihan OIKEITA tähtiä vielä kuukausia !!!
Näin siis tietenkin ja tottakai PITÄISI käydä, kuten itsekin helvetin hyvin tiedätte.

Tämäkin vitun JUONI on vain yksi metodi LOPUTTOMIEN joukossa, jolla "poliitikot" ym "byrokraatit" eli ylimääräiset ja häiriköivät syöjät, yrittävät roikkua jutuissa mukana ja olla jotenkin "tarpeellisia" mikä on se vihoviimeinen asia mitä he OVAT.
Ei ole MITÄÄN tarpeettomampaa KUIN juurikin "politiikka ja poliitikot ja kytät ja lait" ym roska. Loiset siinä näyttelevät tarpeellista, ja TE vitun idiootit näyttelette mukana ! SIINÄ on "kupletin juoni" !

Haistakaa kaikki vittu.
Minä oen niiin pettynyt teihin.
Niin vitun pettynyt.
Ette uskokaan.

Tuo on kaikki HYVIN HYVIN tyypillistä touhua pikkusieluille, kaikki tuollainen toiminta toiminnan takia. Kunhan tehdään vain jotain. Mitä vain.
Kunhan vaikka vaikeutetaan niin perkeleesti kuin ikinä osataan ja kehdataan, KAAAIIKKEEAA, jeeeaahaaa, ja sitten ihmetellään kun mikään ei toimi eikä synny sitä idioottien haikailemaa Ikuista Talouskasvua.
Siighail.

Eli: erilaisilla korteilla halutaan vain lisätä BYROKRATIAN määrää ja "tarpeellisuutta", ja olla tiellä jotta jouduttaisiin keskittymään (ja tuhlaamaan aikaa!!) siihen mitä joku tyhmä läski vitun ämmä jorisee jossakin vitun naurettavassa pleksilasikaapissa KELAssa, milloin mistäkin paskasta. SEN SIJAAN herran jumala että; se paska mentäisiin ja otettaisiin TYÖN ALLE !!!!

Siinä siis ETETÄÄN TYÖTÄ toisinsanoen. Sekä syntymästä, että sen teko, ja sikäli koko asian mitä sillä haluttiin saavuttaa, toteutuminen.

Vitun älykääpiöt perkele.

-


Ehkä siinä oli tämänkertainen sekalaiset kokoelma.


See you later.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti