torstai 2. helmikuuta 2017

"Valvira" vs Kapitalismi/Bissnessss

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702012200063727_uu.shtml


M IIIIII T Ä    ....tai siis "anteeks täh?"...sanotaan näin !

Eli ...ei suorempaa Kapitalismin ja liike-elämän ja tienaamisen ja bissnexen ja kauppiaiden tulojen ja firmanpyörittämisen ja elinkeinon harjoittamisen ym VASTAISTA kommunistista-Marxistista sabotööritoimintaa sattui teille juolahtamaan siihen vitun torakan tajuntaanne / kissanpaskantasoiseen mieleenne ?!?!
Ei kyllä tämä on pakko sanoa(!!): MITÄ V I T T U A ?!?!?!!


"Hei .....nin......tehkää te ninku kaikkee ja näi?...junou? nin ME sillävälin tehään siitä NIIIIIN hankalaa kuin on tässä elämässä mitenkään, millään keinoin, mahdollista !! NIIIN. HANKALAA!!"

#NiinHankalaa!!!Valvira tsiigaa että __________________ tulisi olla kielletty.

Ai sii....ai sii, tiättekö, MINÄ, katson että VALVIRAN tulisi olla kielletty ! Ja myöskin; linnassa.Toivon että teillä Lainkuuliaisilla Vitun Idiooteilla on THUMOSTA iskeä vastaan eli olla vain tottelematta, näitä ventovieraita vitun kusipäitä paskaruuttia joiden mielestä "se mitä muut tekee, pitäis olla kiälletty".

Vittu että VOI olla jumalauta ottaa !!!


Noin ns "Poliitikon" "pää toimii" - se EI toimi.
Ne on tuollaisia totaali-autistisia ja aivan hengensalpaavaan äimistyttävyyteen asti solipsistisen omahyväisiä ja itsensäympärille kääriytyneitä kusipäisiä mitättömiä nynnyjä käppänöitä rotanpaskoja, jotka "työkseen" KIUSAA muita ihmisiä kyttien lobotomisoitujen taisteluzombi-idioottien avulla. Joita ilman siis "Poliitikot" "söisivät lyijyä" TODELLISUUDESSA melko nopeasti. Ja HE tietävät  tämän luullakseni AKUUTISTI !!
Toisin kuin SINÄ, vitun ruisleipää jäytävä, hiihtoa ja formuloita seuraava vitun kenopäinen muuli luullakseni / tietääkseni / lähes VARMASTI.

Kun syntyy tyystin hyödyttömäksi ja luotaantyöntävän superÄRSYTTÄVÄKSI vitun kusipääksi, ja groteskin rumaksi, ei sitä kai jää muitakaan vaihtoehtoja kuin ryhtyä kyttien komentajaksi ja käyttäjäksi / operaattoriksi, ja alkaa Sanella kaikille koko elämänpiirissä kaikki ja loputtomiin ja aina ja kaikialla ja pyymättä ja ärsyttäen.
Ja jos siitä ei tykkää........"joku voi tulla ikkunan/oven taa" ...ehkä susikoira narunpäässä tai jotain....huu nous...?

Heillähän on, äftrool, siihen hyvät syyt ja erityisoikeus.KATSOKAA ny, vitun aivottomat huohottavat paviaanit, tuota "Poliittisten Toimijoiden" KÄYTTÄMÄÄ KIELTÄ!!
Vittu: K A T S O K A A sitä !!!

Pitäisi olla, tulisi olla, ei saa olla, täytyisi ejakuloida, pitäisi rientää, olisi juostava, tulisi olla suorassa, menisi jo pois....blääblääblää ad NAUSEAM. He toisinsanoen kirjoittavat ja puhuvat kuin olisivat J U M A L A.

He SANELEVAT todellisuudelle ja sen lukemattomille olennoille, miten asioiden "tulisi" olla.

Näin tekee Dai Haard kusipäät ja psyko ja sosiopaatit, näin tekee rikolliset mielipuolet mutantit ja kytät, näin tekee vapaamuurarit ja juutalaiset ja KAIKKI "vasemmistolaisuuden" variantit ja versiot ja haarat ja muodot, näin tekee lyhyestisanoen; idiootit kusipäät kiusaajat Luciferin paskaläjät häiriköt ääliöt.
Mieltä vailla syntyneet paskapäät hyttysparvet. Jatkuvasti inisten ja häiriten ja verta kärttäen. Ikäänkuin heillä olisi siihen jokin vitun "oikeus".


Hei Hybrismulkku, hei ! Jos sinulla on oikeus kiusata minua koko elämäni, minulla on oikeus AMPUA sinut !!!

Pohdiskele tätä hetken aikaa vitun paskapää !!
O.K ?


* - * - *

Sitten ihmetellään kun suomessa ei ikinä mikään bisnes kukoista tai toimi, ja jengi jää vaille sitäkin vähää työtä.Mutta eniwei, tässä vielä lopuksi MINUN VAATIMUKSENI.

- Valvira niminen kusipäiden määräilijöiden ja päällepäsmäröivien imbesilliäkin vielä paaaaljon tyhmempien supermulkkujen kerho on hajotettava, ja sen jäsenten TULISI / PITÄISI OLLA mieluiten a) vankilassa tai b) jossain päin Mongoolian vuoristoseutua / Siberiaa tai c) kuolleina.

Tai jos ALEPA tarvii kassoja / hyllyttäjiä niin ehkä siellä.

Kiits.(sic!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti