maanantai 28. syyskuuta 2015

Pakolaistilanteen Päivittelyä

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/203560-sinisilmaisyyden-hintalappu

Oikein hyvä ja vertakiehuttavakin, kirjoitus.

Ja sitten....

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092720428257_uu.shtml

.....


Ja sitten vielä vanhalta äijältä tällainen hyvä ja monta minunkin raportoimaa itsestäänselvyyttä sisältävä kirjoitus.

http://veikkohuuska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/203564-mina-seison-hennalan-%E2%80%9Dsankarien%E2%80%9D-puolella

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Tällaiseen on menty, suomessa 2015.

HÄVETKÄÄ EUrostoliiton airueet ja monikultturistit yms paskasakki.

MIKSI ?!?!

Minä en jaksa enää muuta jankuttaa..... minä kysyn taas vain; miksi !?

Kuinka vitun ilkeää sakkia te voitte olla ?!.... teillä on täytynyt olla TODELLA kurja lapsuus tässä Paska Maassa.

Minä miltein olen vaihtamassa puolta sikäli, että alan toivoakkin Muslimien voittoa, jotta pääsisin teidänlaisistanne rotanpaskoista eroon. Sellainen valkoisen veren puhdistusoperaatio ei ole ollenkaan huono asia. Mutta se MITEN se tapahtuu, se ON vähän ikävä.

Vaikka tilanteen ...järkyttävyyden? ...katastrofaalisuuden?.. mitä lie, voikin jo helposti NÄHDÄ "poliitikkojen" lärviltä, kysyn kuitenkin taas ja jälleen teiltä VittupääVasemmisto: miltä nyt tuntuu !?

SAITTE ihan OIKEASTI (!!) aikaiseksi, ihan OIKEAN, de facto / de jure, KAAOKSEN ja ongelmia suomeen. Omillenne, muiden päälle, muiden rahoilla. Muilta kaikkea pois, mitä ette halua, että heillä on.
Miltä tää meno nyt maistuu ?! ...."siististi khuul" ?!

Tämä ON vasta ALKUSOITTOA. Alkua cro-magnon-läskipää, alkua.

TE aiheutatte tätä, TE tulette MAKSAMAAN tästä.
Paha saa kyllä palkkansa.

*

Mutta MISSÄ on NYT Lii Läskipää / "Andersson" ?! Missä on "Dan" Koivulaakson idiootti ? Missä on KAAAAIKKI ne vitun läskipäät änkyttäjät, jotka on syntyneet tietämään paremmin ?! Missä ne NYT luuraa ja piilee ?!Tokihan oli "Pressiklubissa" lukemani perusteella, TAAS, käyneet haukkumassa SUOMEN ja SUOMALAISET !!! ...hahah...aijai...ei vitu voisi edes KUVITELLA iljettävämpiä ja munattomampia kieroja "ihmis"olentoja.

Sanokaa sille saatanan Khasaari-Jutku munapäälle, Ruuben Stillerille vaikka, että "painu jutku vittuuun !! tai uuniin" ja muslimeille, että "Allahia ei OLE!! ja muhammetti ON pedofiili, eikä asiassa ole MITÄÄN vitun änkyttämistä ja teoretisoimista ja kiertelyä ja kaartelua" sanokaa tuo !!
TUO vaatii vähän kikkeliä.

*

Eniwei; totean myös taas senkin, että: TAAS on minun ideani ollut käytössä !! HAHahaa, on tuhottu tai yritetty tuhota, paikkoja joita on Valtion Totalitäärinen Koneisto alkanut silmäillä vallattaviksi. Ja näemmä näin on JO toimittu Saksassa ja PALJON !! Ja nyt myös Sveitsissä !
HAHahaa, kai se on jotain minunlaisteni veressä, mikä tekee tuosta ratkaisusta ilmiselvän, minullahan ON "germaanista" verta kuten olen sanonut. Ehkä se vain tulee meille HETI kättelyssä mieleen, "polttakaa se" !! koko paska !

Se on nähkää TEHOKAS metodi / keino, muutamastakin syystä. Ensinnäkin; kuten Jokerikin tietää, se on HALPAA !! Tuli siis, ja toisekseen: se tuhoaa melko varmasti ja melko vitun paljon ja totaalisesti. Ja kolmanneksi; se on visuaalisesti NÄYTTÄVÄÄ ja uhkaavaa ja KAIKKI tunnetut elävät olennot pelkäävät tai saavat ainakin VAROA tulta.
Ja jos ei muuta, niin; se on khuul !


"Scorched Earth motherfucker !!!" - poltetun maan taktiikkaa.
(Sitaatti elokuvasta "Tropic Thunder")

Olen hyvinkin tyytyväinen siihen, että suomalaisista on alkanut löytyä nyt vähän jo ytyä !!! Hienoa !! Ja hyvä, ja kiitos !! Ja onnea.
Onnittelut.

Vaikka tällainen olisi miten moukkamaista ja alhaisenoloista tjms tahansa, se ON Maahanmuuttomyönteisten petturi-idioottien SYYTÄ. He ovat sellaista sakkia, ja tähän voikin tiivisttä KAIKEN heidän älämölönsä näissä asioissa, jotka eivät vain kertakaikkiaan saata uskoa, käsittää, ja hyväksyä - sitä ettei Muut Ihmiset REAGOI HEIDÄN tekemisiinsä ja "unelmiinsa" ja sanomisiinsa yms, HEIDÄN HALUAMALLAAN ja odottamallaan tavalla.

KAIKEN, siis aivan KAIKEN, heidän tympeän typerän moraalisen päivittelynsä ja hämmästyksensä ja säteilynsä ja kiukkunsa ja pätemisensä yms, voi lukea tuon piiriin. SIINÄ on se KOKO helvetin hela hoito ja sisältö.

"KÄääääääÄÄkkk ?!?! en saata USKOA, että joku sanoisi NOIN !! tai TEKISI herran tähden, NOIN!!!"

Siinähän saatanan käpyaivot sitten päivittelette.
Mutta on TOTAALIEN TURHA LUULO ja pelottavan ylimielistä harhaisuutta, jos kuvittelette jumalauta Maahantuovanne vittu 1,8 MILJOONAA neekeriä ja murjaania ja mutiaista ja kerjäläistä ja älälälälälälälää-wäbälähäbälä äbäwäbläläbääbää apinaa.

HARHAISTA !! Minä sanon.

Te ette enää elä todellisuuden Maan kamaralla.

Mutta ehkä Meidän on sitten taas vain, toden totta, "tehtävä tilit selviksi". Ei kai tässä sitten todella enää juuri mikään muu auta.
Olen paitsi pettynyt ja suunniltani raivosta, aivan kertakaikkisen ällitynyt. Olen ehkä ensikertaa eläissäni NÄIN häkeltynyt, eritoten tällaisen suhteen. Ns "politiikan" yms.

Kiire teillä näyttää olevan, päästä jumalauta TAAS (!!!) jonkun muun alamaiseksi ja orjaksi ja käytettäväksi ja käskytettäväksi. Kunhan se joku muu ON todellakin ULKOPUOLINEN !!
Suomalainen kun ei tod. siihen käy eikä kelpaa. Sille te auotte heti sitä tympeän typerää pientä Slaavinpäätänne. Kuin pieni känkkäränkkä työttö isälleen tai jollekkin joka yrittää edes neuvoa; "etsämuamäärää!!"

TUO ^^ on teidän käyttäytymisämallinne, vitun mulkut paskapäät siellä "paremmissa piireissä" - lähinnä siis Stadissa ja nyttemmin myös siellä Prysselissä.

Se on hyvin sanottu mitä tuossa jommassakummassa linkkaamassani tekstissä sanottiin; tämän asian kanssa, Hallitus leikkii TULELLA "Yhteiskunta"rauhan suhteen. HAHahaa... oikein hyvin sanottu. Oikein TODELLA hyvin.

Tästä SEURAA: kaaos, lisää levottomuutta ja unettomuutta, suomalaisten vähentynyt yhteenkuuluvaisuuden tunne ja epäluottamuksen lisääntyminen, eripuraisuus ja ns"vastakkainasettelu", MaMu-rikollisuutta rutkasti lisää, välirikko suomalaisten ja ns "Vallanpitäjien" välillä (mikä toisaalta on ihan suunnattoman, HELVETIN HYVÄ !!), sekalaisia terveysongelmia mm meille lokaaleille, sillä kaikki tällainen ottaa konkreettisesti, fyysisesti, sydänlihaksen päälle, sydän parka ei tykkää siitä jos VIHA ja KATKERUUS ja RÄJÄHTÄVÄ RAIVO yms asuu siinä liian kauan.
Joten.... joku on luultavasti tippuva hautaan jo silkasta VIHAsta tai uupumuksesta negatiivisiin tunteisiin. Joihin TE vittupäät ja petturit olette TÄYSIN ja TOTAALISEN ja TIKKUSUORAAN, syyllisiä.

Te olette koko vitun ajan aukoneet turpaanne kuten kaikki imbesillit ja idiootit ja älykääpiöt ja pahantekijät halki historia, siitä kuinka KAAAIKKI on VAIN "vastapuolen" syytä ja heidän saatana tunteitaankin olette jo KIELTÄMÄSSÄ ja oikein juutalaisin asein, eli "Laein" !!!

Sensijaan, että yrittäisitte tukahduttaa aiheuttamaanne vihaa ja raivoa ja katkeruutta yms, ja että syyttäisitte niistä niiden tuntijoita, niin miten olisi ?.... junou.. ette te viittis ninq LOPETTAA vitun idiootit, NIIDEN AIHEUTTAMISTA alunperinkään !!!!!?

Saatanan runkvistit, perkele.

*

Olen tällaiseen kaikkeen erityisen pettynyt myös ihan jo siksi, että tämä tuo surullisen TOTAALISESTI esiin sen; ettei teistä vain OLE, kerta vitun kaikkiaan, olemaan Oma Itsenäinen Maa ja Kansa ja niinpäinpois.
Sen saatanan KERRAN kun te saitte siihen YHDENKIN vitun tilaisuuden te vitun muulit-slaavi-samojedi-ääliöt kiiruhdatte selkä kyyryssä saatana kiikuttamaan sen ÄKKIÄ(!!) lähimmälle mahdolliselle vastaanottajalle. NYT se / oli EU ja sitten se voi ola jokin muu / mikä? tulevaisuudessa.

Minä tässä juuri taas täällä IRL, mietin sitä miten SYVÄSTI... huoh.. miten paljon, minä kadehdinkaan Japania ja Japanilaisia !!
Ai vittu, että minua sitten sieppaa ajatella Nihonia.... miksei TEISTÄ ole SIIHEN !? MIKSI !??! MIKSI MIKSI MIKSI ?!

Jos puhutaan ihan tasan totta ja ollaan äärirehellisiä, niin kehtaatteko Stadin Vasurit yms päällepäsmäri-spedet ja Hyvän Sään Pälpättäjät, edes AJATELLA saati sitten VÄITTÄÄ IRL, että jumalauta JAPANILAISET (!!!) vittu edes AJATTELISIVAT, iki-vitun-päivänä (!!!) korvata saatana *lujaa huutoa ==>* ITSE ITSENSÄ, JUMALAUTA JOLLAIN VITUN PERKELEEEEN VILLEILLÄ !!!!!?!!??!!?

Luuletteko, että Japsin luiskaottan takana sikiäisi IKINÄ moinen mielisairas ja munaton "ajatus" ?!?! Vittu ne nauraisi teidänlaisenne "Maailmanpelastajat" ja "halaajat" ja muut "neekerinrakastaja"lässyttäjät ja pehmototalitäärit suoraan mereen. Ja myöhemmin ehkä, toivottavasti, kalastaisi teidät sieltä sitten verkkoihinsa, ylös, syötäväksi kaiken muun silsan seassa.

Tämä tässä on se YKSI keta kun ne EI tule seuraamaan perässä ja "emuloimaan" Länsimaita ja valkoisia. Ne varmasti näkevät selvästi, että jokin vaikuttaa tässä osassa planeettaa.... ja PAHASTI, että valkoinen on vihdoin seonnut ihan oikeasti ja TÄYSIN ja lopullisesti, ja idiootti vittu vielä NAURAA räkkättää ottaessaan kaikki mahdolliset omansa mukanaan alas. Helvettiin asti.
Kuin ne vitun hyeenat mitä suurin osa teistä ON.

Haistakaa saatana vittu.

Mihin sitä sitäpaitsi enään vihollista tarvitsisikaan, kun on tuollaisia "ystäviä" ?!

Vaikka en ollut nuorempana mikää patriootti tms, ja olen käynyt oman "Vasurin"vaiheeni läpi, jolloin olin johonkin extenttiin (ehkä näytellysti) TeidänLaisenne (lähinnä onneksi kotona, ja hiljaisuudessa!), minä sentään olen toennut siitä täysin, ja NYT.... nyt minua surettaa suomen kohtalo suuresti.
Niin paljon nämä muulit aina jaksaa saatana luottaa ja jotkut jopa yrittää jotakin, ja niin vain käy joka-vitun-saatanan-perkeleen-helvetin-kerta, että OMAT SISÄISET PETTURIN niljaskat kaataa koko paskat ja kiukuspäissään huutelee vielä syytöksiä itse muille, samalla kun kaikki kaatuu ja uppoaa kuin Titanic.
Aina on jotain.

Vittu teillä on kusta päässä ja vikaa geeneissä.

Kai se niin vain ON sitten, että "Suomalaiset" todella KUULUUKIN alamaisiksi ja kuuliaisiksi seuraajiksi ja sylikoiriksi, räksyttämään kaikelle uniikille ja älykkäälle ja kekseliäälle ja sielulliselle ja syvälliselle ja kauniille ja terveen itsekkäälle ja realistiselle yms.
Jos teistä nähkää OLISI johonkin muuhun, ....teistä OLISI johonkin muuhun.
Se tila olisi JO tässä ja nyt. Mutta... kuten näette.....ei sitä tilaa ole.

Jos olisit huippuhyvä laulaja, olisit huippuhyvä laulaja. Ei siinä paljoa sen mysteerisempää ole.
Kuten Tsiisus jo sanoi "hedelmistään heidät tunnette..."

*

Timo karju Soini tulee pettämään teidät, kuten ihan KAIKKI muutkin. Ja ne jotka EIVÄT pettäisi, niitä teillä muulinpaskat ei ole IKINÄ munaa seurata ja tukea. Ettekä te saisi naisiltanne siihen edes lupaa !! HAHahaahahaa. Tosin suuri osa myös naaraista täällä, lukeutuu tuohon alistuvien idioottien kategoriaan.

Te olette veikanneet vain väärää hevosta, thät´s ool.
Luulitte, että "Valtio ja Poliitikot" on jotain hyvää ja järkevää ja kannattavaa ja kaunista, ja NYT teitä rangaistaan siitä. Ja ehkä; hyvä niin.
Ehkä ne harvat mitä jää jäljelle, ottaa opiksi ja karaistuu ja käsittää vihdoin jostain jotain, ja "tietävät paremmin" sitten tulevaisuudessa.

*

Ja kauniiksi lopuksi pari Raamatun pätkää teille.

" Naisprofeetat saavat tuomionsa

17 "Ihminen, käännä sinä katseesi kansasi tyttäriin, noihin omatekoisiin ennustajiin, ja julista heille tuomio. 18 Sano heille: Näin sanoo Herra Jumala: Voi teitä, naiset! Te punotte taikanauhoja ihmisten ranteisiin, te ompelette taikahuntuja niin pienille kuin suurille ja yritätte saada ihmiset ansaan. Osan kansastani te haluatte tappaa, osan antaisitte jäädä eloon, sen mukaan kuin teille parhaiten sopii. 19 Oman kansani edessä te olette häpäisseet minut parista kourallisesta ohria ja muutamasta leivänkannikasta. Te olette tappaneet ihmisiä, joiden ei olisi pitänyt kuolla, ja jättäneet henkiin toisia, jotka olisivat ansainneet kuoleman. Sen te olette saaneet aikaan, kun olette valehdelleet kansalleni, joka mielellään kuuntelee valheita.
20 "Sen tähden sanoo Herra Jumala: Minä käyn kiinni noihin nauhoihin, joilla te pyydystätte ihmisiä, minä revin ne heidän käsivarsistaan ja vapautan kaikki pyydystämänne. 21 Minä revin hunnut ja pelastan kansani teidän käsistänne, ettekä te enää saa sitä pyydyksiinne. Niin te tulette tietämään, että minä olen Herra.

22 "Te olette tehneet väärin, olette tuottaneet murhetta vanhurskaalle, jolle minä en murhetta antanut, mutta jumalatonta te olette rohkaisseet, niin että hän ei käänny pahalta tieltään eikä pelastu tuholta. 23 Sen tähden teiltä loppuvat tyhjät näkynne, enää te ette esitä ennustuksianne. Minä pelastan kansani teidän käsistänne. Niin te tulette tietämään, että minä olen Herra." "
- Hesekielin kirja.


" 21 Oikeamieliset perivät maan,
rehelliset saavat asua siellä,
22 mutta jumalattomat temmataan juuriltaan, luopiot pyyhkäistään maan päältä. "
- Sananlaskujen kirja - Viisaus varjelee pahasta.


Suomi nousuun !! Me tienataan tällä hei ! Tää on rikkautta ! Rikkautta vain !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti