maanantai 20. helmikuuta 2017

Pieni-Suuri Suomi (!?)

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/rakentaja-lehto-asuntojen-kalleus-safa-mafian-syyta---sadan-tonnin-kaksiot-mahdollisia/iyzXUjMN


Tämä on niin tätä. Tämän takia, muun muassa, suomessa ei ikinä tulla saavuttamaan MITÄÄN optimaalista; te olette kertakaikkiaan vain liian pieniä ja kireäpäisiä, materialistisia "sieluja".
Vitun idiootit.

Ahneita ja sokeita ja ylimielisiä ja typeriä.

ANTAKAA PERKELE OLLA ja ELÄKÄÄ ja antakaa toisten elää !!!! KUINKA paljon helpompaa voisi mikään "vaatimus" ylipäätään olla !!?!?

Me emme enää elä Sodan Ajan Maailmassa ja Suomessa, vaan tässä ja nyt. Ja kaikki on jo muuttunut, joten te voitte ihan hyvin päästää niistä totunnaisista Toimintamalleistanne irti, maailma jatkaa kuitenkin radallaan kuten Anssi Kelakin laulaa, eikä sitä kiinnosta miten kurjiksi täällä koetetaan toinen toisemme tehdä.


Hannu Lehdon mukaan Suomen Arkkitehtiliitto rajoittaa tervettä kilpailua. Pohjoisestä etelään tuleva arkkitehtitoimisto on heikoilla.


Tuota se on suomessa AINA. Joku idiootti jossain RAJOITTAA jotakin.
En voi sanoin kuvailla tuon typeryyden ja alhaisen itsekkään kusipäisyyden määrää mitä tuollainen toiminta muutenkin on, ja lapsellista(!!), mutta vielä NÄIN vitun karussa ja vaikeassa ja kurjassa maassa !


Kuten tuo Lehto tuossa taisi sanoa, jos ei samat rakentajat esim, pääse toistamaan ja toistamaan sitä mitä tekevät, ei siinä synny ammattitaitoa tms.
Ainoa mitä suomessa PITÄISI tehdä on melkolailla sama kuin koko planeetan joka kolkassa; poistaa "Politiikka" kokonaan ja lait ja kytät. Ja maailma parantuisi YHDESSÄ PÄIVÄSSÄ.
Muttei kukaan usko tätä koska olette tyhmiksitehtyjä idiootteja jotka on uskoneet kaiken väärän ja unohtaneet kaiken hyödyllisen, syvällisen ja oikean.
Sellaista on elää pimeydessä.

Ei ne muinaiset megaliittirakentajatkaan, keitä olivatkin, luultavasti olisi kehittyneet tasolleen siinä melko vitun vaikuttavassa ja mystisessäkin jutussaan, jolleivät olisi saaneet toistamalla toistaa sitä halki pitkien aikojen, aina vain parantaen sen kaiken ymmärrystään ja tekniikkaansa ja teknologiaansa yms.
Sanoo tuon kai jo maallinen ihmisapinaolennon järkikin ?!

"Poliitikot" ja kytät yms on vain lapsi-sieluja, joiden kai ANNETAAN huseerata koska siten lapset oppivat, mutta YMMÄRTÄKÄÄ että niiden SIETÄMINEN alias "Suvaitseminen" myös merkitsee meidän vanhempien sielujen tappiota tässä elämässä. Antaako niiden kehittyä sielunsa evoluutiossa omalla kustannuksellaan, vaiko yrittää kahlita lasten pahuutta ja rajoittaa rajoittajia !?!?
MINÄ sanon että pistetään rajoille stoppi. Ymmärtäkää tämä kukin oman tietoisuudentasonne mukaan.Kaikki mitä "poliitikoilla" ja kytillä ja muilla typerillä ja aivan uskomattoman INHOTTAVILLA typerillä vitun dorkilla jästipäisen härkäpäisen taulapäisillä idiooteilla on, on kuvitelmia ja luuloja. Suuria HARHALUULOJA ja neuroottisia ajatuskulkuja joiden vankina he itse ovat, siksi heillä on ylipäätään koko käsite "vankila" mielessään !
Oppikaa nyt jo tämäkin perkele !

Maailmankaikkeus ja sen fraktaalisuus on ILMISELVÄÄ ja näin yksinkertaista. MINÄ en saata käsittää että on olemassa joku muu kuin minä, joka EI näe tällaista. Minä NÄEN kaikki nämä maailman KAAVAT hyvin helposti.
Tokihan sen kääntöpuolena on se että saatan kieltämättä äityä negatiiviseksi tai turhautuneen ärtyneeksi yms, mutta minkäs teet ?! Se on vähän kuin katselisi jotain yksinkertaista eläintä, sitä näkee SELVÄSTI sen ongelmat ja niiden päivänselvät ratkaisut, mutta jos niitä yrittää sille saada perille ...........se luultavasti ainakin yrittää purra. Kyttä taas "pidättää" eli kidnapata kuin jokin vitun seksuaalimurhaaja, ja saada sinulle jotain nimeltä "syyte" jottei tilanne olisi sentään liian helppo. Kytät ja poliitikot ja syyttäjät ja KAIKKI jotka liittyvät MITENKÄÄN tuohon kusiaisten verkostoon, toisinsanoen kerjäävät turpaansa, day in, day out, ja minä olen alkanut luulla että ne KAIKKI kyllä TIETÄÄ sen ITSEKIN vallan vitun mainosti !


No mutta tuo ei nyt liittynyt tuohon linkin aiheeseen sinänsä.

Siinä se taas tuli esiin; suomessa on AIVAN LIIKAA, eli enemmän kuin yksi, kaikenlaisia komiteoita ja suunnittelulautakuntia ja niiden hyväksymisen esikuntia ja komentoketjuja komentoketjun perään, ja konsultteja ja muita yhdentekeviä vitun paperinpyörittäjiä ja päällepäsmäreitä ja typeriä tyhjäpäisiä aivottomia lobotomisoituja suutaansoittavia vitun ameeboja, kuten kytät ja poliitikot, jotka KIUSAAVAT toisia koska eivät osaa muutakaan.
Sitä tuppaa tekemään sen mikä tulee luonnostaan ja minkä osaa.

Ja mitä nyt LUULETTE häirikön ja/tai kiusaajan osaavan tai tekevän ?MUISTAKAA muuten kaikki tämä mitä teille NYT ja TÄSSÄ saarnaan ja sanon, KUN kuolette ja joudutte siihen "elämänläpikäymisen / arvostelun" tilaan. *Kun sielunne punnitaan totuuden sulkaa vastaan ! MUISTAKAAKIN Perkeleen Perkeleet.

* Muinaisegyptiläisten versio / tapa kertoa, asiasta.


MINUN SUOMENI on kaikkea tätä Suurempi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti