keskiviikko 2. syyskuuta 2015

NYT sitten !

http://suomaliansanomat.blogspot.fi/2015/09/hs-valehtelee-maahanmuutosta-lukijat.html



" MTV Uutiset pitää pienen hengästystauon turvapaikka-, maahanmuutto- ja kaikkeen tähän aihepiiriin liittyvässä kommentoinnissa eikä avaa kommentointimahdollisuutta näihin uutisiin.
Emme halua sulkea suita (?!?? W H A T !??!). Sosiaalisessa mediassa on tilaa kaikelle – myös älämölölle sitä riittää. Mutta vastuullinen media ei voi katsoa sitä, miten ihmisarvoon suhtaudutaan päivästä toiseen sen omilla uutissivuilla ja sinne tulevissa vihakommenteissa.
Niiden siistiminen alkaa olla jo isompi työ kuin uutisointi, ainakin raskaampi.
Päätös on voimassa toistaiseksi ja koskee valitettavasti myös tätä kirjoitusta. "

HAHahahahaaaaaaaaaaaa..... oihan muuten vinetto. (Oihan, ei Voihan, ei kirjoitusvirhe).
Onhan se tietysti ...tietysti!! raskaampaa tulla omien tekojen seurausten kanssa toimeen, ja sen että on oman aikansa Natzien puolella, koska niin vitun sieluton ja tyhmä ja vailla selkärankaa tai älyä, kuin mitä on painella tiatsikalla vähän nappuloita ja "uutisoida" sitten "Kansalle" niitä "Uutisia". vitun käpyaivot.
Ryömikää vittu takaisin sinne saatanan viemärinreikään mistä nousittekaan nykyiseen asemaanne saatanan Morlokit !!

Morlokit EI kuulu Maanpinnalle !!! Ja SE, on saletti.

On totta Mooses, RASKAAMPAA tulla sen kanssa toimeen, että on koko ajan ja koko elämänsä, ihan KAIKESSA, aina, väärässä ja sen että oma persoona täytyisi aloittaa ALUSTA, kuin on vain näppäillä tiatsikkaa ja naksutella vähän hiirtä ja käydä sitten "lounastamassa" jossain Valden piffaamassa Lasitalon eitämättä khuulin eksoottisessa kafeteeriassa, missä tarjoilijanakin häärii oikein, kuinkas muutenkaan, ihka oikea ja elävä MaMu !! MAAAAAMUUUUU !!! Auauauaauauauwauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!





http://nyt.fi/a1305981595801?ref=tf_iHSisboksi-etusivu&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=frontpage





NYT sitten !!!

Jo nyt on JUMALAUTA !!! SAATANA !!! Ei perkeleeeeleeeeleleleleleeeeeeeeeeeeeeee !!! Nyt menee melkolailla yli "liian pitkästä"kin.
Kommarit alkoi oikein todenteolla kiukkuuntua. Eli NYT sitten jätkät; lisää, lisää hönkää päälle, tulta munille ja "hakkaa päälle" !!
NYT EI OLE luovuttamisen aika ja sen LUULEMISEN (NYT se olisi KAMMOTTAVA VIRHE!!), että "no...kappas vain ! sehän olikin jo sitten siinä!"
NYT se on vasta alkamassa.

"Syynä ´VihaPuhe´"  ?!? Tä ?.... mikä VITTU on "vihapuhe" ?!?! Määrittele minulle, kuka vain, "vihapuhe" ?!?! Onko se puhuminen tai kirjoittaminen vihaisena ?!

Kuvailetteko te NYT jo kaikkia todellisuuden ilmiöitäkin jollain vitun vajaaälyisillä, kehitysvammaisillekkin typerillä, hevonpaskakäsitteillä ..jotka kuullostavat "lälläritotalitäärialta" jopa lastentarhantädeistä nynnyimmän ja panikoivimman suusta !??

MIKÄ VITTU TEIHIN ON MENNYT ??!!? Herra Jumala... MITÄ OIKEIN ON TAPAHTUNUT ?!?!
What the FUCK has happened ya´ll ? !?!

Vastatkaa nty jo JUMALAUTA !!! Uhkaileeko teitä joku ??! Kuka ?! Mikä instanssi ?! Rotchildin rotat ? "illuminati" ? Vapaamuurarin kellarihomoilija ? ...Ryssät ? KUKA ?!?! Kuka helvetti voi saada teidät KAIKKI,  NOIN,  paniikkiin !?!?

?!??!?!? ?!?!?!?!          ?!   !?  ? ! ? ? ? ? !   !? ? ?!? ?111!?!1!!!?!?1?1+1++1'1+1+11'11

Kommunistit ja Kollektivistiksi kasvatetut imbesillin reppanat; tälläst tää on. Todellisuus. Kaikki ei o eikä missään nimessä halua olla, kollektivisti kommareita.

Kuten minä olen ja moni muu on, sanonut: Länsi / Eurooppa teki aivan kammottavan GIGANTTISEN virheen siinä, että se ei "vilifoinut" ja "kompromettoinut" ja mustamaalannut jne, Kommunismiä. Mikä taasen ON tehty "Natsismille" ja muuten LUJAA !!! Ja niin naurettavasti ja naurettavalla kiimaisuudella, että tietäisin jo yksin siitä piinkovasta antaumuksesta, kyseessäolevan jotain mikä liittyy "Kaukasuksen Valittuun Kansaan" eli Khasaariryssiin tai Virallisesti "Juutalaisiin". (Joista YKSIKÄÄN ei ole KOSKAAN luultavasti "Israelissa" edes käynytkään !! Saati sitten, että olisivat vitun mielisairaat rotanpaskat sieltä KOTOISIN !! Mutta koska nykyvalkoinen pelkää ihan KAIKKEA, ja uskoo kaiken lopun, tässä sitä sitten ollaan !!)

Luulen, että tässä säälittävässä ja jopa Kommarien lempilapsen eli "Demokratian" (ainakin sen mitä sen sanotaan edustavan) vastaisessa, älykääpiömäisessä itku-potku-mykkäkoulu-raivarissa on kyse, on niinkin yksinkertaista, että; NYT ehkä ekaa kertaa, tietyt Helsinkiläiset paskapäät, läskipäät, "trustfund"kakarat ja muut isin pikku perseenreiät, törmäsivät edes murusen Todellisuutta, Lasipalatsin ikkunoiden (joita on monta!) ulkopuolella. Ja se EI miellyttänyt. Ja nykyään jos jokin ei MIELLYTÄ, se on PAHAA. Suoraan Helvetistä ja Beelsebuubin perseestä.
Sieltä mistä kommunismi ja jokainen ISMI ja Vasemmistolaiset geneettisesti rappioituneet vitun viiripäätkin ovat.
Ja neekerit ja "arabit" ja muut VITUN murjaanit ja primitiivistäkin alkeellisemmat muodot Demonisesta Alkulimasta.

Vittu (taas kerran) TAJUATTEKO te saatanan kusiaiset ollenkaan, herran tähden! mitä te olette NYT jo saaneet aikaan !?!?! KÄSITÄTTEKÖ  te vitun kaali-aivot ylipäänsä vittu MITÄÄN ?!?! MISSÄ HELVETIN ULOTTUVUUDESSA TE KUVITTELETTE VITUN PIKKUNILKIT OLEVANNE ?!?!?!
Je: KEITÄ  VITTU !!! TE LUULETTE OLEVANNE ?!?!!?

Who in the FUCK do you people think you are ?!?!


Kuinka joku / kukaan, voi syntyä NOIN vitun kierona ja ÄRSYTTÄVÄNÄ ?!?! Teidän lahjanne onkin lähinnä siinä, ärsyttämisessä !! Ja voihan mahoton, pojat ja tyhmät tytöt, että te olettekin muuten LAHJAKKAITA siinä !!
Tsiisus vittu !!

Kuka tarvii mitään verenpainelääkkeitä tai muuta vastaavaa skeidaa, saati sitten VIHOLLISIA ! kun on tuollaisia omissa riveissä !!?!?

Semmosii on VasemmistolOiset.

* * * * * * * * * *

" Nyt moni jupisee, että sellainenhan se internet on, sen kanssa vain pitää elää.

Jokainen on nähnyt, mihin tämä johtaa. (?????)

Se johtaa Suomeen, jossa jokainen keskustelu on kilpajuoksu entistä pahempiin loukkauksiin. Se normalisoi ylilyönnit ja tekee kovimmin sanovasta kovimman sankarin.

Kun tämä kulttuuri valuu yhteiskunnalliseen keskusteluun, ei tien päässä näy mitään hyvää.

Siellä näkyy kaaos. "

Ensinnäkin, tottakai siellä "näkyy KAAOS" !! TEHÄN sitä LUOTTE koko ajan herran tähden !! NÄHKÄÄ se nyt jo perkele !!

Eli; koska MINÄ PELKÄÄN (toisten ihmisten KIRJOITUKSIA !! hahahah LOL !), täytyy teidän suut sulkea !

Minä en koskaan ole oikein pystynyt käsittämään niin tyhmää "ihmistä" joka ei kai sitten vain ihan oikeasti, kertakaikkiaan KÄSITÄ sitä, että HÄN ITSE saa aikaan tiettyjä asioita ja reaktioita. HÄN ITSE LUO tiettyjä tapahtumaketjuja ja reaktioita ja muiden käytöstä yms, ja sitten saatanan I M B E S I L L I rähisee Vasuripaniikissa kun jokin ei menekkään "kuin Strömsössä".

Samanlaisia ovat älykääpiöt, ääliöt, idiootit, typerykset, imbesillit, vähämieliset, umpikalloiset paskapäät, kiihkoilijat, vajaamieliset, Vasemmistoloiset ja kaikki muut vastaavat, kaikkialla ja aina.
Ennenmuinoin he polttivat tai polTATTIVAT (jollakin KYKENEVÄLLÄ) meitä muita kuoliaaksi, sen sijaan, että he tekisivät YHTÄÄN, mitä pinnallisintakaan ITSETUTKISKELUA ja edes YRITTÄISIVÄT ottaa totuuden itse selville ja muuttaa maailmankuvaansa ja käsitystään edes ITSESTÄÄN !! Josta hyvin suuri osa kaikesta lähtee. Mutta sillehän ihmis-apinat yleensä ovatkin sokeampia kuin MILLEKKÄÄN muulle.
Yhtään millekkään.

Kuten joku niistä "Paavali"hahmoista Raamatussa sanoi: "Totuus on ihmistä lähempänä, kuin hänen omat kätensä ja jalkansa."


" Samalla kommenttiosiostamme on tullut areena oudolle möyhäämiselle.

Sinne satelee kymmenittäin kommentteja, joissa faktana esitetään täyttä sepitettä. Tämä kuvio ei edes riipu mielipidesuunnasta tai aiheesta: viime aikojen absurdein huutokisa käytiin kommenteissa Linux- ja Windows-käyttöjärjestelmien paremmuudesta.

Kaikkein epämiellyttävintä on, että toimittajiamme ja erityisesti haastateltaviamme on kommenteissa uhattu vahingoittaa, haukuttu läskeiksi ja väitetty valehtelijoiksi.

En keksi kansanryhmää, jota ei olisi loukattu.

Sama toistuu päivästä toiseen.


Keskustelu ei etene minnekään. "


Hei.... onks toi tyyppi "valmistunut" lastentarhastakaan !? NYT sitten........ hei NYT on sinullekkin jo korkea aika sitten ottaa pää takapuolen ulkopuolelle ja lakata olemasta ylimielinen vittupäinen pikku-kakara ja alkaa HERÄTÄ   TÄHÄN - ELÄMÄÄN.
TÄHÄN ulottuvuuteen. Ei mihinkään muuhun kuin TÄHÄN. Tähän tässä.
Tässä näin. Ihan nokan edessä ja nenän alla. Tähän.
Get used to it.

Ongelmiasi LISÄÄ ihan helvetisti se, että olet JO kuuluisa ja onnistunut vieraannuttamaan "omasi" ja saamaan ne VIHAAMAAN typerää itsekästä lärvääsi vitun Stadilainen persereikä, ja olet auttanut omalla panoksellasi OMAN VITUN MAASI De Facto T U H O A M I S E S S A !!!
Mutta TAAS KERRAN "kuten Leo Di Caprion hahmo elokuvassa ´Shutter Island´" sinä et vain kertakaikiaan käsitä / pysty HYVÄKSYMÄÄN omaa ROOLIASI asioiden suuressa kuvassa ja sitä mitä SINÄ sait JO aikaan !!
Hei Stadin kloppi; se on TEHTY JO !! It´s over !!! GAME OVER !!
Sä teit sen !! Näikkö !?1?
Siinä se nyt on ! paskakasa olohuoneen lattialla, josta SINÄ KEHTAAAAAAAT syyttää KAIKKIA muita PAITSI itseäsi.

Vittu mikä vitun NEEEEEEKERI sinä oletkaan !! What a fucking nigger-fuck you are "mah man" !


Hän oli yksi MEISTÄ. Hänellä oli lapsuus, hän oli jonkun kaveri. Hänellä oli ainakin jotain suunnitelmia ja luuloja ja unelmia yms. Hänet TELOITTI primitiivinen apinankaltainen ihmisehköltä näyttävä olento jota "Vasemmisto" yhtäältä ylistää ja näennäisrakastaa ja toisaalta kuten kaikki Valkoiset, pelkää ihan vitusti, eli "Neekeri".

Ja oi, onko jotakuta oikein "haukuttu läskiksi" ja "VÄITETTY valehtelijaksi" ?!? Onko ?! nii.... voooi... MINÄ esittäisin "riposteena" että se ketä on "haukuttu" läskiksi, luultavasti ON läski, ja se ketä on "väitetty" valehtelijaksi... sinä tuskin tiedät itsekään sen OIKEAA nimeä.


Sitten jotain TODELLA rietasta !! pitäkäähän hatuistanne kiinni !

Olemme olleet tämän yhtälön kanssa täällä toimituksessa vähän ymmällämme.

Olemme näet tietysti sananvapauden asialla. "

Ymmärrään ihan TÄYSIN teidän siellä olevan "ymmällänne". Koette sitä varmasti useinkin. Esim ... kuuun.. yritätte käsittää miten "pyyhitään perse" ? tai kävellään ylämäkeen, taaaii.... miten EI potkaista kissaa kylkeen kun sellaiseen törmätään, tai miten sälekaihtimet oikeastaan, oikeasti toimii ? tai jotain vastaavaa. Saati sitten KAIKKI TÄMÄ !! Herran tähden !! Tämän on oltava teille kyllä sellainen vitun ylilatinki, ettei o tosika !

Ja tuo ALEMPI lause sitten...?...SE se onkin jo ihan toinen juttu... Se näyttäisikin olevan ihan selkeästi ja suoraan, tiedostamatta tai tietoisesti, sarkasmia. Tai jotakin virnuilevaa ja hapanta, ironiaa. En osaa ihan varmaksi sanoa. Mutta melko vitun posketon ja röyhkeä julistus se ON joka tapauksessa.
Kun Kommunistit julistelee mitään VAPAUDESTA..... on syytä joko tarttua ISOON pyssyyn tai alkaa juoksunsa kohti edes minimaalisen vapaata maata.
Vaikeaa tällä planeetalla, ai nou, mutta on niitä pari ihan lupaavahkoa. Kunnes sinnekkin sitten ehdotetaan ensin ja pakotetaan myöhemmin, "uudistuksia ja Rikastuttamista ja parannuksia" yms kommarien luihuilua.

Ja mainitaan taas sekin, että AAAINA !! Ihan aina, kun kuulette tai luette jonkun "näistä tyypeistä" käyttävän sanaa "asiallinen" tai käsitettä "asiallinen keskustelu" tjns - se tarkoittaa IHAN AINA "keskustelua" jossa SINÄ lähinnä häpeillen itseäsi ja heidän olettamaa alemmuuttasi, KUUNTELET nöyränä rottana, kun "parempasi" SAARNAAVAT sinulle TULISESTI siitä mikä oikein ja väärin ja suotavaa ja kiellettyä ja Marx-sedän kieroon satanistijutkun mieleen.

Vaikkaa...s...siisninq...Vasemmistohan EI..ninq periaatteessa edes usko "oikeaan ja Väärään" tai tunnusta moisten olemassaoloa... muuuutta..........nnniiinn...no... kyyllä sitäkin KAI...VOI jotenkin vähän väännellä ja käänellä kunnes se jootenkin sitten istuu heidän mielisairaudestaan ja aivojen fyysisestä vajaudesta johtuvaan "maailmankuvaansa".
Silloin esim kun sitä alkuperäistä Kommunismiä "kokeiltiin" - se muistaakseni MURHASI ja TAPPOI  1 0 0 MILJOONAA Ryssää / joitain IHMISIÄ.

SATA MILJOONAA !!! Joka käsittääkseni on ENEMMÄN ja reeeeilusti, kuin KOKO MAAILMANSOTA KAKKOSEN YHTEENLASKETTU UHRILUKU.
E N E M M Ä N  !! Ja saatana SILTI....ei...eijeijeijei...ei vittu voi ol...a...ei.. silti tätä EDELLEEN vittu tuetaan ja kohkataan ja "kokeillaan" ja mitä kaikkea !!

Voitteko enää epäonnistuneempaa olentoa kuvitella ?!? Ehkä se Texas Arcane pöhelö todella ON oikeassa !! Se nimittäin selittää niin totaalisen järisyttävän kaikenylilanaavasti ja höyryjyrämäisellä varmuudella tämän KAIKEN, että pakkohan siinä on olla ainakin aika paljon totuutta siteeksi. SITÄ en osaa sanoa vielä ihan varmaksi KUKA on se hyvä ja kuka paha, eli onko Thaali se Pyhimys ja Magnon Demoni vai toisinpäin.
Mutta ne on vain nimiä. Itse idea on kyllä jo jäljillä.

* * * * * * * * * *

Aivan käsittämätön veto Suomen Media !! Ja te LUULETTE   TUON   jotenkin auttavan "asiaanne" joka on suomen tuho, jolle te NYT nauratte kyllä, kyllä minä sen tiedän, ja jonka te luulette jotenkin "pysäyttävän" ja "meidät" ?!

Luulitte TAAS kokolailla väärin.

Sellaista on kun on typerä. Kun ei ole natiivia korkeaa älykkyyden osamäärääkään saati sitten viisautta tai katuviisautta tai visioita tai mitään MAKUA tai persoonaa tai mitään vastaavaa.
Sellast on olla keskinkertanen !
Eikö o paska juttu !? Paska mäihä ns.

Sellaista on kun on aina kuunnellut ja uskonut kai KAIKEN mitä vanhemmat ihmis-idiootit on "opettaneet" ja kommunisminhan ne opettaneet !! Ei mistään muusta mitään edes tiedä. Kuten Anglot sanoisivat; he eivät vain tiedä sen paremmin.

Ihan kuten ne viidakossa yhä edelleen elävät vitun reppanat. Mitä NIIDEN vitun "kylänvanhimmat" ja leirin "kajahtaneimmat" vitun, likaiset, ihmis-syöjän neekerinpaskat ja saastat, TIETÄÄ teidän mielestä ?! Mistä saa banaaneja? ...epäilemättä ! Missä on vettä ?!... takuulla !
Miten tappaa joku apina puusta tai ihminen, nuolipyssyllä ?... totta kai !
Mutta entäs... miten on, tietääkö ne esim yksilöstä ja yksilöllisyydestä ? Tietääkö ne VAPAUDESTA ja omistamisen vapaudesta ja oikeudesta ?! tietääkö ne edes SYNTYNEENSÄ vielä ?!

EI.

Ei tiedä.

Ne tuntee vain viidakon. Johon te OLETTE sekä itse palaamassa, että viemässä MEITÄ KAIKKIA MUITAKIN mukananne, ja nauraen ilkeyttänne, ilymielisesti, siinä samalla. Ja jankuttaen sen olevan "vääjäämätöntä ja meillekkin hyväksi" yms oikeuttavaa hölinää ja hourailevaa sanahelinää ja muuta olettavaa ylimielistä kollektivistipaskaa.

Haistakaa saatana vittu !!

Minä ihan oikeasti en usko teidän KÄSITTÄVÄN tätä (vielä !) mutta tämä kaikki, KAIKKI, mitä te olette tässä viimeiset 30-v kohkanneet ja TEHNEET todeksi, tietää SOTAA. De Facto; SOTAA !!!
Te viette meitä NAURAEN omaa säälittävää typeryyttänne, ihan tasan oikeasti, kohti ihan-tasan-oikeaa sotaa. Kolmatta Maailmansotaa. Ehkä jo siksi, että jos Tex on oikeassa, te ette kertakaikkiaan NÄE mitään MUUTA !! KUIN sodan, te ette NÄE mitään MUUTA KUIN SODAN mahdollisuuden. Te ette NÄE mitään muita mahdollisia tulevaisuuksia. Ja tämä saattaa olla teissä niin SYVÄLLÄ sisällä, ettette todella itse YMMÄRRÄ asiaa, mutta minä ymmärrän kristallinkirkkaasti.
MINÄ NÄEN !!!

Minä olen AINA nähnyt. Ja minä NÄIN jo vauvana, että muut EI näe. Minä olen AINA ollut yksin. Ja minä NÄEN ihan vittu AAAIIINAA !!! Ja minua ei KOSKAAN kuunnella. Minä näen sinun, toinen vauva, luisuvan kohti ansaa ja kaaosta, ja minä koen kuinka sinä ET KUULE. Vaikka mitä tekisin.
On kuin olisin koomassa tai jotain, ja vaikka mitä ja miTEN yritän...ei.
Mikään EI toimi tai mene perille.

Ja minä NÄEN, kuinka ylimielinen SINÄ OLET ja miten sinulta puuttuu se mistä minä KOOSTUN; nöyryys.
Bruce Charlton kutsui sitä "Kristityksi Nöyryydeksi" ja kai sitä voi sellaiseksi kutsuakkin. Sitä minä EN OLE koskaan kokenut KENENKÄÄN muun kuin itseni, taholta. Ja kuten lempiblogailijanikin on sanonut, tällainen johtuu mm siitä, ettei kyseisenlaiset ylimieliset nilkit koe olevansa Jumalaa ALEMPIA vaan vähintään sen tasolla jollei YLEMPÄNÄ.
Te elätte ...huoh.. kuunnelkaa tai olkaa vittu kuuntelematta (kuten AINA), te elätte siis ITSE ihan oikeasti de facto "Hybristä" läpi. Te olette NYT Hybriksessä.

"Ylpeys käy lankeemuksen eellä."


Kiusaajatkin aina NAURAA ! Mikä siinäkin ON... ? Myös "rikolliset" eli äärinarsistiset tajunnaltaan vähäiset ja kehityshäiriöiset helvetin kuolaavat ja hölisevät vitun diootit imbesillit, USEIN NAURAA (!!) tehdessään ja tehTYÄÄN jotain pahaa. Vaikkapa käräjillä sitten. Näyttävät jopa jumalauta junttia !!! Jonkun kuolleen omaisille tai jotain. .... ei vittu voi olla edes TODELLISTA !!

Kuinka julmia ja pahoja te voitte OLLA ?!?! Eikö silläKÄÄN ole MITÄÄN vitun rajoja ?! MITÄÄN ?!?! Vähimpiäkään ?!

Aikuistuminen on todentotta... haasteellista !
Sitä voi, vasurit, yht´äkkiä havahtua (jos on siihen riittävää geneettistä laatua / potentiaa) siihen, että onkin ITSE se kusipää ja piru !!!
Ja SE on SE kokemus joka TEILLÄ on edessä.
Te VOITTE kyllä, kyyllä, lykkiä sitä aina vain tuonnemmas ja tuonnemmas ..mutta, lopulta se nappaa teidätkin kiinni kuin kuolema konsanaan ja pistää kärsimään. Jotkut se TAPPAA samantien.
Jotkut "saavat" kitua ja kärsiä, pitkään ja hartaasti.

* * * * * * * * * *

PYSÄHTYKÄÄ NYT !!! Ja katsokaa ympärillenne, mitä olette konkreettisesti saaneet aikaan ?! Suomi on TÄYNNÄ vierasmaalaisia vitun NEEKEREITÄ !! (tuon PITÄISI jo kuullostaakkin ABSURDILTA, mutta ...ei.emmä... ei se..ei saatana...) Suomi on täynnä sekalaista vitun "irtolaista" ja muuta vitun rikollista-köyhää ja järjenköyhää militanttia ja muuta, ja TE ette OSAA reppanat mitään muuta kuin edelleen vain jatkaa sitä samaa aivotonta (NAISEN tasoisen aivotonta!! [jos TUO ei loukkaa niin ...haistakaa vittu!])  rataanne ja "juttuanne" ja kiukuttelua kun Maailma Ei Miellytä ja muut vaan haraa vastaan jne jne.
Te ette edelleenkään ole valmiita myöntämään SYYLLISYYTTÄNNE ja tilanteen KAAOSTAedeltävää ja aivan ABSURDIA luonnetta.
Tilanne on JO edennyt niin pitkälle, ettei kukaan enää pysty keskittymäänkään mihinkään muuhun KUIN tähän tilanteeseen ja vitun kusiaiset uskallatte ja kehtaatte saatanan kommunistiryssät, EDELLEEN "moraalisaarnata" saatana MUILLE kuin peilille !!! Ja aukoa päätänne OMIANNE vastaan .. .. ?
Hallitseeko teidän aivoja jokin LOINEN ?! Niitähän on niitä hyönteisiä mitkä kaivautuu toisen aivoihin ja ohjaa sitä kuin jotain vitun moottoripyörää ja tekee siitä de facto Zombien.
Voisiko olla, että NÄIN on NYT käynyt !? Teille ?!
Niin  !! Ihan teille !! Puhun nyt ihan TEILLE !!

Aim tookin tu juu.

Taas kerran: keitä vittu te luulete olevanne !? Ja mitä TE itse olette mieltä, mitä te LUULETTE tekevänne ?!
Mitä te LUULETTE, että TULEE KÄYMÄÄN ?!?
- Me kaikki hankalat vihasuomalaiset "rauhotutaan nyt perkele" ja luovutetaan ja annetaan olla ? Ja Suomi nekruille ja islamin armeijalle ? Ja ryssille ja angloille ?!
LUULETTEKO, että TE jäätte SIINÄ "suomessa" ensinnäkin ITSE edes HENKIIN ?!? Ja jos, niin kuinka pitkäksi aikaa ?! Tykkäisittekö itse elää esim Somaliassa tai Ryssäntunkiolla tai missäänpäin neekerien kaoottista HELVETTIÄ maan päällä ? Tai hiekkaperkeleiden mailla kenties ?! Oisko siellä ninq siistii ja näi, mennä iimäkillä nettiin ja pitää siistei modernei rillejä nokallaan ja olla ninq "intellektuelli" ja Viisaampi ja Pyhempi kuin muut ?! Oisko !?

Täytyy myös sanoa, että: minä ei-Helsinkiläisenä, olen todella hämmentynyt ja YLLÄTTYNYT, että kaikista SUOMEN kolkista juurikin HELSINKI on nykyään Kommunistien, Stalinistien ja Marxistien yms ongelmajätteiden kaatopaikkana ja pesäkkeenä jne !!? Miten NÄIN on ?!
Miten näin on käynyt ?!
Miten on mahdollista, että sukupolvet jotka on Amerikkalaiselokuvat ja musiikki ja TV ja MTV kasvattaneet, kääntyvät niin jyrkästi sitä vastaan ja ottautuvat sen VIHOLLISIKSI, mennen niin pitkälle, että tulevat saatana KOMMUNISTEIKSI ?!?
Maailmassa ei ole MITÄÄN tunkkaisempaa kuin jo pelkkä Saatanan Sana: Kommunismi !!
Hyi VITTU !!


Mitä teille tapahtui ?!?! Hei !?..... mitä on käynyt ?!
Hengitättekö te liikaa sitä "ChemTrail"pölyä vai mitä IHMETTÄ on voinut, herran pieksut sentään, tapahtua !? MITÄ!?!? MITÄ on käynyt ?!

Mitä tässä oikein on käynyt ?! Ja miksi te perkele AINA pelkäätte ?!
Ai vittu mikä PETTYMYS te olette !! Koko saatanan, vitun, sairas ja riitaisa sakki.
Menisitte, kuolisitte, jo pois !! Ei teistä OLE mihinkään, näenhän minä NYT sen. I can fucking SEE that !

Jos olisi, Suomi OLISI JO jotain !! Maailma on niiiiin yksinkertainen ja suoraviivainen. Mutta kun ei nin ei.

Yksi asia jonka minä epäilen ja TIEDÄNkin miltein, vaikuttaneen tähän KAIKKEEN nykyajan muutokseen, on hyvin yksinkertainen: ilmasto. Ja Maapallon sijainti kosmoksessa.
Kun se muuttuu, Maan ns "astrologinen talo" vaihtuu ja niissä on ERILAISET energiat. Ja toisiin se tekee lähtemättömän ja vastaanpanemattoman vaikutuksen ja ...no, toiset meistä on kai Neanderthaaleja !! Eli ilmeisesti niitä AINOITA OIKEITA IHMISIÄ. Ihmisiä.
Ei kopioita, ei apinoita, ihmisiä.
IHMISIÄ vittu. Ihmisiä !

Minun vereni on kai sitten vain, kuten Tex sanoo, KOKENUT JO tämän KAIKEN, niin monta kertaa ja niin suunnattoman aikajanan aikana, ettei se "paljoo vaikuta". "That don´t impress ME much".


Minä TIEDÄN miten asiat On, ja on OLLEET ja tulee OLEMAAN.

Ja MINÄ -VAROITAN- teitä tyhmät simpanssilaumat. Ja te ETTE KUUNTELE !!!
Siinähän sitten... revitte TAAS kaiken alas. Kun ette muuhunkaan pysty saatanan tyhmät juoppojen ja murjaahien jälkeläiset.
Haistakaa vittu !!

Ja BTW: Helsinkiläiset Bättre-fucking-Folk mulkutkin (siis te KAIKKI, kaikki "Suvaitsevaiset" ym älykääpiöt naiivit vittupäät) sillä EI ole väliä vaikka TE ITSE HALUATTE olla jotain enemmän ja muuta ja parempaa ja muuta KUIN juoppo, jos teidän isänne OLI juoppo. Se tekee MYÖS SINUSTA, saatanan raakile, JUOPON.
Sinulla on JUOPON geenit.

Minä VIHAAN juoppoja !! (Minä pistäisin TEIDÄT uuniin ihan ensimmäisten joukossa.)

Kuten länsimainen sanonta sanoo: "ei kotka kyyhkystä siitä".

Ja TE "johdatte" tätäkin "maata".
Luoja minua auttakoon ! God help mii !!

Te olette yhtä tyhmiä ja lantaasyövän kuvottavia kuin KAIKKI muutkin Slaavit ja Samojedit ja muut paskakasat. Ja minä VIHAAN teitä. Oi, että minä sitten VIHAANKIN teitä !!

Teillä OLI mahdollisuus.
NYT teillä on: neekereitä !!


AHahhahaha hahahHAH AHAHaAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! "Gud Lak!"

P.s tottavie ! "ne jotka jumala haluaa TUHOTA, hän tekee ensin hulluksi".







Kuulitteko ?.... ihan ...kuin.... ihan kuin teidän numeronne olisi juuri huudettu ?....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti